Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Sorry, ale minuly jste apríl o jeden den. Existuje tuna úžasný fontů, které pro redesign herního webu můžete využít a tohle rozhodně není jeden z nich... Zkuste Source Sans, Fira Sans, Proxima Nova...
-
Co to má kruci být tenhle font ? To je nějaký Comic sans nebo něco podobně dětského ? Děláte kraviny, nehledě na to, že snad žádný seriózní web nemá tmavé, černé pozadí..
-
Vrátil bych a úvodní stránky k nadpisům článků, kterých platforem se daná hra týká...teď je uvedeno pouze po rozkliknutí článku...přitom je to dle mého názoru důležitá informace. Ale jinak chválím, na všechny změny se musí zvyknout a nakonec se i zvykne *3*
-
Přidávám se k těm co zmiňovali font. Je opravdu nešikovně zvolený. Obecně mám také pocit, že na mě při otevření stránky vyskočí víc reklamy než samotného obsahu. Viz třeba teď v headeru strčená reklama na McDonalds. Chápu, že server je z toho živ, protože žít z příspěvků čtenářů, tak to můžete za měsíc zabalit. Každopádně font by to chtělo změnit.
-
Dalsi den, dojdu sem, a ten po*ranej font fut neni jinej. Jako si to mam udelat ja sam prez stylish nebo co jako uz.
-
Podle mne se zhoršila celková přehlednost. Možná je to o zvyku ale toto je můj názor.
-
Chválím vzhled hlavní stránky, obzvlášť povedenej je ten kalendářík dole, kterej umožňuje snadnej přístup ke starším článkům.
Jen bych rád, aby to nebylo uzpůsobený na 1024 px horizontálně, to mi přijde fakt málo. Alespoň 1280 nebo 1366, což jsou standardní rozlišení na menších laptopech. A udělat diskuze jak navrhoval C-BEAM v bleskovkách. To jeho řešení bylo praktičtější, míň scrollování. Ale jinak mi to přijde jako posun k lepšímu, u mě dobrý *4* -
Okynka s komentari maji nad textem a pod textem prilis velkou mezeru od okraje tabulky. Diky tomu jsou komentare moc daleko od sebe. A jak pisou vsichni, zmenit font nadpisu a vyhrat si s jejich velikosti. A mohli byste taky pridat alespon jeden novy smile *4*
-
Font u nadpisu je tragedie. Spatne se cte, vypada blbe...Jako by to vymyslel klucina co dela sve prvni webovky :)
-
Ještě taková blbost malá, ale u stránkování mi přijde nešťastně vyřešené mít aktivní stranu vyznačenou pouze boldem. Kdyby jste alespoň změnily barvu na bílou, tak by člověk líp poznal, na který straně se nachází, takhle je to dost zmatečný. A je to úprava na pár vteřin.
-
-
To není blbost, ale docela podstatný návrh, který je docela důležitý. Teď pokud se nepodívám, na jaké straně jsem, tak podle grafiky to naprosto nejde poznat.
-