Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hory85
    rozhodně bych vrátil u bleskovek červený růžek nové pro zprávy, které jsou nejčerstvější nebo pro můj profil 1. viděné. A připomínka proč nemáte v onlinovkách jeden z největších hitů GTA Online?

edit: tak ten růžek i u jiných věcí jako jsou i komenty atp.
    • ... protože je GTAO součástí GTAV, tudíž není potřeba nic rozdělovat?
      • Hory85
        No jestli tam najdes GTA V....
    • Spades
      Je tu žlutý růžek.
      • Hory85
        Právě, žlustý stejně jako mnoho dalších věcí ktré tu jsou včetně písma nadpisů, čili nevýrazné
      • Jam97
        Díky, vůbec sem si nevšimnl (bude to chtít jinou barvu) a bádal jsem, kam to zmizelo :D
  • Chodim sem rad, protoze nektery clanky docela ujdou. Ale v designu se bohuzel Games opet prokazali jako amateri. To nemate nejakeho grafika, ktery by umel vytvorit neco aspon trochu hezkyho a uzivatelsky pouzivatelnyho? Vzdyt je to priserny a nejde to cist. U webu s clanky ke cteni problem *14* Kdyz to srovnam s nedavnym faceliftem Eurogamer.cz a Hrej.cz tak ti to zvladli mnohem lip a asi mi nezbyde nic jinyho nez chodit jen tam.
    • Eurogamer je rozkouskovany jeste vice nez Tiscali po zmene. Na Eurogamer jsem si nezvykl ani po letech. Diky milionu ojen je to neprehledne az hruza. A ted i tady. Za me velke minus za cely novy vzhled
  • stihac10
    Super Apríl! :D.... počkat, ono už je 2.?
  • ja treba nechapu proc se pořád weby drzej stylu "nudle textu uprostred" vsichni maj displaye s 16:9 ale vyuziva se jen ten střed a okraje sou prázdný nebo plný reklam, krom toho s vyssim rozlisenim je ta nudle mensi a mensi se podivejte jak to vypada ve FullHD bez zoomu v prohlizeci
  • Zdravím,
    změny postupně vstřebávám a v zásadě se mi líbí, až na jednu věc. Ale postupně. Oceňuji promazání zbytečných odkazů, naopak přidání záložky vyšlo/vyjde je myslím povedené. Úplně se mi nelíbí fonty, ale zvykám si. S tím by si asi šlo trochu pohrát. Co mi ale hodně vadí je zúžení stránky. Texty se čtou vysloveně špatně. Přitom k tomu nevidím zásadní důvod. I na 9" tabletu byl předchozí design krásně čitelný. A dělat to jen kvůli mobilům? Navíc na ty máte mobilní verzi stránek. Takže až na to zúžení stránky a možná fonty, myslím dobrý.
    Přeji pevné nervy s hledáním kompromisů :-).
    • blixa
      Jak to myslíš s tím zúžením? Stránka má pořád 1000 pixelů na šířku celkem a boční pruh má něco málo přes 300 bodů, takže pruh s textama článků je taky zhruba stejnej..
      • Aha, vážně. Dokonce i písmen na řádek je stejně. Tak je to tím fontem. Nový font je vyšší - a vizuálně tedy užší, taky má myslím menší mezery mezi písmeny. Působí to tedy opticky, že se stránka zúžila. Bylo to tak zřejmé, že jsem se to ani nepokusil ověřit, zda tomu tak skutečně je. Každopádně se mi to čte fakt blbě. Zužuje to pohled jakoby do jednoho místa, kdežto předtím se to četlo normálně.
    • Ještě jsem zapomněl, že je prima, že jsou konečně přístupné i staré recenze. Občas si rád nějakou přečtu, a tady to nefungovalo. Musel jsem kvůli tomu chodit na web, jehož jméno raději nevyslovovat (i když zrovna ty staré recenze jsou dost i od některých z vás).
  • Jeden z mála případů, kdy redesign není tragédií, k tomu gratuluji. Ale abych doplnil něco konstruktivnějšího:

1) 640px nudle na hlavní stránce s výpisem článků a v samotném otevřeném článku. Nebyl bych proti roztáhnout design ještě o něco. Webdesign stále nechápe praktickou nepoužitelnost nudlí na widescreen monitorech.
    2) Ještě trochu více odlišit jednotlivé "fdlaždice" s článku (upoutávkami) na homepage. Na stránce je stále dost žluté, takže ty nadpisy zase nejsou až tak výrazné, aby jednotlivé dlaždice s upoutávkami rozlišovaly.
    3) Jednoznačně plus za zvolený font a jeho velikost, lépe se mi naň kouká a čte. Jen bych možná ještě zvolil bělejší bílou, takhle ten text vyznívá lehce do růžova oproti nadpisu u otevřeného článku je to jak pěstí do oka. Prostě barva je až příliš nevýrazná na tmavém podkladě.
    4) Jednoznačné plus za tmavý design a podklad! Díky Bohu, že jste ho zanechali, protože pokud něco bytostně nesnáším, tak šok při pohledu na bílou nebo světlou stránku.
    5) Výška žlutého podkladu u nadpisů v pravém panelu ála "Doporučené články" by mohla být trochu menší. Takhle je tam té žluté skutečně hodně a poněkud to odvádí pozornost od těch článků v hlavní "nudli".
    6) Plus za umístění a styl štítků v otevřených článcích - věc, která není nijak zvláště nutná a přitom je jasná a neprudí přílišnou barevností a nesmyslnou pozicí.
    7) Příspěvky a diskuze pod články moc hezká. Nějaký rýpal by mohl namítnout, že jsme Češi, takže "New" u nových příspěvků nedává moc smysl, ale budiž :) Limit na odstavce v příspěvku je logický, ale zrovna teď mě docela štve :D
  • Iny font nadpisu.
    Mensi font v clankoch.
    Viac kompaktne diskuzie. Zabera to moc miesta.
  • na reklamu je jednoduchá odpověď: adblock. Nechápu, proč jej dávno nepoužívají všichni. A připojuji se k pobídce pro změnu fontu nadpisů.
    • Inquisitor
      Jo já už ani nevim jak ty stránky s reklamou vypadají :)
    • já kašlu na nějakej adblock to si mám kvůli tomu,že se rejžuje už i na tomdle, instalovat nějaký third party aplikace?To fakt ne, tohle pro mě neni argument, že ty nechápeš, proč třeba já nemám adblock... sorry no hate
      • neinstaluj nic, kasli na to, nekdo provoz tohodle webu formou sledovani reklam musi platit......
  • peaNutz
    Font písma v nadpisech a hlavičkách je strašnej na to si asi jen tak nezvyknu. Taky písmo ve článcích je zbytečně velký a strašně ale strašně špatně se to teď čte. Celkově se mi špatně orientuje na stránce a i v komentářích. ( to ale může být tím že zvyk je železná košile). Každopádně jsem rád že to nešlo do větších designových apod. změn jsem v tomhle dost konzervativní a starej vzhled mi přišel geniální. ( minimálně to chce ale vrátit velikost písma, upravit font, a na komentáře si snad zvyknu ale stejně bych uvítal alespoň přiblížení jejich předešlému vzhledu)
  • Bleskovky ste pěkně vydrbali ted nejde scrollovat, Na games koukam přez plejáka na televizi a nebo v telefonu. Za celkem za mě za 4 jako ve škole. Horší než předtím *9*
    • Mě scrollování jde, aspoň na pc teda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší