Přejít na výpis diskuzí
Nová verze GTA V vyjde na konzole v listopadu, PC se dočká až příští rok
12.9.2014 | Adam Homola
203 příspěvků
-
Tak já GTA V na PC už dohrál a musím přiznat že pokud neoznámí masivní mod podporu tak o tu hru nemám zájem.
Kromě zajímavého příběhu nenabízí víc jak předešlé díly.
Jo abych nezapomněl.
Pro děti.
Kouzelné slovíčko zní emulátor -
Hlavne ze ty, se svym negativnim prispevkem plnym predsudku a bezdukazniho obvinovani jsi verejne potvrdil, ze jsi nad veci.
-
dělaj si to sami..
-
to jsis jako myslel ze to vydaj stejne na nextgen a na pc? kdyz nextgen neni verejne cracknut to by byli brazni, pokud by nevyuzili konzole co to na nich verejnost neupirati, lol to jsou zas detsky nazory pcckaru
-
věř tomu že těch pcčkářů bude rozhodně víc :D
-
jeden z důvodů, proč jsou jim PCčkáři u ...
-
jako by je jeden PCčkář vythl
-
Super PC verze na konci zkouškovýho , takže je šance že projdu do dalšího semestru ;-)
Snad za ty 2 měsíce navíc zvládnou optimalizaci!! -
V RS si už trhaj vlasy *1*
-
chtěl sem jim ty prachy dát ale tohle už fakt pos*ali !!
-
Tak kolik si Sony a Microsoft zaplatili tentokrát? O tuto hru přestávám mít zájem, takhle naštvaný jsem už dlouho nebyl.
-
Na druhou stranu bych ale podotkl, že GTA IV bylo pořádně hratelné skoro půl roku po vydání na PC. Jestli 5. díl vyjde až v lednu, ale bude hned perfektně hratelnej, tak s odkladem nemám problém.
-
Muhahahaha
Tady bude veselo. -
"prvni GTA co bych si na PC koupil" ? *1* To jsi teda rebel... *7*
-
Přesně tak, potom to sosnu z uložto.
-
Prachy vládnou světu.. no co se dá dělat, čekání se protahuje do ledna :-(
-
A dost! To uz Rockstar prehnal, tohle melo byt prvni GTA co bych si na PC koupil a oni ho zas odlozi?!? Nechcete penize, tak je taky nedostanete.
-
Loool, jak to na PC zase odložili,to už je výsměch.Ta hra vyšla v září 2013 a na PC se dostane v roce 2015? To je asi rekord ne?
-
rušim předobjednávku a radši to stáhnu !! R* mě teda pěkně se*ou !!
-
Takze klasika R* zdime co to da na hrace sere hlavne aby na tom co nejvic trhli. Pocitaj s tim ze nekteri to nevydrzi a koupi drazsi konzolovou verzi a pak kvuli modum lepsi grafice koupi jeste PC... vycuranci