Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Tady s tebou budu drone souhlasit. Taky jsem si myslel, že Veskoslav je největši zdejší fanatik a nečekal jsem, že ho někdo překona a hle: tři týdny tu nejsem a Robotron Veskoslava dohnal .)
-
To jsem tam Wallete nechal pro tebe drahouši. *3* *14*
-
Na těhlech diskusích je úžasný, že vždycky si myslim, že už sem viděl hodně blbců v diskusích, jejichž chování už hraničí s nějakou psychickou poruchou, ale vždycky to ještě někdo překoná.
-
zadni poradni hraci.
kloucku, ja bych ti ukazal par 72h session, po ktery bys zhubnul.
zajimalo by me jestli si zaslouzis true playa frcky -
Zalez do kouta a styd se za svoje tlusty prsty co neumi ovladat klavesnici. *15*
-
Jj, MLÝKEM ty negramotna pyco. *15* Hlavne ze tvuj butthurt plac je skvelym smyslem zivota.
-
Jéééééé, chudáčku tak ono tě zklamalo, tak si musíš své srdičko utěšovat tak, že tu budeš spamovat každou novinku o next-gen. Co k tomu říct? No jedině, je mi tě líto a doufám, že i ty poznáš v životě nějaký smysl, aby jsi netrávil život tím, že budeš neustále břečet nad rozlitým mlýkem.
-
samozřejmě že se nemáme o čem bavit, snad sis nemyslel něco jiného
-
hrál jsi tu hru vůbec nebo jsi jen náhodou narazil někde na screen? Ano, série Eschalon neoplývá moderní grafikou, ale ostatními aspekty hravě strčí do kapsy řadu tvých pseudo AAA titulů.
-
Bože ty jsi hloupej. Protože jsem o nich uvažoval, zajímaly mě, ale pak mě zklamaly a rozhodl jsem se, že do nich prostě nepudu. To že to napíšu někam do diskuse je uplně normální a mít s timhle problém je snad nějaká známka duševní nemoci. Navíc to že ty tvrdíš, že to píšu všude, tak co si pamatuju, jsem to napsal snad dvakrát. Ale co je ti sakra do toho? Proč si bereš osobně, že napíšu, že se mi nelíbí next-gen konzole. A to si fakt připadáš normální?
-
Jojo, konzole proxy neumi. To umi jenom omezeny pc.
-
Skoda ze ani takovy paskvil by tvuj packovac nerozjel
-
Ano teď jsi to právě příznal, že tě nové konzole nezajímají! Tak proč o nich píšeš v skoro káždé novince o ps4/xbox one. Proč se tu vyskutuješ a nadávaš na jejich "low" hw, když tě vůbec nezajímají. Já ti řeknu proč, protože jsi pc-fanatik *3*
-
to je tak, kdyz se nerdi hadaj o tom, kdo ma vetsi pero.
-
Tvůj otec pásl ovce?
-
ne myslím todle
https://lh3.ggpht.com/-DRgbXDly5U8/UMvrlT8GCAI/AAAAAAAABws/ZsdZe7k0jTM/s1600/2f06t6w.jpg -
Prej jak reaguju na jejdáska. Jejdásek nepíše pravdu ale jeden svůj výmysl za druhým. Neni muj problém, že to nevidíte, protože tomu nerozumíte. Nemám čas vyvracet každou blbost co napíše jejdásek, spíš se mu snažím vyhýbat a výrokům jako že pc je uzavřená platforma, a next-gen konzole jsou až moc na škodu výkoné se jen směju. A zase to nemá nic společného s tím kdo hraje na pc a konzoli. To je vaše blbost, že to tak vidíte.
-
Došly argumenty? Řekl ten, jehož argumentem jsou dvě stále se opakované fráze, ale chápeme. Sežral jsi i Šalamounovo ho.no
-
Ano, v tom si určitě pán. Koneckonců je to jediná hra co jsi kdy hrál. Pak už jen sleduješ na YT videa a závidíš lidem co mají na čem hrát.
-
To už je fakt k smíchu tohle. Když je někdo hloupej, tak mu připadá jako arogance skoro všechno. Za to já nemůžu, to je tvuj problém. Next-gen konzole mě nezajímají, ale jinak mám několik starších konzolí vedle PC a dokonce teď budu mít i Wii, na kterém doženu Nintendo hry. Takže mě obviňovat z toho, že jsem pc-fanboy a konzole hater jen abyste měli záminku mě urážet je tak blbý, až je to k smíchu *15*