Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Ten font se fakt špatně čte, u krátkých textů to jde, ale přečíst článek je poměrně utrpení. Ale chci pochválit celkový vzhled a nové líbí/nelíbí ukazovátko :)
-
Nový font je naprosto otřesný, osobně bych uvítal spíš nějaké "patkové" písmo. Na ostatní změny se dá zvyknout. Víc není co dodat.
-
Pouzite fonty jsou opravdu skarede.
-
- font
- velikosti fontu v komentarich
- sirka webu.. jo to je pro reklamy? :)
--------------
odecteno podtrzeno.. nelibi.. :( -
-
Jo, font nadpisů mě také uhodil do očí. To je jediný přešlap. Jinak se mi to docela líbí. Funkční změny vnímám pozitivně, jen to má ještě pár bugů.
-
-
pul hodiny jsem ladil prohlizec v domeni, ze se neco hrozne pokazilo....pak jsem si vsiml clanku....osobemi to prijde jako dost velky krok zpet........
-
-
Tak jsem měl stejný problém a rozhodně tohle je krok zpět. Opravdu nepovedené. *13*
-
-
Nevím, jestli redakce při počtu 200+ příspěvků přečte i ten můj, ale přesto bych jen chtěl informovat, aby se nezapomnělo na RSS. Tento, pro někoho možná staromodní způsob, získávání obsahu je pro mě jediným kontaktem s Games.cz a když jsem včera ve čtečce měl 0 nepřečtených článků a dnes 49 s tím, že článků je tak 5 a jen se opakují, nestačil jsem se divit. Dávám to za vinu právě faceliftu webu ale o to víc bych rád požádal aby se v tý hromadě bugů, který se možná objeví, nezapomínalo na RSS. Díky.
-
Mně se líbil nejvíc ten design před rokem 2010 :D To co přišlo potom bylo nepřehledné a nelíbilo se mi to. Tahle vylepšená verze je nejenom nepřehledná, ale ještě tahá za oči. Dojmy negativní.
-
Pridavam se k prosbe o ponekud "mene zakulaceny" font alespon u nadpisu,dost to splyva i pres kontrast cerne a zlute a to je co rict
-
Proč teda nepoužijete např. v článku stejný font jako tady na fóru? Myslím, že už ten font odsoudilo dost lidí. Chtěli jste reakci a připomínky a dostali jste je....už je jenom potřeba s tím něco udělat...
-
No.. než jsem si uvědomil, že se jedná o změnu, myslel jsem si, že se mi nenačetla korektně stránka... teď už si jen myslím, že se ten font nedá číst... za mě tedy rozhodně krok zpátky v celkové přehlednosti.
Primární snaha při tvorbě webu by měla být vždy přehlednost (dvojnásob to platí u webu tohoto typu) a upřednostnit styl na úkor funkčnosti mi tedy připadá vyloženě nešťastné. Tím spíš, že tu jsme všichni proto, abychom se co nejsnáze dozvěděli co potřebujeme.. čehož se momentálně dá dosáhnout snáze u konkurence.