Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Napadlo Te Rhulade nekdy, ze treba sem pouze chodim si cist a nemam potreby psat do diskuzi? Napadlo Te to nekdy? A ano, vim, ze jsi psal, ze studujes prava na soukrome, protoze jsi se nedostal na statni. A ano takove lidi povazuji kdyz ne za hloupe za a line jit za svym snem jinak nez pres prachy s pochybnym vzdelanim v tak dulezitem oboru jako je pravo.
-
Pejsku, že ty jsi já! Máš stejný styl.
-
Ne, když vyslovíš něco jiného než myslíš, a tím chceš něco zesměšnit, tak tomu se říká ironie, ne sarkasmus. Takže si nejdřív zjisti co ty slova znamenaj, a pak teprve někomu začni nadávat.
-
Blativá příšero? já jsem někde v téhle diskuzi psal, že studuji soukromně práva? Opravdu si nevzpomínam, jelikož tu diskutuješ poprvé a v životě jsi zde nenapsal ani čárku, tak jak to víš.
-
Co to je diskutovat na úrovni? Psát tady přes 5 různých účtů, cucat si argumenty z prstu a až ti dojde fantazie tak už jen slovně napadat? Zajímavé, jak se aktivně statáš o karmu přispěvků proti Jejdaskovi a pak tady bliješ o tom, že tu někdo píše přes víc účtů. Už jsem viděl fakt hodně lůzy v diskusích, ale ty suverénně vedeš. Nevím, proč to máš zapotřebí, zkus si najít nějaké kamarády, ale jestli jsi takový ocas i v reálném životě, tak to je pak nadělení.
-
Ach robotrone. Možná by jsi si měl přečíst tu větu, kde píší o těch 50 mínuskách. Ano to je typický případ kousavé řeči .) Takže opravdu, opravdu nevím, jestli tvoje iq dosahuje mých vyhrnutých ponožek *3*
-
Tak kdyz mas rad ty komedie, tak nim tedy nejsi. *3* ( chce se to naucit hrat s nimi a pak to pujde v poho).
-
Ty seš ale už uplně vypatlanej. Používáš slova kterým ani nerozumíš a pak mi za to nadáváš. Ty jsi myslel ironii a ne sarkasmus, sarkasmus je uplně něco jiného. Ty v*le řikám ti konči. Už ses ztrapnil až nad hlavu, když v tom budeš dál pokračovat, asi tě fakt vodvezou.
-
Rhulade, myslis si, ze jsi nejak vtipny nebo co? Ne, nejsi. Jsi akorat trapny frajirek, co je natolik hloupy, ze musi studovat soukromou vysokou skolu a vsichni vime, za co se davaji zkousky.
-
Robotrone. Tohle není možné. Ty si ze mě děláš srandu, že jo? *3* Takhle tupý přece nikdo nemůže být! Takže přestaň ze sebě dělat hloupého Janka a zační disktuvat na úrovni, jelikož moje borderka je o dost chytřejší než ty a Veskoslav dohromady.
-
A ty si mysliš, jako že když napíšeš, napsal jsem sarkasmus, tak je to něco dobrý a je to v pořádku jo? Víš vůbec co to slovo znamená? Ty v*le fakt už se tady na to vykašli. To je jedina dobrá věc, co můžeš udělat.
-
Robotrone Robotrone. Tvůj mozek se zcela jistě pomalu vypařuje. Zase jsi posunul váhy a vedeš v blbosti zde na games.cz. Opravdu je smutné, že člověk, který pracuje několik let jak věhlasný programátor nepozná sarkazmus.
-
Ty už seš fakt v p*deli. Obviňuješ tu lidi, že píší v několika identitách, že si dávají pluska. Přitom ses tu včera vytahoval, jak dávaš +40. Fakt už konči, protože jinak máš příští zastávku Bohnice.
-
Hulrad, pls. Uz prestan brecet.
-
Robotrone. O ty slavný programátore *3* Opravdu se divím, že máš tu drzost se tu ještě ukazovat potom jak tě totálně ztrapnil Jajdásek. Opravdu jsem se zhluboka zasmál, jak může být někdo tak tupý. Pořád jenom nevím, kdo je blbější ty nebo Veskoslav nebo Wallet Warrior. To je hadánka, kterou nemůžu rozkousnout.
-
a krom jineho mas problem s rozlisovanim priciny a dusledku...
exkluzivity existujou, aby ospravedlnily existenci konzoli (nikoliv, ze bez konzoli by stejny hry neexistovaly)
na pc je exkluzivni jenom to, co sony/ms nepusti na konzole nebo na ovladani nestaci packovac
v obou pripadech jsou na vine konzole, ktere prinaseji jedine omezeni
pc ma jedinou chybu, jako svobodna platforma nikomu nepatri, tudiz ho nikdo "exkluzivne" nehypuje, ovce pak nemaj ten spravnej pocit, jako kdyz si kupujou krabicku, a nikdo pak nemuze rikat, hle, tady mate 160 milionu ovci, racte si je oskubat, pokud nam z toho neco kapne bokem *5* -
Rhulade, je zvlastni, ze ty, pan Objektivita a pak Hovvno tady obvinujete vsechny? A Jejdasek a setrel? No ja si zive pamatuji diskuze s jeho "fakty" a "poznatky" a znalostmi". Stejne jako GGG, spise jeste horsi.
-
Robotrone. O ty slavný programátore *3* Opravdu se divím, že máš tu drzost se tu ještě ukazovat potom jak tě totálně ztrapnil Jajdásek. Opravdu jsem se zhluboka zasmál, jak může být někdo tak tupý. Pořád jenom nevím, kdo je blbější ty nebo Veskoslav nebo Wallet Warrior. To je hadánka, kterou nemůžu rozkousnout.
-
A nebude to treba tim, co ti dva sasci predvadeji? Ze pan Objektivita pise naprosto nesmysly, ktery jsou pak hlasy vyzvizeny z bahna posmechu, kam patri? Nebo mi chces pri sve nezmerne moudrosti a inteligenci tvrdit, ze pc je uzavrena platforma, 30 fps je na hrani idealni a ze konzole maji az prilis vykonu: Pokud ano, zamysli se nad sebou. Pan docent Chocholousek uz psal dole, asi se pridas. A to, ze me neznas, to mi je naprosto jedno. Nemam potrebu se pred tebou obhajovat, ale jak se tak koukam, ty jsi stejne hloupy jako pan Jejdasek a ritolez GGG.
-
A jak má asi reagovat? Když ho obviňuješ? Ty už máš fakt dost...