Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Tak ty určitě ne. Ale někdo jiný by to ocenil.
-
, ale exklusivity jsou a pcčkáři závistivě slintají. *3*
-
Ale u PC na Steamu máš mnohem větší množství slev a rozdíl krabice a digitální distribuce není tak velký jako na konzoli. Na PS3 nová hra klidně stojí 1700Kč! A to je opravdu něco neuvěřitelnýho.
-
Nevím proč bych měl mít zájem se vrtat s daty? Konzoli si koupím abych si zahrál a né se v něčem vrtal a hrál si na hackera. *6*
-
Stejně nemají skoro žádné exklusivity a jen sepisují petice aby vyšel port nějaké konzolovky.
-
Zase zcela irelevatní a naprosto nesmyslný přísvěvek. Asi nechápeš psanému textu, takže ještě jednou. Ja tě soudím, podle toho jak tu vystupuješ a jak se tu chováš, že si nekoupíš konzoli, ale tablet je mi u prde*e .Problém je, že ty svůj přísvěvek doprovodíš fanatismem a hatem např. na hw.
-
Ta tvoje prvni veta krasne vystihuje podstatu konzole *15*
-
a co maji rict kdyz nic jineho neni na trhu
-
Takhle to určitě myšleno nebylo. Např. PS3 byla ze začátku otevřená k nainstalování linuxu, kde jsi teoreticky mohl spustit nějaký emulátor třeba, nebo něco takovýho. Pak to uzavřeli a teď už by to neudělali. Uzavřenost je špatná v tom smyslu, že nemáš absolutně žádný práva přístup si manipulovat s daty a se systémem, tak jak bys chtěl.
-
Pro mantora: Je vidět že jsi ty hry nehrál, prototype je brak který se nemůže s infamous měřit.
Stejně tak se s GoW nemůže měřit ta barevná patlanina darksiders, nebo EMO ga*ovina DMC.
Uncharted snadno překoná tomb raidera, u kterého jsem se již od půlky hrozně nudil (snaha napodobit uncharted byla, ale nezadařilo se). The last of us, je na hard survival, o kterém si nějaké WarZ co na PC hrajete může nechat jen zdát.
Pokud jde o hry co jsi jmenoval na PC, tak kromě Total War mě absolutně nic nezajímá. Hry od blizzardu jsou parodií na fantasy, nic víc než nevkusné omalovánky pro děti co akorát kopírují jiná fantasy a sci-fi univerza. Ostatní hry jsou pak těžce o ničem, MOBA mě začne zajímat až vyjde něco co nebude jak r*tardované blizardem smrdící omalovánky a MMORPG, taky zatím bída. Dokud budou MOBA a MMORPG výhradně na PC, budou zřejmě mít vizuál omalovánek pro děti. -
-kdyby nebyli exkluzivity, lide by si konzoli asi nekoupili, to da rozum
-cena her dotuje konzoli a digitalni distribuce je drazsi i u pc *7*
ja nevim jak muzou lidi vycitat konzolim uplne logicke a zakladni veci ktere delaji konzole konzolemi. Je to jak vyčítat klavíru že na nem nemužes letat. -
P.S.
jak mužeš konzolim vyčitat uzavrenost, vzdyt to je jejich zakladni princip. bez toho by to nebyli konzole ale bylo by to pc nebo steambox*7* Hry by nebyli optimalizovane na jeden hw, nebylo by to uzivatelsky tak jednoduche, nemel by jsi garanci že koupíš konzoli a nebudeš muset X let upgradovat atd. *7* -
To že jsem se rozhodl nejít do nextgen konzolí a koupil jsem si tablet je moje věc a mám k tomu své důvody které ty ani neznáš a můžou ti být ukradené. Ty a tobě podobní už jste tak uplně zpitomělí z těch diskusí, že vidíte rudě jak někdo napíše něco, že si koupil něco jiného než vy. Proboha vzpamatuj se, každej si hrajte na čem chcete, a ať si klidně píše kdo chce co chce o tom co se mu líbí a naopak nelíbí, o tom jsou diskuse a to je každého právo. Ale nemůžeš někomu kvuli tomu nadávat do blbců. Opakuji, hodnotit člověka podle toho co si koupil za hardware je známka tý největší blbosti.
-
A potom se zeptáš pc- hráče na jeho obíbenou gamesu a 9 z 10 jich odpoví Mass Effect nebo Skyrim. Ach sa sladká ironie.
-
Znovu naprosto irelevantní přísvěvek. Já hodnotím tebe podle přísvěvků, co zde píšeš. Nic si nenalhávejme, když je tu nějaká novinka o konzoli tak jsi tu ty a Veskoslav a podobní zamindrakovaní jedinci. Proč tě to nutí psát stály ten samý hate u každé novinky u konzole? Protože jseš fanatik *3* Teď jsem si pročítal články, co jsem tu nebyl a na co jsem nenarazil. Na tebe jak hatuješ konzole a že si místo toho koupíš tablet. Ano! za blbce jsi tu ty.
-
Tak infamous na PC nevyšlo, to se zase prober. Pravděpodobně si to pleteš s nějakou sra*kou co se přiživuje na názvu, této série. INFAMOUS je PS3 exklusivita s jedna z nej. her co jsem hrál. Resistance, jedna z nej sci-fi FPS sérií vůbec.
Jinak se systém shockama, a half lifama na mě nechoďte, ty hry jsou overrated jak p*ase a dnes už nikoho nezajímají. -
zamerenost na casual hrani, diky nim vychazeji cim dal primitivnejsi hry. jako na kusu hw mi na nich nevadi nic
-
Exkluzivity.
Nelze je sehnat na PC *9* -
- zly model digitalnej distribucie a preferovanie optickych medii
- absolutna uzatvorenost z coho plynie minimalna moznost customizacie, ci uz vykonu, vzhladu, softwaroveho ci hardwaroveho vybavenia alebo samotneho hrania
- hry su zamerane najma na masove publikum
- obmedzena ponuka hernych zanrov, ktore pravidelne hravam
- obmedzovany online na jedinu povinne platenu sluzbu
- ziadna spatna kompatibilita -
Napíšu ti to samý co jsem psal GGG. Když vidim blbce, že se chová jako blbec, tak mu to dám najevo a nemá to vůbec nic společného s tím, jestli má konzoli nebo pc chápeš? Posuzovat člověka podle toho, jestli hraje na konzoli nebo pc, to už je taková hovadina, že to volá až do nebes. Všichni kdo tohle děláte, jste id*oti a já jen doufám, a držim vám palce, aby vám to někdy do budoucna došlo.