Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co Miranda aka Yvonne Strahovski? :)
  • ja osobne budem ME 3 vitat s otvorenou narucou *4*
  • trolo
    ideme pripravovat savy
  • Amylee.Anderson
    Už aby to bylo! :)
  • Díky za tyhle info, už se strašně těším :)
    Btw: s tím multiplayerem ve spin-offech - takže můžeme čekat něco jako Mass Effect : Brotherhood ? *1*
  • Sice už mi bylo třicet, ale těšim se jak malej harant *5* To samý na novej TES
    • Ten vek s tim ma spolecneho co? *2*
      Muj otec je uz dobrych 7 let duchodce a pari hry jako o zivot. LOTRO,serii TES,Gothicky,Might and Magic (bte. taky by mohli vydat dalsi dil tehle serie )...
  • Zayl
    Zní to všechno krásně... jen kolik z toho je pravda.

Co se týče companionů, rotace neškodí. Hrát všechny tři díly se stejnýma postavama by byla nuda. Jen bych rád aby se vyvarovali postav jako Jacob- nudný, nezajímavý.
  • "hrdina prchne osedla Normady a vyrazí hledat přátele a spojence, aby mohl Reaperům nakopat zadky a poslat je zpět, tam kam patří" ? Fakt? To snad neee...
    Ve dvojce mi to serialovy verbovani vubec nevadilo (az ke konci, kdy okolnosti eskaluji), ale postavit stejne i pokracovani, navic zasazeny do doby jeste urgentnejsi hrozby? Toho se teda bojim. Snad pujde jen o uvodni cast pribehu.
    Kazdopadne invaze na Zemi mi prijde, co do "napaditosti" a hlavne epicnosti, jako podivnej krok zpet. Dvakrat uz jsme zachranili (na chvilku : D) celou galaxii, tak co se starat o starou smradlavou planetku, na ktery uz lidstvo je lidstvo zavisly stejne leda sentimentalne... : D
    Snad nebudou hrat jen na lacinej WOW efekt (z)nicenejch metropoli - tak dobre jako Crysis2 by se to asi stejne nepovedlo.
    Ale zas to rozhodovani na maticce... No uvidime.
    Jinak to zni vsechno skvele, at uz je to tuuuu!
    • I z pohledu Reaperů by šlo jen o plýtvání energií, samozřejmě že budou mít spadeno zas na celej vesmír a okolí *4* Co by měli z jednoho malinkýho modrýho smítka?
      • No vies po par milionoch ked nie miliardach opakujucich sa cyklov by ma tiez nasralo ak by mi niekto liezol do kapusty :D takze pomsta Reaprov je celkom jasna a taktiez im ide o Shepparda tak kde inde by si udrel ak by si chcel rychlu odozvu... ak by sli Reapry po batarianoch ci vorcoch tak by som si dal nacas :D:D:D
        • To my ale nevíme, že ty cykly předtím probíhaly v pořádku - vezmi si toho sestřelenýho Reapera, jak jsme tam museli hledat to IFF, taky ho trefila nějaká strašně účinná zbraň, co jím prolítla a ještě stačila do povrchu planety za ním udělat obrovský kráter. Třeba se Sheppardovi nepovede zničit Reapery, ale jen je donutí, aby invazi odvolali a poskytne organikům v Galaxii dalších 50k let k dobru. *3*
          • Jasne no ale bola to iba jedina lod a jedina zbran ktora viac nevystrelila :D a zatial mame podobne score aj v tomto cykle vresp. este o nieco lepsie kedze sme Reaprom zabranili v invazii az 2x a este sme im popravili aj Collectorov :+)
  • Garrus můj nejoblíbenější, to by byl hřích, aby tam nebyl.

Ale dát pryč Legiona? to mohla být, omluvte ten výraz, kurevsky zajímavá postava! tedy jen můj názor :)
    • Máš naprostou pravdu. Já (paragon soldier), Garrus a Wrex sme si všechny dávali s prstem v řiti *1*
  • Whisp
    Mňa tento návrat k princípom ME1 neskutočne potešil. Keď ešte vrátia aj možnosť vybaviť spoločníkov brneniami rovnako ako to bolo v ME1, tak si kúpim okrem PC verzie ME3 aj verziu na Xbox *2*
    • To bych já zas nechal bejt, postavy byly osobitější.
      • aby mohly chodit do bitvy v sexy latexovem oblecku a do oblasti s nulovou atmosferou jenom s respiratorem. Sorry ale tohle byla vec ktera me na vzhledu postav v ME2 neuveritelne s***a.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit