Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krok zpatky ve vsech smerech. To se to cte lip na tabletech/mobilech nebo co ?
  • cele se to dost blbe cte musim rict
  • filias
    a. Nadpisy v tom oblém fontu jsou jako pěst na oko.
    b. U komentářů je padding nesmyslně obrovský
    c. Některé fonty mi přijdou příliš malé
    d. Celkově méně přehledné
    e. Nic co by bylo lepší oproti minulému designu jsem nezaznamenal.
    f. Zobrazení na jaké stránce komentáři jsem by mohlo být vyraznější
    • alladjex
      Je teda pravda, že mě zatím taky nic moc nepřipadne lepší oproti předchozímu designu. I když diskuze mi přehlednější přijdou.
  • Ze vseho nejhorsi je jeste vetsi rozkouskovanost stranky na milion oken. Neprehledne a spatne se to cte. Font je ok,az na tu velikost,ktera vypada jako pro prvnacky. Monentalne je pro me prijatelnejsi mobilni verze
  • firebug
    K novým rubrikám a k jejich členění výhrady nemám a ten "kalendář" na konci je přímo perfektní!
    Nicméně aktuálně se nemůžu dostat na svůj profil. Tam, kde by měla být moje profilovka je ošklivé zelené Téčko a kliknutím na něj se nic neděje (používám Chrome verzi 33.0.1750.154 m).
    Patřím k těm, kterým se nelíbí nový font (nadpisy článků a sekce v horním menu jsou strašné). Nemám rád "zaoblená" písma. Font použitý u jmen v diskuzích je o dost lepší. Navíc mi zvolený font přijde moc vysoký. Jeho velikost v článcích je enormně velká! Nemůže být stejná jako na hlavní stránce?
    Rozšíření stránek třeba o 200px by mi vůbec nevadilo, ale možná by i stačilo, kdyby jste tak neplýtvali místem (hlavně vertikálně). U příspěvku na hlavní straně by stačilo ubrat par px nad nadpisem a pár pod komentářem a působilo by to mnohem lépe. Třeba by ale stačilo použít ten nižší font v nadpisech.
    Diskuze jsou strašně roztahané. Vrchní a dolní orámování každého příspěvku je moc vysoké a aby to nebylo málo, ještě je obrovské místo mezi tím rámem a příspěvkem s profilovkou- zbytečně. Lišta líbí/nelíbí přeci NAD sebou nemusí mít popis. Napište před ní nějaké číslo a + a za ní to samé s -. Čas uveřejnění příspěvku a nápis "nahlásit" a "reagovat" by mohly být také menším fontem. Určitě je nutné, lépe zvýraznit stranu, na které se v diskuzi nacházím...
    Jinak to neberte jako naštvané výkřiky. Jsem rád, že jste se ke změně odhodlali.
    • firebug
      Když jsem ten příspěvek odeslal, tak mě to "jakoby odhlásilo" od mého profilu. Vpravo nahoře, se zkrátka objevil nápis "Přihlásit" přesto, že přihlášený jsem. Když jsem na přihlášení kliknul a vyplnil údaje, nebyl jsem navrácen do diskuze, ale hodilo mě to na hlavní stránku.
      A ještě jsem zapomněl, že rubrika Online hry je nějaká rozhozená. Ty hry s malým nadhledem (obrázkem) se zobrazují pod sebou, což asi nebyl váš záměr.
  • Spades
    Tak sem si dovolil upravit font nadpisů a textu článku na Calibri a tady je výsledek. IMHO je to o dost lepší. Ale naopak font v ikonkách na pravé straně byl lepší předtím (Dosis).
    Nadpis mi připadá hezčí a text jak čitelnější, tak v o něco lepší velikosti.

ORIGINÁL:
    http://i.imgur.com/ePPCFTx.png
    MODIFIKOVÁNO:
    http://i.imgur.com/8ZEa2xq.png
    • firebug
      Za mě tedy o dost lepší, než originál! Taky jsem chtěl něco podobného udělat, ale pak jsem si uvědomil, že jsem na to moc línej... :-)
    • Na můj vkus je to zas až moc malé....celkem se mi zdá odpovídající velikost písma tady ve fóru....ale určitě pokrok *4*
    • Tilwaen
      To vypadá pěkně.
  • Paulcz
    Nejsem si moc jistej, jestli ten vzhled někdy upraví a co jsem sledoval Fightclub tak zřejmě asi ne. Navíc k flegmatičnosti celého Games.cz.. takže nezbývá než vlastní editace přes nějakej skript. Chvilku jsem hledal, ale nenašel jsem kloudné řešení na změnu stylizace webu pro prohlížeč Chrome (pouze nějaké pluginy pro změnu fontu). Našel jste někdo něco ?
    • Nemám tušení co si hledal nebo co vlastně očekáváš od řešení na změnu stylizace.
      Ale Stylish sám používám, takže ten doporučuju a navíc většinou vyskakuje jako první https://chrome.google.com/webstore/search-extensions/web%20style ale chce to vědět co je css ono jestli hledáš něco co udělá úpravy tak nějak samo tak to nenajdeš.
      • Paulcz
        jo díky, pak jsem to našel také
  • Jak již většina lidí tady zmínila, ten styl fontu není pro tenhle web vhodný. Hodí se na nějaké cool, farmařské, trendy weby, kde je pomálu informací. Většina z nás se sem chodí pravidelně informovat a je pro oči nepříjemné koukat na titulky článků. Článek samotný je celkem k přečtení, ikdyž i tam bych pouvažoval o jiném. Ale rozhodně se musí změnit ten titulkový, který je moc "tlustý a nahňacaný". A ještě bych zvýraznil nebo orámečkoval přechod na celý text článku. Takto se tam ten přechod ztrácí. Obecně se teď user-friendliness webu ustoupilo o krok vzad, nikoliv vpřed.
    • Ten styl fontu neni vhodny vubec pro nic krome narozeninovych pozvanek s clipartem...
  • Ten "rounded" font mi vzhledem k celkovému designu webu přijde jako velmi nešťastná volba.
  • Zayl
    Nejsem fandou zvolených fontů ... a i samotná plocha obsahu mi přijde malá.Vím že z něčeho musíte žít, ale aby byla 1/3 stránky obsah a zbytek plocha pro prázdný okraj / reklamu ... no ok.

A taky bych chtěl zmínit fakt, že reklama ve flashi / divxu která se mi otevře přes půlku stránky jako overlay mě nejen nenaláká na prodávaný výrobek, ale pravděpodobně mě donutí zavřít celé games.cz. Horší je snad jen ten zelený ****** z Alzy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší