Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Jn, jak postnul dole GMR
http://i.imgur.com/QA57hPG.png
*15* -
-
neni od tebe hezke, ze si delas z konzolistu nepokryte srandu *5*
-
-
Článok o potenciále nových konzol a diskusia o PC vs konzole klasika ak by som bol skladateľ aj báseň by som napísal ten rytmus s akým sa tu tento vzorec opakuje je doslova k tomu stvorený.
I tak ale mám potrebu hodiť na kopu svojich 5 centov. Problém je v tom ,že PC bolo skrátka naprieč touto generáciou masívne ignorované zatiaľ ,čo konzole boli tlačené do popredia aj tam kde pôvodne bolo len PC.
V minulosti sme tu mali aspoň tie FPSky,RTSky a pár PRGčok čisto len pre PC. Ale v rámci poslednej generácie sa to všetko buďto presunulo na konzole alebo na rovinu zaniklo.
FPSky v dôsledku migrácie na druhú platformu skrátka zdegenerovali. Nie preto ,že mám niečo proti konzolám ale preto ,že museli. Gamepad nikdy nebude dosť rýchly ani presný aby ste okolo neho mohli postaviť hru ,tak ako na PC. Je to zariadenie ovladané v prvom rade palcami a tie nikdy nebudú podávať taký výkon ako vaša paža. Preto museli byť leveli zmenšené a nepriatelia blbší ,pretože keby boli tak aktívny ako na PC v minulosti alebo ako by mohli dnes ,tak by skrátka gamepad prestal stíhať.
RTSky z nejakého dôvodu prestali byť rentabilné i keď minulá generácia(doba PS2) na nich doslova " ujížděla" , ostalo len pár molochov ,ktorý už skrátka boli príliš veľký aby len tak zmenili kabáty(Total War a Company of heroes).
Pc špecifické RPGčka ako Neverwinter Nights tiež padli do nemilosti, pretože zase ovládať viac členný tým s gamepadom aj s možnosťou zastavovať čas je skrátka problém alebo pri najmenšom nepraktické. Preto tu teraz máme záplavu akčných "real-zeit Mass errect style" RPGčiek.
A to radšej ani nehovorím o záplave podpriemerných portov, to je kapitola sama o sebe... V skratke dôvody na spory sú akurát ani jedna strana ich nie je schopná poriadne sformulovať. To ,že konzole(ale nintendo) majú zeldu a PC má half-life tu je absolútne druhoradé. -
-
Už druhý člověk za posledních 20 minut, co mi říká, že PC má Half-Life. Jak jako "má" Half-Life? PS3 a X360 také mají Half-Life.
-
-
Bez urazky,ale jste nejaky divny. Bud jsem hrac,nebo nejsem hrac. Bavi mne hry obecne a je mi jedno ,jestli je na pc nebo na konzole. Kdyz je hra dobra zahraju si ji na cemkoliv,kazda platforma ma plusy a minusy. Mam pc i konzoli a hraju co kde zrovna je..
-
Je vidět podle počtu příspěvků, že konzole mají velkou přitažlivost *1*
-
-
jojo každý si rád do mrtvol kopne
-
-
To radši zainvestuju do novýho HW a posílím PC. Pořád má pro mě PC jako takové daleko širší využití. Koneckonců gamepady i volant k PC mám, takže nevidím důvod ke koupi konzole. Třeba GTA V si radši zahraju na PCčku s pořádnejma detailama přesto, že si na to chvilku musím počkat.
-
-
Pokud ti vývojáři na PC nebudou posílat žádné hry nic jiného ti nezbyde než na konzoli přejít pokud jsi hráč.
-
-
Jj takový Star Citizen je krásná ukázka toho, jak je pc prodělečné pro hry
-
-
Asi jak pro které. Vesmírné simulace nehraju, takže nemůžu argumentovat. Myslím ale, že na příkladu Alan Wake se dá ukázat, že vyvíjet hry se pro PC pořád vyplatí. (Přesto, že to nakonec nebyla bůhvíjaká hra). A budu odvážnej s tvrzením, že s vypuštěním PC verze GTA V se moje slova jen potvdí. Dobrá hra si prostě svoje kupce najde.
-
-
O to se nebojím. Majitelů / hráčů PC je pořád víc než dost a je to pro vývojáře nezanedbatelně velkej krajíc, než aby je přestali herně podporovat. Kolik už tady bylo herních "revolucí" a PC pořád drží.
-
-
-
Ano,každý,kdo si myslí,že jsi hlupák,tak je Veskoslav.Prosím, ten výzkum je dost důležitý.A ano,nadávku hlupák používá více lidí než Veskoslav.
-
-
Sem hlupák, protože si dovoluji hájit konzole před PCčkáři? BTW, nevím jaký děláš výzkum, ale když ani nevíš jak na mě správně reagovat je to dost smutný.
-
-
někdy už se tady reagovat nedá, ale k těm "exkluzivitkám" jako Metin, Farmville apod. přidej třeba Mechwarrior Online, Hawken, SWTOR a spoustu dalších.
-
-
no f2p není nic čím by ses měl chlubit.
-
-
F2p hry jsou nejkvalitnejsi hry co kdy vznikly. Zejmena ty, ktere jsou p2w. Muzu si kupovat OP itemy a boosty a farmit tak nooby jako GGG co na ty boosty nemaji penize. Jsem pravy wallet warrior. Proto se GGG tak brani f2p hram, nemel by penize na op veci, ale marne, treba Planetside a WT budou na PS4.
-
-
díky, ale staré s*ačky nehraji. netrpím retrofílií.
-
Víš chlapče, PC scéna má aspoň tu možnost si zahrát oblíbené obstarožní hity. Zpětná kompatibilita je skvělá věc. A co teprve když k tomu připojíme to obrovské množství modů.
O tom se ti může jenom zdát.... -
*1* už ti dobře hrabe. Prober se a přestaň hrát hovň*cký MOBA hry a asijský MMORPG, dřív než spotřebuješ tátovu kreditku.
-
-
Proč by ne? Spousta lidí je hraje a užívá si u nich. Ale chápu, tonoucí se stébla chytá.
-
-
Nema to cenu, on bude vzdy protiargumentovat tim ze jsou to primitivni hry. Uchazi vsak jeden fakt ze vetsina her byla na pc, vse tam vzniklo.
-
lepší než rozplízlý indie hopsačky z glitchstarteru a "retro" kraviny typu half life.
-
AAA lowres koridorovky a nejlepe fps na gamepadu a s aimbotem. *15*
-
tak když se chceš nechat dojit, na brakových hrách. Já si radši dám AAA pařbičky na konzoli
-
-
-
-
-
Patří dolů k snad mému budoucímu výzkumnému projektu.
-
-
Brakové hry...chlapče, tvůj subjektivní dojem je naštěstí jenom tvůj. A kupodivu sypat někdy nemusíš vůbec a i přes to si užiješ spoustu hodin skvělé zábavy. Ale neboj, až dospěješ, tak ti to docvakne.
-
-
co mě docvakne, že budoucnost her je v f2p modelu? Nechtěj mě rozesmát. 90% těch her jsou braky. Radši konzolové exklusivity.
-
-
ekluzivni forza, plna palba za singl + palba za mp + monstrpalba za mikrotransakce, pokud je toto budoucnost, ponorim se radsi do minulosti *6*
-
-
Pak aby se cekalo "zase" nas prolomeni zamku na spousteni piratskych kopii to mi uz tedka vtipne neprijde, to uz hranici s pc vazne beze srandy. *7*
-
-
*15*
-
Už máš zase potřebu domýšlet si něco, o čem nebyla řeč? Stále operuješ tou stejnou ohranou písničkou nějakých exluzivit. Myslíš si snad, že PC takové hry postrádá? Brak je pouze tvůj subjektivní názor, který má hodnotu suchého exkrementu. Ale neboj, ta mladická debilita časem zmizí
-
-
-
aby jste se z tech konzoli nepo..
-
-
no a z čeho se máme po.. z PC?
-
-
Z vlastní hlouposti. Ale to se bohužel nestane...
-
-
no, rhulad měl pravdu. Z tebe se stalo pleskoslavovo pravé v*rle.
-
-
Když vidim zdejší diskuse a co se zde baví za individua, tak jsem konečně uplně pochopil význam starořímskýho slova "plebs".
-
-
Nedokážu pochopit proč reaguješ jen na mě. Každopádně nikdo tě tu nedrží. Můžeš klidně odletět do teplých krajin.
-
Všichni kdo se tu chováte jako hov*da jste hov*da ne proto, že máte konzoli nebo pc, ale protože se tu chováte jako hov*da, dokážeš to pochopit?
-
vytáhni hlavu i všechno ostatní z pleskoslavova z*dku a uvědom si že tu tvoji hranou objektivitu ti nikdo nežere. Přijít sem ve style, ale no tak nechovejte se jak fanatici, jste jak plebs tady by se mělo slušně diskutovat atd. atd. Je sice pěkné, ale zkus to říct i někomu jinému než majitelům konzolí. BTW: já taky vlastním PC a dost dobré, nedávno jsem na něm dohrál poslední caslevaniu a klidně přiznám že jela krásně plynule, oproti konzolovým verzím. To ale nic nemění na tom, že na světě není PC, kterému bych dal přednost před PS3, PS4.
-
Takovej povl se jen tak nevidí. Fakt se nad sebou zamyslete a radši se na to tady vykašlete. Škodíte sami sobě.
-
Nepsal jsi drone o stránku zpět, že se loučíš? Jak to vidím já, tak tě tvůj fanatismus udržel.
-
Označuju hloupost a ignoranství, a to nemá s konzolema vůbec nic společného. Hloupost má společného jen s hlupákama jako ty. Ostatně sám mám konzoli...
-
Protoze lowzolefags jsou plebs. *3*
-
no já si zas uvědomil význam něčeho mnohem novějšího (s úctou ke starému Římu) "egoistickej č*ráckej kozom*d", takových se tu pár najde.
BTW, proč říkáš konzolistům plebs, to už vážně nevíš co píšeš?
-
-
-
-
-
-
Ehm, redakce ? Možná by nebylo od věci to tu trochu "zcivilizovat" (tzn: promazat, zabanovat, zcenzurovat), nebo rovnou lock diskuzí nad "ožehavými" tématy. To co se tady děje to jsem ještě neviděl.
-
-
Krapet se nám tu panstvo utrhlo ze řetězu *1* Já bych se přikláněl za lock
-
-
To se dela u For, ne na diskuzich navic to je webu tiscali zalezitost takze prumaz staci. *3*
-
-
Tyhle dobytčárny bych snad diskuzí ani nenazýval.
-
-
I kdyby to byl sebevetsi Slaughterhouse tak stale se to nevymyka dobrym mravum spravne diskuze. *4*
-
-
-
-
Ted tu treba moc nikdo neni ale rano uz to bude promazane to si pis. *4*
-
-
Opravdu, čeho je moc toho je přílíš. Veskoslave? co říkají tvojí rodičové na fakt, že sedíš celý den u games. cz a používaš 100+1 účtů, aby jsi přesvědčlil, že je pc svatá platforma. Musí být pyšní, že jo?
-
-
A co rikaj tobe, ze ze sebe delas pycu kvuli krabici od Sony. *15*
-
-
Vazne se tady clovek ani chvily nezastavi , jestli to nebylo take cilem tech velkych zlych korporaci aby tyto "2tabory" bojovaly za cest obou platforem a oni se jen tisse smaly co dokazali , zmanipulovaly lidi aby navzajem projevovali hate a slo to az pres hranici bezneho lidskeho chapani.
Vlastne jeste dale, Rhulad ac muj neoblibeny uzivatel sice s nim uplne nesouhlasim ale neco na tom "Sprochu je. Ja bych nechal kazdeho byt kdyz nekdo chce multinickove blaznovstvi at ho ma
jak uz jsem psal GG mu kazdy ma svou jinou stranku a nejaky ten feetii*s takze kdyz nekdo v tom vidi smysl zivota, tak at. Neobvinoval bych ho i kdyby to byla pravda je to ciste jeho vec.
Tim ze ono to je a neni normalni se vedou nesmyslne az na hlavu padle diskuze, to same naklikavani plusu/minusu kdyz nekdo to rad a je to jeho poteseni proc mu ho brat , zaroven takove ty reci o spravedlnosti jak neni slepa ze kazdy je trol atp... Vim ze jen pridam jeste jedno polinko do rozzhavene pece jen at kazdy dela to co uzna za vhodne a nikdo by mu do toho kecat nemel pokud je to jeste v souladu se zakony humanninimi a pravem pro projev (redakce zdali s tim souhlasi/nesouhlasi.) Ne urcite nekdo kdo neni o moc lepsi. Konec vysilani. Prepinam. *3* *4* -
-
jedna věc, + a - se naklikávat nedá, toho sis určitě všimnul. Na jeden příspěvek jedno + nebo -. Že mají pluska lidi co mají jiný názor než ty, znamená akorát že tu není tolik d*mentů jak jsem si původně myslel.
-
-
Jojo, konzole proxy neumi. To umi jenom omezeny pc.
-
-
-
-
keby som bol tvoj otec a prečítal si tvoje príspevky plné arogancie a primitivizmu aké sem pravidelne píšeš tak by som sa k tebe už do konca života nehlásil...
-
-
Ha, slovenský Veskoslav!
-
-
Jsou pyšní na to, co jsem v životě dokázal. Což se o Tobě říct asi nedá:) Ale jak říkám, žij si dál v iluzi, že všichni jsou Veskoslavové, možná pak zjistíš, že jsi zůstal na barikádě sám, zatím co ostatní Tě zradili a povraždili tvé spojence ve jménu Veskoslavenství. Což je nové náboženství tady na Games.
P.S: Prosím najdi mi v téhle diskuzi jeden jediný příspěvek, kde se snažím říct, že pc je nejlepší. Rád si ověřím tvé rozpoznávací a vyhledávací znalosti. To jako budoucí právník potřebuješ. -
-
Co jsi dokázal. Seš tu 24 hodin denně čili nic jiného neděláš. Co vlastně děláš, jak se žívíš? Kdy chodíš do společnosti? Ano všichní víme, že litáš do Tokia apod. nesmysly, ale to co tu předvádíš, je na položení jednoduché otázky. Jsi zcela normální? Pokud máš nějakou poruchu, tak to řekni a já se budu k tobě chovat jako k nemocnému.
-
-
A ty tu nejsi pečenej vařenej? Ty tu ze sebe neděláš blázna? To je opravdu možné jen na internetu. Blázni přesvědčují druhé že jsou blázni, trollové druhým nadávají do trollů...
-
-
Hele Wallete, bylo mi tě docela líto. Jsem se podíval na tvoje přísvěky a srdce mě zabolelo a říkám si: "Ano je to totální primitiv se slovní zásobou na úrovni předškolního dítětě s lehkou mozkovou dyzfunkcí, ale i ti mají právo se vyjádřit". Proto jsem se rozhodl, že i takový primitiv si zaslouží radost a když tak rád po někom opravuješ hrubky, tak jsem ti jednu dopřál.
-
-
Zlate dite, jako ubrecene netahlo?
-
Tentokrát to bylo o fous těžší než s mlíkem, ale máš další bod. *3* Mynimální mzda? Co to je? Já jsem zlaté dítě *2*
-
Jojo, dyzfunkci, ale to jsi taky napsal schvalne spatne. *5* Btw, ty delas nekde za minimalni mzdu, ze musis hrat na konzoli a nalhavat si jak je to dobry? To je holt smula, kdyby ses na zakladce lip ucil... *15*
-
-
A už ses tu pěkně vyznamenal. Je teda ale dost divný, že když seš tu po třech týdnech, tak víš, že je tu Veskoslav každý den. Tim neobhajuju Veskoslava, ani ho neznám, kromě těch několika příspěvků, ale těžko můžeš druhým vyčítat to, co sám děláš.
-
-
Copak, Hulrad je GGGey?
-
Tady s tebou budu drone souhlasit. Taky jsem si myslel, že Veskoslav je největši zdejší fanatik a nečekal jsem, že ho někdo překona a hle: tři týdny tu nejsem a Robotron Veskoslava dohnal .)
-
To jsem tam Wallete nechal pro tebe drahouši. *3* *14*
-
Na těhlech diskusích je úžasný, že vždycky si myslim, že už sem viděl hodně blbců v diskusích, jejichž chování už hraničí s nějakou psychickou poruchou, ale vždycky to ještě někdo překoná.
-
Jj, MLÝKEM ty negramotna pyco. *15* Hlavne ze tvuj butthurt plac je skvelym smyslem zivota.
-
Jéééééé, chudáčku tak ono tě zklamalo, tak si musíš své srdičko utěšovat tak, že tu budeš spamovat každou novinku o next-gen. Co k tomu říct? No jedině, je mi tě líto a doufám, že i ty poznáš v životě nějaký smysl, aby jsi netrávil život tím, že budeš neustále břečet nad rozlitým mlýkem.
-
Bože ty jsi hloupej. Protože jsem o nich uvažoval, zajímaly mě, ale pak mě zklamaly a rozhodl jsem se, že do nich prostě nepudu. To že to napíšu někam do diskuse je uplně normální a mít s timhle problém je snad nějaká známka duševní nemoci. Navíc to že ty tvrdíš, že to píšu všude, tak co si pamatuju, jsem to napsal snad dvakrát. Ale co je ti sakra do toho? Proč si bereš osobně, že napíšu, že se mi nelíbí next-gen konzole. A to si fakt připadáš normální?
-
Ano teď jsi to právě příznal, že tě nové konzole nezajímají! Tak proč o nich píšeš v skoro káždé novince o ps4/xbox one. Proč se tu vyskutuješ a nadávaš na jejich "low" hw, když tě vůbec nezajímají. Já ti řeknu proč, protože jsi pc-fanatik *3*
-
Prej jak reaguju na jejdáska. Jejdásek nepíše pravdu ale jeden svůj výmysl za druhým. Neni muj problém, že to nevidíte, protože tomu nerozumíte. Nemám čas vyvracet každou blbost co napíše jejdásek, spíš se mu snažím vyhýbat a výrokům jako že pc je uzavřená platforma, a next-gen konzole jsou až moc na škodu výkoné se jen směju. A zase to nemá nic společného s tím kdo hraje na pc a konzoli. To je vaše blbost, že to tak vidíte.
-
To už je fakt k smíchu tohle. Když je někdo hloupej, tak mu připadá jako arogance skoro všechno. Za to já nemůžu, to je tvuj problém. Next-gen konzole mě nezajímají, ale jinak mám několik starších konzolí vedle PC a dokonce teď budu mít i Wii, na kterém doženu Nintendo hry. Takže mě obviňovat z toho, že jsem pc-fanboy a konzole hater jen abyste měli záminku mě urážet je tak blbý, až je to k smíchu *15*
-
Ty si to chudáčku asi ani neuvědomuješ. Ty jsi tak zapálený fanatik, že si ani neuvědomuješ, co píšeš za srance. Prostě otoč dvě stránky a přečti si jak reaguje na Jajdáska a jeho pravdivá slova o výkonu konzole a pc.
-
Jenže takhle to nikdy nenapíšeš. Tvé příspěvky sice neobsahují sprostá slova, ale kousavé arogance proti konzolím ano. Tak nám tu teď nelži že nejsi PC fanboy.
-
Když napíšu, že mě hry na next-gen konzolích, které teď vidím vůbec nezajímají, tak to není žádný hate, ale prostě můj názor, tak jak to vidím. Ty už seš uplně hotovej. Takhle nikdo normální neuvažuje, to je nějaká nemoc z těch diskusí nebo fakt nevim. Ty si bereš osobně že se někomu nelíbí něco na systému, na kterym hraješ ty a pak těm lidem za to nadáváš. Ale já jsem nepsal nic negativního vůči lidem, ale co se mi nelíbí na next-gen, a ty mi pak za to nadáváš. Chápeš co děláš za blbost? Nebo má cenu ti to vůbec vysvětlovat, když seš tak zpitomělej?
-
Zase zcela irelevatní a naprosto nesmyslný přísvěvek. Asi nechápeš psanému textu, takže ještě jednou. Ja tě soudím, podle toho jak tu vystupuješ a jak se tu chováš, že si nekoupíš konzoli, ale tablet je mi u prde*e .Problém je, že ty svůj přísvěvek doprovodíš fanatismem a hatem např. na hw.
-
To že jsem se rozhodl nejít do nextgen konzolí a koupil jsem si tablet je moje věc a mám k tomu své důvody které ty ani neznáš a můžou ti být ukradené. Ty a tobě podobní už jste tak uplně zpitomělí z těch diskusí, že vidíte rudě jak někdo napíše něco, že si koupil něco jiného než vy. Proboha vzpamatuj se, každej si hrajte na čem chcete, a ať si klidně píše kdo chce co chce o tom co se mu líbí a naopak nelíbí, o tom jsou diskuse a to je každého právo. Ale nemůžeš někomu kvuli tomu nadávat do blbců. Opakuji, hodnotit člověka podle toho co si koupil za hardware je známka tý největší blbosti.
-
Znovu naprosto irelevantní přísvěvek. Já hodnotím tebe podle přísvěvků, co zde píšeš. Nic si nenalhávejme, když je tu nějaká novinka o konzoli tak jsi tu ty a Veskoslav a podobní zamindrakovaní jedinci. Proč tě to nutí psát stály ten samý hate u každé novinky u konzole? Protože jseš fanatik *3* Teď jsem si pročítal články, co jsem tu nebyl a na co jsem nenarazil. Na tebe jak hatuješ konzole a že si místo toho koupíš tablet. Ano! za blbce jsi tu ty.
-
Napíšu ti to samý co jsem psal GGG. Když vidim blbce, že se chová jako blbec, tak mu to dám najevo a nemá to vůbec nic společného s tím, jestli má konzoli nebo pc chápeš? Posuzovat člověka podle toho, jestli hraje na konzoli nebo pc, to už je taková hovadina, že to volá až do nebes. Všichni kdo tohle děláte, jste id*oti a já jen doufám, a držim vám palce, aby vám to někdy do budoucna došlo.
-
Ty tvrdíš, že máš konzoli, ale to je naprosto irelevantní. Jelikož se tu chováš a diskutujš jako zamindrakovaný, fanatický pc-trotl, tak tě posozuji podle toho jak tu píšeš.
-
Mám konzoli i PC, jak už jsem psal mnohokrát. Jakmile mě někdo začne pasovat do jedné skupiny, aby mě mohl kvuli tomu urážet, to je pro mě alert největší blbosti.
-
Já samozřejmě neočekávam od takového fanatika jako jsi ty Robotrone, že mě podpoříš, ale opravdu ta tvoje proměna je do očí bijíci. Opravdu jsem překvapen na jakou úroveň jsi dokázal klesnout během pár měsíců. Jde vidět, že pc platforma je plná hnisu.
-
Nehledám duchy a nevymýšlím si spiknutí, takže momentálně jedinýho, koho vidím, kdo tu devalvuje diskusi jsi ty.
-
Hulrade, co kdybys vytahl pero z pusy a sel blejt nekam jinam?
-
Možná až vytáhneš hlavu z prddele a začneš opět používát mozek, tak ti docvakne, že je něco v nepořádku, když se objeví tři zcela stejné přísvěvky, psané ve stejném stylu s podobnými nadávkami a oslovoními v horizontu několika sekund. Naprosto devalvuje diskuzi a pokud se ti to líbí tak prosím no.
-
Nechodím sem každý den, takže o boomovi nic nevim. Z téhle diskuse podle mě nikde nevyplývá, že by Veskoslav používal několik účtů. Možná to někdo dělá, ale nevidim ani náznak, že zrovna Veskoslav. I kdyby to dělal, tak podle mě v pravidlech diskuse nic takového uvedeného není, že se to nesmí, takže je to jen morálně špatný a to fakt nemá nejmenší cenu řešit, když ani nevíš, jestli to tak je. Připadáš mi paranoidní a je mi uplně jedno, jestli Veskoslav píše něco ve víc nickech. Byl by to jeho problém.
-
Aha. Takže vlastně na GGG nikdo nereagujte a nepiště spisovně či podobným způsobem jako já! Pak budete další Veskoslav. Děkuji za pozornost.
-
Tak všichni si pamatuje aféru okolo Booma, že jo. Jak se prokecl. A co chceš za větší dukáz, že Smrt reaguje asi 30 sec po Veskoslavovi na GGG a píše úplně stejným stylem.
-
Nemá cenu, jsi Veskoslav, takže si s ním nezahrávej. Upálí Tě ve jménu Khorna!
P.S: Jelikož mě tento hlupák obvinil, že jsem i Miserius či God of War, co si hraje na konzolistu, tak ho neřeš. -
Máš na to nějaký důkaz? Nebo je to jen tvůj dojem? I kdyby to dělal, tak pořád to tebe neospravedlňuje se sám chovat jako blbec.
-
Ať si píše, ale proč používá na jedné stránce dva registrované účty+ anonymní nicky? Podle mě je nemocný a snažím se mu pomoci, aby s tím začal něco dělat.
-
A co má bejt? Tak ať si píše každý den, to je jeho věc. Já taky píšu do týhle diskuse, i když ani nevim proč a přitom si připravuju věci do práce a učim se, takže to neni jen ztracený čas, ale spíš odreagování od povinnosti. Třeba to má taky tak. Proč soudit někoho za něco, když o něm nic nevíš? A nebo tobě snad na něm záleží, že se o něj staráš? Je to divný ne?
-
Tak se vrať posledních tisíce článku zpět a zkontroluj docházku. Veskoslav tu sedí, každý den a píše svoje moudra každý den a já se ptám: Je to normální?
-
-
Sem tu asi po třech týdnech *3*
-
-
Protože jsi měl ban *1*
-
-
-
No 24/hodin denně? Nevím, jak u Vás v Bohnicích, kde máte nejspíš Romenon 69.14.2897 a 28:19, ale my obyčejní smrtelníci občas spíme. A to, že jsi nula, která v životě nic nedokázala, to opravdu není můj problém. Ale dál si řeš svou frustraci na mě, mě je to upřímně jedno. Spíše je mi Tě už líto, že Tě dovádí k šilenství Veskoslavenství.
-
-
Proč to zamlouváš hloupými nadávkami. Nadávky na mě nezamluvi fakt, že žiješ jen pro diskuzi na webu o hrách. Já chci odpověď. Co tě motivuje celý den sedět u games.cz a sprostě nadávat ostaním, co nemají stejný názor jako ty?
-
-
Proč se ho ptáš na věci, které víš sám nejlíp? Všem doporučuju už se na tuto diskusi vykašlat a tohoto schyzofrenního uživatele ignorovat. Anonymní diskuse jsou jediné místo, kde dokáže takové individuum upoutat pozornost. Nikoliv však tím, že by napsal něco inteligentního
-
A mohu se tvé bystré mysli zeptat, jak jsi na to přišel? Já jen, že humor není tvá silná stránka, měl by jsi na tom více zapracovat, takto to dotáhneš maximálně na nějaký humorný pořad na Nově.
-
-
-
-
-