Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Je to docela příjemná změna, i když musím uznat, že ten font mě zcela nenadchnul. Možná to je také tím, že jsem si nechal minulý příliš přirůst k srdci *14*
Avšak to co mě zajímá víc než stránky je obsah stránek. A ten si drží již dlouhodobě nadstandardní úroveň, kde si najdou svoje všichni hráči.
Díky -
tiez sa mi to nelubi, zle sa nato pozera, prijal by som stary font *9*
-
Mě osobně to připadá hrozně nepřehledné...
Od pohledu to na mě působí hrozně amatérsky. *9* -
Na mě to celé působí tak nějak Old School.
-
ten Comic Sans je příšerný...
-
Pokud úplně nezrušit, tak utlumit border kolem příspěvků (.box-comments .comment-wrap nastavit border-color třeba na #222 namísto původní #4d4d4d)
-
-
A zmenšit margin, protože nové příspěvky působí dost „roztahaně“. Jsou daleko od sebe a jakoby nenavazují. Možná by taky nebylo od věci zúžit hlavičku, do které bych přesunul i tlačítko/odkaz reagovoat a čas příspěvku. Popř je nechat dole, ale zobrazovat jen při najetí nad příspěvek.
Měřák oblíbenosti (vím, že jste se inspirovali na youtube) na mě působí taky divně. Vypadá spíš jako načítací lišta (nejspíš zaoblení žluté části + barvy). Zkusil bych ho zploštit - aspoň uvnitř - a na konce přidal nějaké piktogramy (třeba palce, nebo smajlíky) s čísly. Dokonce by se tím ušetřilo místo a mohla se zúžit hlavička. :)
No a možnost více příspěvků na stránku (popř. vypnout stránkování) by taky nebyla od věci
-
-
Pismo je velke, podle me nebyl duvod ho menit.
-
já vim, že asi blbost, ale mně se moc nepáčí žlutá linka hodnot u odpalcování (alespoň u šedýho záporu použít červenou a zkrátit délku)....+ samozřejmě slabý font v nadpisech
-
Koukám, že v redakci milujete Comic sans mám pravdu? *7*
-
V diskuzi je pravy panel zbytecne zcela prazdny (krome kecu "Proc se registrovat")!