Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Ssi jo.
Kinderkrieg -
Ty tvrdíš, že máš konzoli, ale to je naprosto irelevantní. Jelikož se tu chováš a diskutujš jako zamindrakovaný, fanatický pc-trotl, tak tě posozuji podle toho jak tu píšeš.
-
Jsou to určitě funkce navíc, jako je Skype, Netflix a další chujoviny, které jsem nikdy nevyužil u žádné konzole. Vím, že mě nikdo do nich nenutí, ale kdyby existovala konzole čistě jen zaměřena na hraní, bez hlasovýho ovládání, set-top boxu, těch služeb okolo a "vymožeností", tak by to nejspíš ovlivnilo i koncovou cenu produktu a já bych tak nemusel platit za něco, co v budoucnu rozhodně nevyužiji.
-
Tyhle diskuse opravdu nikdy nezklamou. Jeden vetsi exot, nez ten druhy se dohaduji, kdo dal docura, respektive kdo ma lepsi krabicku na hrani. *1* A nejsmutnejsi na tom je, ze ve vetsine pripadu to je podminene tim, kterou z tech krabicek jim rodice nadeli pod stromecek. A kdyz jim dalsi krabicku neporidi, tak musi sami sebe a vsechny okolo presvedict o tom, ze jedina ta jejich krabicka je ta nejlepsi.
A ty argumenty, co jsou nekteri schopni pro podporeni jejich teze vyplodit, to jeden nekdy zasne. *1* -
Mám konzoli i PC, jak už jsem psal mnohokrát. Jakmile mě někdo začne pasovat do jedné skupiny, aby mě mohl kvuli tomu urážet, to je pro mě alert největší blbosti.
-
Hodne veci, jenze nelze konzole srovnavat ani v tomhle s pc. Konzole je na hry, i kdyby umela pouzivat vice OS stale to bude vzdy konzole. Antialiasing by tam mohl byt a obcas framerate. Taky Vsync by mohli mit kdyz uz nic jineho.
-
Nezahraju si na nich strategie od Paradoxu a strategie všeobecně (a když jo, tak s prasáckym ovládáním)
AI je tupá jak necky a musí bejt opožděná aby měl hráč možnost analogama vůbec zamířit -
Taky uzavřenost.
Sony, Microsoft, Nintendo exkluzivity.
Přemrštěná cena her v digitální distribuci na konzolích.
Velký hype hardwaru a zařízení jako Move a Kinect, spousta řečí, a pak minimum skutečných pořádných her, které na to vychází.
Doteď nemohli indie vývojáři použít konzoli jako devkit (to se prý snad teď už změnilo).
Gamepad není vhodný na náročnější hry jako strategie, které kvuli tomu na konzolích prakticky nevznikají.
Že se do evropy dostane jen minimum Japonských her.
A ještě by se určitě něco našlo. -
Vazne se tady clovek ani chvily nezastavi , jestli to nebylo take cilem tech velkych zlych korporaci aby tyto "2tabory" bojovaly za cest obou platforem a oni se jen tisse smaly co dokazali , zmanipulovaly lidi aby navzajem projevovali hate a slo to az pres hranici bezneho lidskeho chapani.
Vlastne jeste dale, Rhulad ac muj neoblibeny uzivatel sice s nim uplne nesouhlasim ale neco na tom "Sprochu je. Ja bych nechal kazdeho byt kdyz nekdo chce multinickove blaznovstvi at ho ma
jak uz jsem psal GG mu kazdy ma svou jinou stranku a nejaky ten feetii*s takze kdyz nekdo v tom vidi smysl zivota, tak at. Neobvinoval bych ho i kdyby to byla pravda je to ciste jeho vec.
Tim ze ono to je a neni normalni se vedou nesmyslne az na hlavu padle diskuze, to same naklikavani plusu/minusu kdyz nekdo to rad a je to jeho poteseni proc mu ho brat , zaroven takove ty reci o spravedlnosti jak neni slepa ze kazdy je trol atp... Vim ze jen pridam jeste jedno polinko do rozzhavene pece jen at kazdy dela to co uzna za vhodne a nikdo by mu do toho kecat nemel pokud je to jeste v souladu se zakony humanninimi a pravem pro projev (redakce zdali s tim souhlasi/nesouhlasi.) Ne urcite nekdo kdo neni o moc lepsi. Konec vysilani. Prepinam. *3* *4* -
Já samozřejmě neočekávam od takového fanatika jako jsi ty Robotrone, že mě podpoříš, ale opravdu ta tvoje proměna je do očí bijíci. Opravdu jsem překvapen na jakou úroveň jsi dokázal klesnout během pár měsíců. Jde vidět, že pc platforma je plná hnisu.
-
Ubreceni fanbojove jako GGG
-
Jen tak pro zajímavost, popište několika málo slovy, co vás na konzolích štve...
Za mně: uzavřenost -
No asi by si si mal ujasnit ci platena sluzba = zdarma. Trochu to nesedi ;-)
-
Nehledám duchy a nevymýšlím si spiknutí, takže momentálně jedinýho, koho vidím, kdo tu devalvuje diskusi jsi ty.
-
Hulrade, co kdybys vytahl pero z pusy a sel blejt nekam jinam?
-
Možná až vytáhneš hlavu z prddele a začneš opět používát mozek, tak ti docvakne, že je něco v nepořádku, když se objeví tři zcela stejné přísvěvky, psané ve stejném stylu s podobnými nadávkami a oslovoními v horizontu několika sekund. Naprosto devalvuje diskuzi a pokud se ti to líbí tak prosím no.
-
Cirkus
-
Nechodím sem každý den, takže o boomovi nic nevim. Z téhle diskuse podle mě nikde nevyplývá, že by Veskoslav používal několik účtů. Možná to někdo dělá, ale nevidim ani náznak, že zrovna Veskoslav. I kdyby to dělal, tak podle mě v pravidlech diskuse nic takového uvedeného není, že se to nesmí, takže je to jen morálně špatný a to fakt nemá nejmenší cenu řešit, když ani nevíš, jestli to tak je. Připadáš mi paranoidní a je mi uplně jedno, jestli Veskoslav píše něco ve víc nickech. Byl by to jeho problém.
-
Aha. Takže vlastně na GGG nikdo nereagujte a nepiště spisovně či podobným způsobem jako já! Pak budete další Veskoslav. Děkuji za pozornost.
-
Tak všichni si pamatuje aféru okolo Booma, že jo. Jak se prokecl. A co chceš za větší dukáz, že Smrt reaguje asi 30 sec po Veskoslavovi na GGG a píše úplně stejným stylem.