Přejít na výpis diskuzí
Nové informace o Mass Effect 3 - slyšíme ozvěnu jedničky
8.4.2011 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
se nemuzu dockat.to čekani me zabije.uz z toho zacinam blaznit
-
To jsou asi nejlepší zprávy o ME3 jaké jsem zatím slyšel. Trošku mne ale znepokojuje návaznost na DLC, přestože je to logické. Co se zapojení všech těch postav týká, nemyslím si, že by se jednalo o něco velkého - asi jako Ashley/Kaidan, Liara a Wrex ve 2. Pokud by však i s nimi byl spojen zásadnější rozdíl v příběhu, uvažoval bych i o znovurozehrání celé série.
-
-
- Wrex zdruzuje kroganov (sam aj povedal ze nemoze ist pomoct v ME2) Grunt (ten povedal ze bude Shepperda nasledovat aj ked nasiel vpodstate domov na Tuchanke)
- Liara, Garrus tak oni budu snad dva elementy ktore nesmu opustit hru ako taku kedze su fakt skvelo spracovane charaktery.
- Kaiden (podla mna najnudnejsi charakter v hre ktory sa pravdepodobne sice objavi ale dufam ze len ako nejaka rekvizita)a Ashley (to iste co u Kaidena az na tu nudu, ona bola aspon rasistka :D:D:D)
- Joker - on sa musi objavit !!!
- Tali by sa podla mna viac nez pravdepodobne mala objavit ako spolubojovnik aj ked to moze byt ovplivnena rozhodnutiami v ME2 a naopak u Legiona by som povedal ze sa objavi iba ako jedna z dvolezitych postav v zavislosti na rozhodnutiach pri lojalitnych misiach u TALI a LEGION
- Miranda by sa mohla objavit but ako jedna z spolubojovnicok alebo iba ako nejaka postava pre par misii naopak Jacob sa podla mna neobjavi vobec
- Samara, Morinth, Thane, Jack aj ked ich povazujem za velmi dobre charaktery co sa tyka spracovania tiez by som velmi neocakaval ze sa objavia.(maximalne tak Thane ak bude zit)
- DLC postavy, tak tie sa podla mna neobjavia vobec :P
- postavy ako Anders, Udina, Elusive si podla mna zachovaju status nejakych zakladnych dejovych postav ktore vam kde tam budu ukazovat smer ci hadzat polena popod nohy.
A este ma napadlo mozno sa bude nieco menit aj v pripade ze v ME2 na konci Sheppard zomrie, vresp. bude pripraveny aj novy alternativny postup . -
-
S usmrcením Keidana jsem v 1 díle vůbec neváhal. Taky mi vůbec nesednul.
-
-
to bol jeden z momentov ktore som si vzdy vychutnal :D
-
-
A este chcem vidiet v akcii Rachni ktorych som oslobodil v ME 1 :P
-
-
jojo taky sem je osvobodil. Právě na tohle se dost těšim. Jak celkově využijou všech rozhodnutí co jsem v 1 a 2 dílu udělal. Doufám že nevyšumí do ztracena, nebo změní jednu animačku, kde se něco stane bez menšího výsledného důsledku.
-
-
-
-
Těším se moc. Jen furt nechápu to stěžování na to, že dvojka nebyla RPG. Pro mě to byla jedna z her, která mě nechala skutečná hrát role-play, bez toho, aby mě nenutila prodírat se statistikama a rozdělováním všeho možnýho a nemožnýho.
Jednička byla samozřejmě v tomhle taky hodně dobře vyvážená, tak doufám, že se nebudou na trojku snažit navroubovat nějaký RPG prvky, který tam ani nepatří, jen kvůli recenzím... -
-
Mně dvojka taky nevadila (i když to okleštění inventáře, není úplně košér). Spíš mě vadí (a to je problém už ve dvojce), že hráče nepřímo nutí ke dvěma extrémům, být klaďas, a nebo záporák. Třeba už v DA2 to už není tak markantní, takže doufám, že to změní i ME3. Tenhle systém bych nahradil prostě skillem "výřečnosti", čím vyšší, tím by bylo víc dialogových možností, včetně těch modrých a červených extrémů.
-
-
Zase takovej problém jsem v tom neviděl. Ovšem jde to jenom když hraješ s postavou z 1 dílu. Pak máš tu karmu mnohem vyšší na obě strany a můžeš se chovat víc variabilně. S novou postavou vytvořenou ve 2 díle, si nedokážu představit, jak bych se musel chovat celou hru, abych nakonec mohl "zachránit" tu "zlou" dceru jak po ní jde její matka ( sorry ale jména mi už vypadly ). Pak bych se opravdu celou hru musel chovat jako největší dick, abych byl dostatečnej renegád na to, abych jí ukecal.
-
Já jsem v ME2 byl na někoho hodnej, na někoho zlej, neodemčely se mi tak sice všechny rozhovorový možnosti, ale převážná většina jo, a přitom jsem byl v podstatě furt neutrální :) Takže já jsem s tímhle systémem za dobře.
-
kurna, keby sa dalo, tak to zahram tak aby som ovladol reaperov a podmanil si celu galaxiu. alebo im aspon pomohol zdecimovat kazdu civilizaciu. Potom by som mohol povedat ze ta hra nema chybu.
-
-
oprava: *problém už v jedničce... *1*
-
-
-
-
Tak jsem rozehral ME1 a pripravuju savy *1*
-
Zajímalo by mě, proč nepotvrdili Tali. Legion jako nehratelná postava mě docela mrzí. Thane to snad do děje ME3 přežije, taky Samara by byla dobrá, o Gruntovy ani nemluvě. Abych to shrnul, proč by se nemohli sejít všichni bývalí parťáci, a to včetně těch z DLC, především Kasumi? *1* Taky by bylo dobrý, kdyby se počet parťáků ve skupině zvýšil, vždycky mám divnej pocit, když na nebezpečné mise beru jen 2 lidi, a zbytek se fláká na Normandy.
"Cerberus jde po Shepardovi, důvod nikdo nezná" - Pokud jste nechali základnu Collectorů explodovat, tak je snad jasné, proč po vás Cerberus jde... *7* (pokud po nás půjde i v opačném případě, tak je to ale divný). -
-
staci sa pozriet zahadnemu do oci aby si vedel ze je to zloduch.
-
V opačnom pripade ta Cerberus moze vidiet ako nepotrebneho aj ked stale nebezpecneho, sice do tvojho ozivenia dali miliardy ale technologie Reaprov maju hodnotu nespocetne krat vyssiu .
-
-
len dufam ze zas prekopu herny system, aby clovek nevysiel z cviku.
-
-
Myslíš W.A.S.D + LM? Neboj, složitější to nebude.
-
-
už se nemůžu dočkat :) btw. mohl by mi někdo přesně napsat, kolik DLC je na první a kolik na druhý díl? A kolik to teĎ asi tak stojí a jaká je herní doba? Asi si je budu muset zahrát *1*
-
-
tak k prvnimu dilu je jedno dlc a to je zadarmo... ke druhemu dilu sou 4 dlcka (overlod, shadow broker, arrival, kasumi)... a vyjde te to cca dokupy na nejakych 2500 bodu cca... tzn nejakych 6 stovek *3*
-
-
K prvnímu jsou dvě dlc, ke dvojce pět větších: Kasumi, Zaeed, Overlord, Shadow Broker a Arrival, plus různé bonusové zbroje, zbraně atd.
-
-
-
já doufám, že už ve trojce se konečně dozvíme, kdo Reapery opravdu vytvořil, i když mám spíš teorii, že je bude Sheppard/ová hledat.
-
Možná se může zdát návaznost na Arrival logickým krokem, nicméně co ti, kteří hráli ME2 bez jediného DLC?
Jinak se těším, RPG prvky jen přivítám, ještě vyřešit mě frustrující klaďas/badass style a bude to skvělý. Musím pohledat zlý savy a konečně si projet ME2 s DLCéčkama. -
hmm zaimavi ten den ME3 na x-zone o ME3 to jeden clovek presne takhle popsal podle typovani a ejha ona to je pravda.
-
-
Tak kdyz ti to presne povi Hacket ze musi na zem k soudu tak je to jasne ze to bude v ME3 XD
-