Přejít na výpis diskuzí
Nová videa z Dark Souls II klamou tělem a vysvětlují základní pravidla hry
11.3.2014 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
Promiň špatně jsme tě pochopil.
Tak hodně zdaru s tím krasavcem. Jinak já si to zaujetí hrou vysvětluju tak, že ti systém hry pěkně masíruje nucleus accumbens, a proto ti to nedá a stále se "tam" vracíš. -
Nebyla nedorobená, ale byl to port 1:1, což bylo známo už před vydáním pc verze *3*
-
http://www.allgamesbeta.com/2014/03/dark-souls-ii-reviews-round-up.html
-
No prave, stravil jsem s tim tolik casu a nabazil se toho tolik, ze pokud je to to same, tak uz jsem predem presycen :-).
-
nebo takový Tetris, nad tím jsem strávil v mládí času, že to musí být nejlepší hra všech dob ;)
-
Tak po te co jsem hral vyborny Demons Souls a Dark Souls me to uz nejak zvlast nelaka. Jsem zvedavy na recenzi, zda to prinasi neco noveho osvezujiciho nebo zda to je to same v blede modrem. Na multiplayer si nepotrpim, davam prednost solo postupu.
-
Mě to právě úplně pohltilo, nejsem zvyklej hrát hry který jsou opravdovou výzvou, přesto mě DS baví, neumim si to vysvětlit. No nic, jdu se dál lopotit s gaping dragonem.
-
games je bohužel jedna z mála stránek, kde jsem odmítl dát AdBlocku vyjímku, protože ty reklamy tady mě fakt vytáčí...
-
ak to beres takto tak potom wow je hra roku kazdy rok uz 10 rokov.
-
Kdyby misto Covenant napsal smlouva, tak rozhodne nebudu tusit o co jde. Takovehle terminy se neprekladaji.
-
tak predat 300 000ks nedorobenej hry je podla mna mega uspech. este za tu horibilnu sumu co za to pytali.
-
Dej tomu ještě šanci a hlavně čas. Z tvé postavy bude za pár desítek hodin "badass" a ty budeš mít pocity z hraní jako už dlouho ne. *3*
-
DSfix by se hodil i na PS3 verzi. odemykal FPS z 30 na vyssi. problem ale byl, ze pak blbly kolize
-
hm, ja nevedel, ze ceska komunita je nejak extra zabehnuta. v tom pripade bych to bral zpet. pripadne hodil jedno z toho do zavorky, pro neznale. Miserius ma pravdu, ze terminologii WoW zna skoro kazdy, ale u DS to tak neni, tedy to jsem si alespon do ted myslel.
-
Blázne je vidět že jsi tu hru nikdy nehrál... Strávil jsem nad jedničkou tolik času že krom 2 už nemá žadná hra nárok to překonat...
-
hra roku jo? *1* pěknej vtip... *8*
-
Sleduj ENB na twitteru, nedava videa naschval, ma je uz pripraveny, nechce hracum zkazit prvni tyden paření a objevování
-
Nějak extra je neporovnávám, ale:
1) ENB se skoro vůbec nevěnuje DkSII a je vcelku neaktivní, kdežto VV přidává minimálně jedno video týdně.
2) ENB zná snad každý hráč souls her, takže tu na něj odkazy dávat nemusím. -
Hra roku a všímáte si? Žádný Veskoslave u článků u DS.Ta hra je výjimečná
-
Cos cekal? Britsky Amazon, můžes byt rad ze to vubec bude tak "rychle"... Já si počkal abych měl možnost si vybrat prodejce a mam to pod litr i s poštovnym a dorazí to čtvrtek či pátek *14*