Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvni pulrok jsem se tesil ale ted uz me to jednoduse nezajima, to dojeni konzolistu uz trva moc dlouho.
    2 roky stara hra za plnou cenu, to zas bude breku kvuli tem zlym piratum.
    • ^ this

      pod tohle se podepisu
  • Jsem rád, že GTA V vyjde na nových konzolích a PC. Aspoň bude mít více lidí možnost si tuhle hru zahrát. To je podle mě pozitivní zpráva. Že bude PC verze později mi nevadí. Je tolik her, že si to čekání PCčkáři jistě nějak vyplní. Diskuze PC vs konzole je naprosto nesmyslná a hloupá. Žádná platforma není ta jediná správná.
    • Neb ten, kdož pochybuje o správnosti Bohem vyvolené platformy, ztrestán budiž v konzolovém pekle.
      • jasný ty pako v konzolovém pekle kde loupěž her neexistuje, probuď se *5*
        • Ne? Tak to je zajímavý , že koho jsem znal tak měl xbox či ps čipnuté většinou. Aji já jsem měl a měli vypálené hry tak mi tady nemel o loupeži. Dávám tomu několik měsíců kdy se xbox one nebo ps 4 čipne a neboj se že ne. Lidi si najdou vždy způsob aby nemuseli platit ;)

          Sám máš PC a v tom většinu věcí nelegálních tak radši zavři pusu ;)
          • PC mám v práci, na co se krčit u PC ještě doma, konzole v tomhle přináší bezkonkurenční pohodlí. Asi si nikdy nenavštívil Playstation Store co? Jinak by si zjistil že hru jako Last of Us (799,-), GTA5 (999,-) no prostě všechny hry co koupíš může legálně mít i tvůj kamoš (rodina) na druhé konzoli na druhé straně republiky, navíc můžete hrát spolu multiplayer každý pod svým nickem. Takhle se skládáme na hru za půl ceny už řadu let a hra jako GTA5 pak pro každého zvlášť vyjde jen na 500,-
            • Taky si koupím konzoli, ale jen díky tomu , že PC ojebávájí jak můžou takže mi nic jiného nezbývá , ale spíš to budu mít na single playery jako vždy , třebas last of us , gta 5 atd . Jinak nikdy nebudeš mít tak přesnou mušku a přesnost jak s myší ;) Měl jsem xbox 360 jak jsem psal a na tom bf 3 a než sem něco zaměřil to jsem měl na myši 2x zamířeno , Vidím jen jak předělávájí hry s konzole na PC , např The witcher 2 . Menu zbraní a schopností tam zustalo s konzolí takže jsi musel jak šašek najíždět do jakesi tabulky nebo co to bylo a vybrat skill postupně . Nebo jak tomu bylo u skyrim. To je stejně debata na dlouhé povídání . Jediné co me doopravdy bavilo byla FIFA s kámoši na to ten ovladač je fakt super.
            • Flopp: taky hraji převážně multiplayer a věř mě že na padu jsi stejně rychlí jak na myši. Znám dost PC hráčů co přešli z PC na konzoli kde hrají převážně multiplayerové FPSky a nemají důvod se znepokojovat. To že konzole brzdí vývoj PC je jasný, studia hlavně investují tam kde hráči platí a teče nejvíc peněz z prodejů.
            • Já si hry na PC kupuji už jen kvůli multiplayeru, občas si hru stáhnu, zkusím a když mě neoslní nekupuji.
              Na PC taky nemužeš hrát multiplayer pokud si hru nekoupíš . A jedině pak na neoficiálních servrech.
              Jinak pořád se dá konzole čipnout , nic není minulostí ;) . NEmám nic proti konzolím taky jsem měl xbox 360 . Ale nemám rád když tu někdo mluví o pirátsví , když sám poslouchá na youtube hudbu , stahuje filmy , stahoval hry než dostal konzoli a najednou má plnou hubu keců o pirátsví. Jinak nějaké pohodlí mám i u PC a určitě mám 100% výkonější PC než nějaké konzole které maji komponenty z roku 2012 , díky konzolím se vývoj PC zasekává jak jen jde . PC bude vždy víc pro multi player než pro single player hry. Nechápu proč vávojáři nedělají jen multi, viz world of warcraft , dota, lol , atd v tomdlenc nikdy konzole nevyniknou. protože než na tom rohlíku nebo co to je namačkáš něco nebo najedeš kurzorem na co chceš si dávno dead.
          • No ty se taky probuď, čipnuté konzole to je dávná minulost. Hlavně nešlo hrát multiplayer na kterým si většina konzolovích hráčů zakládá. Neudivuje mě že PC zloděj zná pouze konzolové zloděje *3*
            • Jinak konzolový zloděj (čipnutá konzole) byl většinou PC hráč co brečel po exkluzivních hrách na konzole, kterému na PC chyběly a proto byl offline na čipnuté konzoli.
    • gloryhunter
  • XorxoxTalarius
    Hmm, GTA V budou na PC tak dlouho odkladat az o nej nikdo nebude mit zajem :D
    • Leonidasss
      To by musely vycházet konkurence schopné hry, aby opadl zájem, jenže to tak není a v nejbližší době se na tom těžko něco změní. GTA je prostě těžko překonatelný monopol.
  • 30 FPS = nextgen *15*
    • Keyz
      Nj, určovat uměle hranici pokroku nefunguje. Již i FullHD zastarává a některé hry ani FullHD na konzoli neumí.
  • Loool, jak to na PC zase odložili,to už je výsměch.Ta hra vyšla v září 2013 a na PC se dostane v roce 2015? To je asi rekord ne?
  • Ještě že máme na PC tuny jiných kvalitních her, které si můžeme hezky vychutnat v hezčí grafice a za nižší cenu. Času dost, až bude GTA V optimalizováno pro PC, na Steamu bude stat pod 10e *14*

    BTW, milí krabičkáři, nezapomeňte, jaká platform dala nejen této sérii život.. Ano bylo to PC saláti *5*
    • konzole = mash x button to win
    • Ristoro
      A vůbec, na čem by se vyvíjely hry, kdyby nebyly PC, to je prostě ta největší sranda :D. Bez konzolí by se pro mě absolutně nic nezměnilo, ale bez PC by chcípli všichni :D.
      PS: V podstatě jsem chtěl říct to, že pro PC by se bez konzolí nezměnilo absolutně nic (možná by vycházely konečně těžší hry), ale konzole by bez PC neexistovaly a tohle je fakt, který nevyvrátí nikdo. Až mi někdo naprogramuje hru na konzoli, potom to můžeme srovnávat.
  • Ja to vidim jako genialni tah jak prodat hru oveckam 3x, ja si mezitim stejne budu hrat tech 300 nedohratych her na steamu a nez se k tomu dostanu tak to bude stat 5e is dlc a optimalizaci, tomu rikam dobra koupe *1*
  • corfer
    Klidně v lednu, hlavně ať je to, pěkně prosím, na PC hratelné.
  • Veskoslav
    Objednávka zrušena, počkám na vydání. Jestli to bude zprasené jako GTA IV na pc, tak to nekoupím ani když to opraví. Stahovat taktéž nemám potřebu. Pokud nějak normálně vysvětlí důvod odložení na pc, tak bych to i bral. Tady jde spíše o to, vytřískat z toho prachy ještě z nové generace konzolí a pak to vydat na pc a říct, že uvolní modovací nástroje pro komunitu, aby vypadali jako ti nejlepší. Nevím co si o tom myslet. Rockstar pravidelně ukazuje, že na pc jako platformu kašlou, tak proč jim ještě dávat peníze? Jak říkám, počkám na recenze ohledně verze na pc, pokud bude ve stejném stavu jako GTA IV a bude tam Rockstar Social Club či co to je, tak si hru nekoupím.
    • Tafaraj
      Mno ono stačilo mít na GTA IV odpovídající stroj a ne kalkulačku.... Jelo mi to pěkně i před patchem 1.0.4.0
      • Veskoslav
        Co to meleš zase s kalkulačkou? GTA IV byla zprasená až to bolelo a občas bylo naprosto jedno, jestli člověk má AMD, Nvidii či prosecory od Intelu či AMD. Jedno jestli 4 GB nebo 16 GB RAM. Hra prostě byla katastrofa, takže si ty kecy o kalkulačce strč někam;)
      • Keyz
        Hlavně bylo dobré mít 4 jádrové CPU. Pak to šlo dobře. A nenastavovat vše na max....
        Většina lidí to nastavila hodně a pak čumí, že to nejde. Přitom kdyby to dali na úroveň konzole v té době, tak to šlo většině. Dohled sice minimum ale šlo to...

        Jinak to ale má problém s optimalizací. Stíny otřesné a braly moc zdrojů. A vůbec, to moc zatěžuje i nový HW.
        • Jack1947
          Souhlas grafika zůstala na vytížení z polovině, při pokusu hrát MP mi hra napíše "něco ve smyslu - Sorry but youre machine isnt strong enough..." po patchích se to už jakžtakž dalo jinak asi bych top označil po MW2 za jeden z nejhorších kaufů poslední doby. Takže radši GTA V. na konzoli než takovýhle hnusný - hnusný port protože grafika u GTAIV. byla místama celkem hnusná.

          Tehdá jsem ještě Quad core neměl ale sprasit to neměli, PC hráči jsou pro ně vícemeéně jen nutné zlo povl kterému zalepí usta nedovařeným patvarem. ( Jsem hrdý na to že jsem konzolista, už kvůli tomuhle a jiným případům). *5*
  • Homola za to muzes beztak ty ty jeden zmetku , *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit