Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako grafici to buď museli dělat zadarmo nebo to nejsou profesionálové, jelikož něco takového by nemohlo projít přes normálního grafika. Font děs. stylizace otřesná...reklamy o těch ani nemluvím a ještě paltiti abych je tam neměl za to ? Are you fuc*ing kidding me ?? Naneštěstí je tu náplast ADblock... Navrhuji to vrátit zpět a začít od začátku.
    • souhlas, reklamy sou reklamy = nutny zlo. ale todle opravdu delal nekdo zadarmo. Je to hruza navic prace asi na hodinu. Jestli ten clovek za to neco dostal tak teda skoda penez
    • Nechces reklamy a nechces ani platit (smesnou castku 70 korun mesicne) ... v tom pripade urcite cela readakce games a ne jen oni budou radi za jakykoliv prevratny napad jak financovat web ktery musi platit penize za infrastrukturu a lidskou silu bez prispevku jeho konzumentu a bez otravne reklamy... jen do toho, vsichni jsou na tu revoluci cely zhavy... *16*
      • Jedinému komu jsem přispěl je spasitel, který udělal ADblock... Reklama může být ale všechno s mírou... (To nezmiňuju jednou ten fail s tou kostkou nebo co to zas bylo....) BTW: Jenom reklama určitě je neudržuje...
        • No vidis a ja prispel jak panovi co delal adblock tak i games.cz...
    • Souhlasím s názorem, že reklamy jsou často nutnost a v nějaké formě na webu být obvykle musí. Na druhou stranu, Games dávno, velmi dávno přesáhlo tu hranici, kdy je člověk ochoten reklamy tolerovat a přidávat pro dané stránky vyjimky do AdBlocku...
  • Raziel_cz
    Já jsem měl starý design rád. Samozřejmě jsem v něm neviděl díry, které tam asi byly, ale připadal mi profesionálnější než tenhle. Především se mi nelíbí font – jak ve článcích, tak v nadpisech (je to ComicSans, nebo jenom vypadá podobně?) – a obrázky nedosahující šířky textu. V recenzích potom vypadá docela divně, že se číselné hodnocení kvůli verzi a platformám vznáší nad písemným.
    • Ronox
      Spíš to vypadá jako Helvetica Rounded nebo něco takového. Comic Sans rozhodně ne.
      EDIT: Tak ne je to Dosis.
  • Cosi
    Pokud kliknu na nej. komentář pod příspěvkem, mohlo by mě to hodit do komentářů na příslušné místo, ne jen na první stránku.
  • Souhlas, zvolené fonty jsou obtížně čitelné, text je "slepený". Hlasuji pro změnu, pokud je to ještě možné.
  • Ludo
    zmena je celkom v pohode, ale ten font - to je KATASTROFA

Na Windows to este jakztakz vypada, ale na Linuxe mi to hadze nahodne rozne hrubky pismen a citanie je utrpenim.
  • Pilgrim66
    Vsechno je super krome fontu, strasne velkej a chce to patkovy pismo. Ten starej byl super.
  • Už jsem psal do jednoho z prvních článků po změně vzhledu, ale přehodínm to sem ... do správného threadu :). Použitý font je děsný (hlavně u tučného textu), přijde mi že je zbytečně snížená šířka písmen fontu nadpisů. Celkově ta jeho šířka působí tak "podivně", u nadpisů příliš ouzce a v náhledu diskuse se zase jednotlivá písmenka pomalu slévají. Diskuse bych řekl je s těma okýnkama kolem zbytečně roztáhlá ... ta původní byla kompaktnější, jednodušší ... přehlednější :). A dole na okraji titulní stránky ty šíleně velký přepínátka měsíců, roků ... ty by to sneslo menší, aby se netvářili jako "to nejdůležitější tlačítko" :D
    • ... čím víc tu něco čtu tím více mi ten font vadí ... čte se to vážně špatně ... navíc m vypadají jako dvě n za sebou .. nn
  • nekromant33
    pohrat si s fontem (nemam s nim problem ale obcas poresit velikost pisma, tucnost apod - jestli jeste dneska nekde uvidim nazev Comic Sans tak me jebne asi, at zije papouskovani), vetsi rozsireni do stran (na widescreenu coz je pochopitelne standard je to dost namackany doprostred), obcas sem tam nejakej bug s nefunkcnim linkem (napriklad Jak hodnotime)
    • nekroman33 ma pravdu. Comic sans v nadpisech pouzivat nemusite. Obycejny "hranaty" bezpatkovy pismo by bylo fajn.
    • Souhlas, chtelo by to vic rozsirit do stran a zmensit pismo jak u clanku tak u bleskovek.
  • Mortuus
    Podle mě se toho moc nezměnilo, až na to, že vše je teď poněkud jakoby větší. Nevim, asi to nedokážu popsat *1* . Klidně jste mohli zůstat u původního vzhledu. Není třeba měnit něco co funguje.
  • font je strasnyyyyy.....to ste mohli rovno pouzit comic sans.
    a ja som si myslel ze je to len april.
    • celoush
      "Se stim smiř!"
      • pytaju sa ma na nazor a pripomienku tak odpovedam......pokial sa s tym, mam len zmierit,ok v pohode, ale to sa snad ani nemuseli pytat, ci nie ?

a BTW nemente prosim mobilnu verziu, je to imo jeden z najlepsich webov na citanie/rychlost a pohodlnost co poznam...

P.S.....nejaka chyba sa stala ze mi tento post poslalo do rovnakej diskusie ale do uplne ineho vlakna wtf

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit