Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
jedna věc, + a - se naklikávat nedá, toho sis určitě všimnul. Na jeden příspěvek jedno + nebo -. Že mají pluska lidi co mají jiný názor než ty, znamená akorát že tu není tolik d*mentů jak jsem si původně myslel.
-
Ty si to chudáčku asi ani neuvědomuješ. Ty jsi tak zapálený fanatik, že si ani neuvědomuješ, co píšeš za srance. Prostě otoč dvě stránky a přečti si jak reaguje na Jajdáska a jeho pravdivá slova o výkonu konzole a pc.
-
V tetrisu by ses nedostal ani do druhyho kola sasku
-
Jenže takhle to nikdy nenapíšeš. Tvé příspěvky sice neobsahují sprostá slova, ale kousavé arogance proti konzolím ano. Tak nám tu teď nelži že nejsi PC fanboy.
-
Myslis tohle?
http://www.at7addak.com/data/news/2013/9/13/Shanklish/pc/-3CVJ3.jpg -
Tak určitě, já si v klidu zahraji např. infamous, ty si můžeš dát tetris.
-
Tvoji rodice byli sourozenci?
-
http://rampantgames.com/blog/uploaded_images/esch1-796276.jpg
Běž si zahrát něco takového, to přece hrajete, ale dej pozor ať se ti ten tvůj 1000krát výkonnější kompl nepřehřeje.
Bože jak může v roce 2013 hrát někdo takové hnusy. *11* -
Wallete, neměň si přezdívky v marné snaze působit dojmem že je vás víc. Je to trapné i na tebe.
-
Muj kompl je 486 ze dreva a stejne mu konzole nesaha ani po vypinac
-
Tak jestli za dobrou hru považuješ ty patlaniny od blizzardu pro pětiletý děti tak se pak nemáme o čem bavit.
-
Jj, ty torrenty s konzole hrama delaj pcckari aby okradali sony
-
Pravdě
-
Když napíšu, že mě hry na next-gen konzolích, které teď vidím vůbec nezajímají, tak to není žádný hate, ale prostě můj názor, tak jak to vidím. Ty už seš uplně hotovej. Takhle nikdo normální neuvažuje, to je nějaká nemoc z těch diskusí nebo fakt nevim. Ty si bereš osobně že se někomu nelíbí něco na systému, na kterym hraješ ty a pak těm lidem za to nadáváš. Ale já jsem nepsal nic negativního vůči lidem, ale co se mi nelíbí na next-gen, a ty mi pak za to nadáváš. Chápeš co děláš za blbost? Nebo má cenu ti to vůbec vysvětlovat, když seš tak zpitomělej?
-
1% vrtačů a rejpačů. Stejně tady má tak 60% lidí kompl sestavenej ze servisu a teď si tu hrají na IT mastery.
-
Rikam ze brecis jak ta holka co mas na fotce konzolefagu. *14*
-
To je jedině dobře, alespoň je nikdo nepirátí.
-
To máš možná tak ty u nějaké neoptimalizované PC šitky typu ARMA III nebo nový ROME II.
-
Brečí tu tak leda pcčkáři, kterým došli argumenty. Typický čecháčkov, žádní pořádní hráči, jen banda PC retro křupanů.
-
Jj, tech 720p v 22 fps me strasne trha zily. Zavidim. *9*