Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
oproti minulé verzi postrádám funkci, kdy se šlo např. u recenze podívat na zvětšeninu obrázků přímo v daném článku. Tady to nejde a pokaždé musím do galerie, což mi příjde jako krok zpět.
-
na vsechno si zvyknu, ale ten velikej font u clanku je fakt prisernej. Prijdu si jak duchodce, kdyz to mam cist
-
Bezpatkové písmo se blbě čte (nevede oči), takže se unavují rychleji oči. To se hodí tak do Blesku, kde moc textu není, ne na games.cz. Za mě chci návrat fontu.
-
me se lepe cte font a velikost co je v komentarich :(
-
-
Taky mi to tak přijde....
-
Hlasim se se stejnym nazorem - text ve clancich trpi ruznou tloustkou tahu pismen, v komentarich je 95 procent tahu znaku "jeden pixel sirokych" a je to lepsi. Mozna je to lepsi na nejakem specifickem nastaveni toho true nebo clear type nebo jak se to jmenuje, ale bez nej je hlavni text clanku fakt rusivy a neprijemny.
-
-
Akorát v diskuzích bych nechal starej styl plusů a mínusů se zřetelnou zelenou nebo červenou číslovkou, ta lišta je zbytečná a počet líbí/nelíbí je nevýraznej, stejně tak mi přijdou málo zvýrazněné nové příspěvky (ta červená je prostě údernější)... A i pole na psaní příspěvků bych nechal tmavé jak bylo s bílým písmem, ta bílá sem nesedí.. Jinak asi nemám výhrad *4*
-
-
Mě tedy právě odstranění barev u +/- přijde fajn. Myslím, že to může snížit impulzivitu pluskování a mínuskování. Nebude to tak emocionální.
-
jo ta lišta +/- je strašná, chtělo by to odlišit.
No a to písmo, není to o zvyku, chodím na spoustu webů, ale tohle je fakt nic moc. -
-
Jo písmo se mi na první pohled taky 2x nezamlouvá ale počítam s tim že si stejně za chvíli zvyknu, takže jsem ho neuváděl *2* ..ale kdyby se změnilo neprotestoval bych ;)
-
-
-
V diskuzi nejde poznat na jaké stránce jsem. Blbost, ale dost pomůže označit aktuální stránku žlutou barvou.
-
Text mi prijde moc velkej, web celkove dost uzkej, komentare zabiraj strasne mista- predtim to bylo prehlednejsi a nadpisy se mi taky moc nelibi.
Ale jediny s cim mam doopravdy problem jsou ty komentare.
Naopak se mi moc libi ty panely napravo (fight club/games TV/atd).
A prestoze je to fakt drobnost misto "Právě vyšlo/Brzy vyjde" bych dal proste "Vyslo/Vyjde", protoze jsou tam hry mesice dozadu a roky dopredu. -
Po delším trávení to musí ven. Jsou zde uživatelé typu - all is good a all is bad, budu snažit být konstruktivní.
Většina změn je udělaná dobře, nenásilně.
Zásadní změnou je nový font. Ten je velmi špatně čitelný (Chrome, FF a ještě hůře čitelný v IE) a text doslova a do písmene roztahá text na neuvěřitelnou délku. Značná rozteč mezi jednotlivými písmeny čitelnosti také nepřidá. Mnohem čitelnější je jakýkoliv text z domovského tiscali, než zdejší.
Zkoušel jsem se adaptovat, ale opravdu se mi to velmi, velmi špatně čte. Výsledkem je, že jsem se kvůli formě rozhodl nečíst (navzdory kvalitním článkům) a raději spadnout do kategorie "přečtu nadpis, podívám se na hodnocení a odcházím". Stahovat si nějaký style changer nebudu, na to jsem příliš zhýčkaný. -
-
Taky jsem se nechával nový vzhled plout, ale dneska jsem prošel nadpisy článků, mrknul dovnitř, ... a nic nečetl. A říkám si, podívám se do diskuze o novém vzhledu jestli je perspektiva změny. Games čtu leta, ale v posledních dnech se k nim vracím minimálně ...
Taky nechci působit jako hater. S ničím jiným než písmem problém nemám. Celkově mi příjde vzhled vyčištěnější a odladěnější. Jsou drobnosti, které nemusím, ale nijak mi nevadí. Nicméně předchozí písma a čitelnost byly skvělé a přiznám se, že nerozumím proč v tomhle ohledu muselo dojít ke změně ... -
Dík za rozumný názor. Necháváme si nyní pár dní na vychytání bugů a pak se budeme věnovat úpravám. Neházejte tedy ještě flintu do žita ;)
-
-
Vzkaz redakci: http://bit.ly/1ij9WMf
-
Mne velmi chybi vypsane platformy pod clanky na uvodni strance jako tomu byvalo driv. Podle toho jsem se rozhodoval zda na ten clanek vubec kliknu nebo ne.