Přejít na výpis diskuzí
Nová videa z Dark Souls II klamou tělem a vysvětlují základní pravidla hry
11.3.2014 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
je mi už 11 blbínku -.-
-
A můžeš mi říct důvod? To jako že nemám mít nárok na změnu názoru? To jako když se mi jednou hra líbí, tak po letech se mi už nemusí líbit a opačně? Kolik ti je? 10? *7*
-
tak to asi protože jsi ovlivintelnej pokrytec jenom
-
Chápu, že je pro Tebe těžko pochopitelné, že jsem mohl změnit názor. A ano DS mám dohrané 2krát. Jednou na Xboxu, když to vyšlo, podruhé na pc. Hra mě chytla až při druhém hraní. Ale chápu, za každou cenu mě musíš řešit, kdybych tady nebyl, tak věřím, že bys napsal něco ve smyslu, proč tu není Veskoslav a jeho nadávání na DS? *7* Stojí ti to za to? Máš unban a zase řešíš blbosti a nemůžeš něco zkousnout....
-
Napiš mi na mail ať nemusíš psát svuj sem
-
*zvyklý...bože můj, ať aspoň nemusim blejt, když čtu ty vaše kecy tady
-
No pro mě třeba zásadní, že mám rád Xbox ovladač a jsem na něj zvyklý už kvůli rozložení kláves.
-
Ono se to nějak vylučuje? Spoustu her sem při prvním dohráním považoval za debilovinu. Třeba HL2 a po letech to považuji za jednu z nejlepších FPS. A to by nebyl Rhulad, aby nezačal trolit ihned po odbanování, co? Kolikrát ty jsi už byl odhalen ze lži, to by člověk ani nespočítal.
-
Ta zpráva je z 12. dubna 2013. A to se Dark Souls ještě ani zdaleka na PC scéně neohřál. Největší slávy se mu dostalo právě roku 2013, protože začal velký hype na Dark Souls II (a možná je ještě nějaký jiný důvod, na který si ovšem nemohu vzpomenout).
Byť žádná přesná čísla dát nemohu, 300 000 + další rok na trhu je sakra velkej úspěch pro 1:1 port. -
tak to je jako v bioshock infinite určitě..v jednom světě to dohrál před lety, v druhym to dohrál teď, ale nejlepší je třetí svět, protože v něm už neexistuje
-
No tak to by me zajimalo, kde si sehnal DSII pod litr a budes ho mit ve ctvrtek nebo v patek.
-
@veskoslave Dyť jsi to přece před lety dohrál na xboxu a tvrdil jsi mi, jaká je to blbost.Tak kde je teda pravda?
-
Nemam problem naskocit pozdeji. Stejne mam hrozny prace, ktery by chut po umirani zrovna neprospela ☺
-
Patche jsou vždy první na ps3... Modování tam samozrejme neni ale teda Dark Souls je posledni hra kterou bych chtel modovat (krome toho modu co to pro pc zprovoznil :D)... Grafika je mi u prdele, obzvlášť u takovyhle hry)... Ovladani Dark Souls? Jedině gamepad a k psku připojis krom Xboxovyho každej, takže v čem je problém?
-
ale tohle je post zamereny na potencialni nove hrace (viz nadpis). tady bych cekal dovysvetleni.
fakt se o tom jeste bavime? uz tapetuju. takze dost. -
Ale nemáš možnost modování, patche nejsou na PS3 žádná sláva s rychlostí. Navíc si na pc můžu vybrat prakticky jakýkoliv ovladač, co se mi bude hodit+možnost klávesnice. O grafickém vzhledu ani nezmiňovat.
-
Tim jsem chtěl říct že pokud budeš mít štěstí tak to dorazí toho 17., jinak to bude později (u mě jednou o týden)... Rozhodně se nevyplatí hry který chceš hrát co nejdříve kupovat přes Amazon... Jestli tě to zajímá, napiš mi na tiscali mail (Miserius@tiscali.cz) a já ti napíšu jak to dělám já, nechci to psát zbytečně sem
-
Ucesana, neucesana, oblecena, neoblecena, odpoved, neodpoved... Rikas mi tady, ze urcite nehrozi aby to doslo driv nez 17.?
Jinak ja si spolecne s predobjednavkou DARK SOULS II koupil i DIRECTORS CUT DEUS EX HUMAN REVOLUTION a to mi poslali driv a bez postovnyho, takze zas tak spatny "COS CEKAL?" zkusenosti s nima nemam ;) -
Po roce jsem dojel DS. No odpočinu si a po roce pořídím 2. díl až po ohlasech, jak to běží na pc.
-
tak tohle dark souls umi, kdyz se prehoupne clovek pres prvotni alergickou reakci (a neni uz predem odhodlan ji prekonat). celkem pekne zpracovane duvody, proc to funguje i na takove hrace, lze najit zde: https://www.youtube.com/watch?v=hcBCCVGbVfA . vubec ten clovek ma casto dobre postrehy.
ad gaping dragon: doufam, ze uz si prisel na to, kde stat aby te moc netrefoval :).