Přejít na výpis diskuzí
Nová pravidla Kickstarteru určují, jak se mají zachovat tvůrci neúspěšných projektů
21.9.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
try harder. baby troll
-
Jasně, Planetary. Omlouvám se za překlep.
-
jestli tam bude nějakej právní háček tak leda na straně ČR nikoli USA *3*
-
Skor by som sa cudoval ako moze spajat Wasteland 2 so sklamanim
-
Nevim jak v US, ale v EU muzes dar chtit zpet. Trebas prave proto, ze s nim obdarovany nenalozil podle tvych predstav.
-
Ale Kickstarter žádnou kvalitu nikde neslibuje. On je prostředníkem mezi lidmi a "firmami". U Wastelandu tě mohlo zklamat inXile, ale těžko Kickstarter.
-
Co sa stalo s Broken Age? Prva polovica vysla este v minulom roku a bola neskutočne vyborna. Co sa stalo ale s druhou polovicou? Ani chyru ani slychu...
-
Total Annihilation? Nie nahodou planetary annihilation, ta herna tragedia?
-
Teraz uz honis brka saudskoarabskym bykom?
-
Proč těžko? Třeba občanský zákonník umožňuje žádat vrácení daru za jistých okolností. Je velmi pravděpodobné, že to umožňují i zákony, kterými se řídí KS.
-
Jaký konzolásta, ty pc pičmunde.
-
Po te co Wasteland 2 je obrovskym zklamanim je pro me kickstarter mrtva platforma. Kvalitu je nutno hledat jinde.
-
Nie vzdy nesu risk len ti backers. Ja som uprimne chcel robit seriozny projekt, odisiel som zo super plateneho jobu v zahranici a proste neuspel. Skoda, ze ludia presustrovali tolko penazi a projekty ani nedokoncili.
Nastastie som na zaklade toho neuspesneho projektu nasiel este lepsie plateny job, takze nakoniec sa risk celkom vyplatil ;]. -
Kickstarter je jednoducha pyramidova hra...neuspesny mastodont zbastli za par tisic nejaky vymysleny trailer so zabermi, ktore neexistuju v reale, naslubuje hory dole ako v teleshoppingu a podoji par tisic PC blbounov co maju radi vzruso a kupuju i hogo boss vonavky ma autobusovych staniciach
-
star citizen trebas ?
-
tady bych řekl, že bude zásadní problém s tou investicí, zvláště do zahraničí - určitě bude nějakej právní háček v tom smyslu, že třeba běžnej občan ČR nebude moci jenom tak investovat do něčeho v USA
-
Měl jsem to upřesnit, to co Ubisoft přímo vytváří stojí za prd, snad kromě Raymana co mě teď napadá. Jako publisher tam má pár dobrejch her.
-
No tak to je moc už i Poláček používá Neil místo Neal, chápu že vy komiksový nerdi asi znáte jenom Gainmana, který se tak jmenuje, lidi když si to neumíte vygooglit tak používejte jenom Stephenson. K problému - tyhle pravidla měli být dané už od začátku, pozdě bycha honit, že. Některým produktům fandím a třeba Star Citizen si koupím, ale až to bude hotový produkt, nehodlám někomu platit za to, že dostanu možnost být betatesterem, tenhle trend nechápu, i kdyby dělali Baldura 3 tak si sakra počkám, se zkuženostma s overhaul a jejich doteď prasácky zabugovanou BG 2 raději i 2 roky po vydání *10*
-
Já ti nevím, ze všech jmenovaných mě nechytl jen Watch Dogs a napoprvé ani Far Cry, jinak to byly všechno docela pecky.
-
jediny hry tebou jmenovane které opravdu za něco stoji jsou Original Sin, Elite a Star Citizen..ty zbyle kdyby nevysli tak se nic nestalo.Kingdom Come se ještě uvidi jake bude..