Přejít na výpis diskuzí
Nové informace o Mass Effect 3 - slyšíme ozvěnu jedničky
8.4.2011 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Trojka s Normady? Si děláte snad ze mě srandu ne? Však co vim, tak nakonci dvojky byla tak rozflákaná že byla ráda, že ještě letí na jeden pohon a nevím jestli si to pamatuju přesně, ale nebylo hnedka po tom co vám někdo řekne, že Normady už neni schopná letět a hnedka vzápětí Sheppard držel Datapad a tam byl právě "Sovereign" - nebo jiná taková loď.
Osobně bych vývoj celé ME série viděl, krom toho že máte nějaký znalosti Proteoanů, a možná i Reapperskou loď, že se dostanete do nějaký jiný galaxie, kde bude poslední odboj Proteoanů, který buďto zachráníte a bude s vámi bojovat proti této skáze, nebo ho zničíte a vezmete jim všechny ty super hračky, s kterýma vymydlíte reapery.. Jak to tu píšu, tak mě napadlo, že by nebylo špatné mít řešení -: Odpálit z daleké "unknow galaxy" proeosanskou bombu ničení, která by vyvolala červou díru a ta sežrala naší galaxii a VY jakožto zlej týpek zachránil sám sebe a pár lidí -
-
Na konci ME2 může být Normandy SR2 lehce pošramocená, ale stále je použítelná (a opravitelná)... Koneckonců "Arrival" se defakto odehrává po hlavním ději dvojky...
-
-
nemusi a moze kedze do Arrivalu mozes flaknut hned po dokonceni Horizon eventu :+)
-
-
-
Vesměs pozitivní informace, ale...to mi vážně chtějí říct, že absolutně CELOU dvojku věnovali detailnímu seznamování s příběhy postav jen proto, abych měl zase ÚPLNĚ jinou partu? That's fucking bullshit, man... *10*
-
-
Z ME2 ako som spominal najviac by som cakal 1 az 2 charaktery ale inak by to snad mal byt nejaky mix ME1 a 2 charov, okrem toho sa ME2 zameriaval aj na osud protheanov teda collectorov .
-
Že jo?! Pokud se nikdo z dvojky neobjeví - myslím z party, pak byla dvojka skutečně jen výplňovka. I když výborná...
-
-
Jak to vidim, tak pribeh bude opet pritazeny notne za vlasy, jeden typek zachranuje galaxii, nic smesnejsiho si clovek nemuze predstavit. Prece pokud by prileteli Reaperi se vsemi jejich Sovereigny, tak by z cele galaxie udelali kulnicku na drivi, kdyz jedna lod dokazala udelat to co udelala Citadele v prvnim dile. *10* Obzvlaste, kdyz jsou lide na takove nizke urovni vyvoje.
-
-
-
Pro nej bych ten refren poupravil na "you-can smell like-a-krogan, or bitch like-a-leper ..." : D
-
-
Hry, ve kterých máme jen omezený vliv na globální události, hrajeme ve skutečném životě. :)
-
Jasný no, tak napiš a uskutečni nejlepší hru na světě - už se na ní všichni těšíme!
-
Ty si taky Sovereign. Ten byl jen jeden, stejne jako Harbinger. To jsou jména.
-
Sračka..aj kudla sa mňa otvírá..
-
-
:D:D:D:D
-
-
to vypadá dobře, me2 me fakt nastval tim ze sem si nemohl modifikovat brneni a zbrane jako v 1ce, nehlede na inventář (který ve 2ce nebyl !), takže návrat k jedničce....paráda !!!
-
Těšim se ale doufám že neodpískaj českej překlad
-
Hmm, říkal jsem si kdo je sakra "James Sanders" (teda kromě postavy z Marvel mutliversa)... a zdá se, že Bioware potvrtdili, že je to ten chlápek z prvního ME3 traileru...
-
-
hrdina z knížky
-
-
Nevim, kterou knizku jsi cetl ty, ale v Revelation se hrdina jmenuje David Anderson
-
-
-
jo, ja zas doufam, ze tam bude legion.
-
-
No pokud jsem tu větu správně rozluštil (je v ní chyba), tak Legion nebude hratelný...což mě na jednu stranu mrzí, na druhou stranu u něj nejde jít příběhově nijak moc dál, takže se jim nedivim.
-
-
!!!!!spoil!!! u mna legion prepalil gethom soft, takze aj keby nebol v parte, dolezity bude
-
-
On prepalil software Hereticom, Gethovia su ty ktory si vyberaju svoju buducnost sami a navyse ak so postupoval cisto paragonskou cestou tak by sa dalo povedat ze Legion by mal priviest Gethov ako pomocnu silu v boji proti Reaprom.
-
souhlas. docela zajimave by bylo, kdyby obratili situaci, kdy se legion podival na migrant fleet a tentokrat by zase vzal vas a tali on na nejake dulezite gethi misto pro jeho lidi.
-
-
Koukám pravda, něco by se vymyslet taky dalo. :)
-
-
-
-
-
Doufám, že tam bude Save Game Creator (Takovy jako byl pro PS3, bo hraju na xboxu), protoze se mi fakt nechce hrat tu hru znova jen kvuli smazanym savum :(
-
-
Zas tak tragické to není, na dvojku existuje tučná databáze savů + editor flagů přímo v savech, takže i pokud nebude, časem se komunita postará.
-
Prej jo.
-
-
klidne me za to ukamenujte, ale ja bych radsi slysel ozvenu dvojka.. ta akcni verze MA me bavila vic, nez jednicka.. :)