Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Nemá cenu, jsi Veskoslav, takže si s ním nezahrávej. Upálí Tě ve jménu Khorna!

P.S: Jelikož mě tento hlupák obvinil, že jsem i Miserius či God of War, co si hraje na konzolistu, tak ho neřeš.
  • Robotron3
    Máš na to nějaký důkaz? Nebo je to jen tvůj dojem? I kdyby to dělal, tak pořád to tebe neospravedlňuje se sám chovat jako blbec.
  • Rhulad
    Ať si píše, ale proč používá na jedné stránce dva registrované účty+ anonymní nicky? Podle mě je nemocný a snažím se mu pomoci, aby s tím začal něco dělat.
  • Robotron3
    A co má bejt? Tak ať si píše každý den, to je jeho věc. Já taky píšu do týhle diskuse, i když ani nevim proč a přitom si připravuju věci do práce a učim se, takže to neni jen ztracený čas, ale spíš odreagování od povinnosti. Třeba to má taky tak. Proč soudit někoho za něco, když o něm nic nevíš? A nebo tobě snad na něm záleží, že se o něj staráš? Je to divný ne?
  • Rhulad
    Tak se vrať posledních tisíce článku zpět a zkontroluj docházku. Veskoslav tu sedí, každý den a píše svoje moudra každý den a já se ptám: Je to normální?
  • Proč se ho ptáš na věci, které víš sám nejlíp? Všem doporučuju už se na tuto diskusi vykašlat a tohoto schyzofrenního uživatele ignorovat. Anonymní diskuse jsou jediné místo, kde dokáže takové individuum upoutat pozornost. Nikoliv však tím, že by napsal něco inteligentního
  • Veskoslav
    A mohu se tvé bystré mysli zeptat, jak jsi na to přišel? Já jen, že humor není tvá silná stránka, měl by jsi na tom více zapracovat, takto to dotáhneš maximálně na nějaký humorný pořad na Nově.
  • Robotron3
    A už ses tu pěkně vyznamenal. Je teda ale dost divný, že když seš tu po třech týdnech, tak víš, že je tu Veskoslav každý den. Tim neobhajuju Veskoslava, ani ho neznám, kromě těch několika příspěvků, ale těžko můžeš druhým vyčítat to, co sám děláš.
  • Veskoslav
    Protože jsi měl ban *1*
  • Rhulad
    Sem tu asi po třech týdnech *3*
  • Rhulad
    Proč to zamlouváš hloupými nadávkami. Nadávky na mě nezamluvi fakt, že žiješ jen pro diskuzi na webu o hrách. Já chci odpověď. Co tě motivuje celý den sedět u games.cz a sprostě nadávat ostaním, co nemají stejný názor jako ty?
  • Robotron3
    A ty tu nejsi pečenej vařenej? Ty tu ze sebe neděláš blázna? To je opravdu možné jen na internetu. Blázni přesvědčují druhé že jsou blázni, trollové druhým nadávají do trollů...
  • Veskoslav
    No 24/hodin denně? Nevím, jak u Vás v Bohnicích, kde máte nejspíš Romenon 69.14.2897 a 28:19, ale my obyčejní smrtelníci občas spíme. A to, že jsi nula, která v životě nic nedokázala, to opravdu není můj problém. Ale dál si řeš svou frustraci na mě, mě je to upřímně jedno. Spíše je mi Tě už líto, že Tě dovádí k šilenství Veskoslavenství.
  • Rhulad
    Co jsi dokázal. Seš tu 24 hodin denně čili nic jiného neděláš. Co vlastně děláš, jak se žívíš? Kdy chodíš do společnosti? Ano všichní víme, že litáš do Tokia apod. nesmysly, ale to co tu předvádíš, je na položení jednoduché otázky. Jsi zcela normální? Pokud máš nějakou poruchu, tak to řekni a já se budu k tobě chovat jako k nemocnému.
  • Veskoslav
    Ha, slovenský Veskoslav!
  • A co rikaj tobe, ze ze sebe delas pycu kvuli krabici od Sony. *15*
  • C-BEAM
    keby som bol tvoj otec a prečítal si tvoje príspevky plné arogancie a primitivizmu aké sem pravidelne píšeš tak by som sa k tebe už do konca života nehlásil...
  • Veskoslav
    Jsou pyšní na to, co jsem v životě dokázal. Což se o Tobě říct asi nedá:) Ale jak říkám, žij si dál v iluzi, že všichni jsou Veskoslavové, možná pak zjistíš, že jsi zůstal na barikádě sám, zatím co ostatní Tě zradili a povraždili tvé spojence ve jménu Veskoslavenství. Což je nové náboženství tady na Games.

P.S: Prosím najdi mi v téhle diskuzi jeden jediný příspěvek, kde se snažím říct, že pc je nejlepší. Rád si ověřím tvé rozpoznávací a vyhledávací znalosti. To jako budoucí právník potřebuješ.
  • Rhulad
    Veskoslave? Opravdu ti není trapně? psát v jednom vlákně pod různýma nickama. Nemám slov, jak vlastně může existovat něco tak ubohého?
  • Rhulad
    Opravdu, čeho je moc toho je přílíš. Veskoslave? co říkají tvojí rodičové na fakt, že sedíš celý den u games. cz a používaš 100+1 účtů, aby jsi přesvědčlil, že je pc svatá platforma. Musí být pyšní, že jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit