Přejít na výpis diskuzí
Nová pravidla Kickstarteru určují, jak se mají zachovat tvůrci neúspěšných projektů
21.9.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Hmm a čo s takými smradlavými klamármi akou je napr. prefíkaná feministická krásavica Anita Sarkisian?
-
Vydavatel nezodpovídá za finální produkt? Myslím že diskuze je zbytečná...
-
Jsem moc línej něco vymyslet.
-
stačí se při nakupování nechovat jako tupoun. každý snad ví, za co dává peníze.
-
Analitik je pun na jednoho zdejšího čtenáře, co to slovíčko tak krásně napsal.
Jinak se zbytkem tvých pseudokeců bohužel nemohu souhlasit, jelikož za finální produkt vydavatel nezodpovídá, jeho povinnosti jsou úplně jinde. Asi si o tom něco přečti, kde se nachází QA oddělení a tak. -
To je kec. Vývojář dodává produkt. Pokud není Publisher spokojen vrátí ho k přepracování, následné sankce pro vývojáře nebo žaluje vývojáře za nedodržení smluv. On je ten kdo zodpovídá za finální produkt! Tyhle pseudokecy si nech pro někoho kdo věří že SEGA nemůže za tragický start TW: RII. A jestli jsi stejný anal"y"tik jako češtinář tak potěš koště.
-
Pravidla sú fajn. Ale uvidíme.
Čo tu ľudia spomínali colonial marine. Tak to je ukážka toho ako nikdy neveriť reklame. Raz mi niekto povedal, že tá hra je skôr early acces. -
jo mas pravdu ja jen ze u obou her ukazovali neco jineho nez clovek pak dostal na taliri Colonial Marines jsem zas tak moc nesledoval tak nevim jak to mezi nima bylo ale u Rome total war 2 bylo jasne videt ze ta hra neni hotova a jeste by tak 6 mesicu potrebovala
-
zajimavy ze prispivat na bramborovy salaty nikomu nevadilo...
-
Uvedomujes si co si prave rekl? Ty to vis jiste na zaklade nedoreseny zaloby a "rumoru"? To je blbost by definition.
-
SEGA je publisher. Za kvalitu Rome Total War může vývojář, u nich si stěžuj. Nechceš mi tvrdit, že Ubisoft, Capcom vydávají jen dodělaný a perfektní hry?
Pro publishera je důležitý hru vydat co nejdřív, protože jinak na tom tratí prachy, každej den vývoje stojí peníze. Pak jsou ovšem publisheři, kteří svým studiím kecají do vývoje (EA) a management je nutí hry vydávat co nejdřív. To dělá většina major vydavatelů, jistě i SEGA, ale v případě Colonial Marines je naprosto chápu, ten projekt po všech těch odkladech musel ven, aby zachránili alespoň nějakou investici. -
Já to vědět s jistotou můžu, protože jsem na rozdíl od tebe četl k případu všechny žaloby a "rumor", že Gearbox krade prachy z ostatních projektů na vývoj Borderlands je známá věc (doneslo se ke mně ze zdrojů z okolí Timegate), kterou se nikdo z GB ani nehodlá dementovat, protože je to prostě pravda.
Zbývá počkat si na soud. A do tý doby bych být tebou radši nemlel pantem na adresu SEGy. -
sega ale neni jen Colonial marines ale taky rome total war 2
-
Podle vseho to vypada ze za to muze Gearbox, ano.
Nicmene vzhledem k problematickemu vyvoji nemuzu ani ja ani ty s jistotou rict kdo za to opravdu "muze".... proto jsem tam napsal publishera. -
SEGA nemůže za to, že Randy je prolhanej hajzlík.
Vydat CM pak už museli, protože do toho nalili strašný prachy.
Myslel jsem, že čtenáři games alespoň trochu vědí, kdo za co "může/zodpovídá" Asi ne. -
To to trvalo. Muselo byt x projektu na kterejch se nekdo nehorazne napakoval aby jim to doslo.
-
Alespon clovek vi do ceho jde, ta sance ze projekt nevyjde je tam vzdycky.
Spis bych se zameril na velikany jako Ubisoft se svym watchdogs nebo SEGA s colonial marines, to je naprosto na ferovku pripad klamave reklamy, ale ne, vsichni vemte vidle a s kickstarterem ke kulu! *7* -
Indie je tvrdej byznys, taky něco vymysli a když to bude dostatečně indie, budeš za vodou :)
-
Ten kdo tohle vymyslel se řádsky napakoval.