Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krása, už se těším.

Mám jeden dotaz, jak je to s tím date vydáním? Mělo to vyjít koncem roku 2013 a pak to posunuli na Fall 2014. Fall je v tomto případě myšleno jako podzim 2013 nebo jako převrat roku 2013/2014 (začátek roku 2014)?

Děkuji za odpověď.
    • Omlouvám se, špatně jsem to napsal. Fall 2014 je myšleno jako podzim 2014 nebo převrat roku 2013 / 2014?
      • Fall je podzim (= autumn). Kdyby to byl přelom, tak asi napíšou late 2013 / early 2014 nebo tak něco.
  • len dufam ze moderstvo bude znova raz povolene... lebo tie charaktery vyzeraju zatial otrasne.
  • The_Nameless_One
    Jen takový menší detail: qunari nejsou rasa. Ale jinak to vypadá nadějně...
    • sleepless
      A co jsou tedy "lidé qunu" v obecném měřítku? Respektive, jak je nějak jednotně pojmenovat a zahrnout tím i jejich specifický vzhled apod.?
      • The_Nameless_One
        Uznávám, že je to oříšek. Ostatní národy jim říkají "ox-men" nebo jednoduše "giants". A pokud jsem to správně pochopil z wikie, přesnější označení by bylo "kossith".
        http://dragonage.wikia.com/wiki/Kossith
        • sleepless
          Počkej, ale i kossith je rasa. To už řešíš něco jiného. I ten obr může být rasa, když už jsme u toho. :) Jde čistě jen o shodné morfologické a fyziologické znaky dané vývojem, které quanari mají také, takže je možné je označovat za rasu. Což ostatně činí i oficiální materiály.
          • The_Nameless_One
            No však právě to mám na mysli. Nebo aspoň jsem to pochopil tak, že na začátku budu mít na výběr mezi člověkem, elfem, trpaslíkem a právě tím "obrem" nebo "rohatcem" nebo jak jim říkat. To si většina představí, když se řekne "qunari". Ale kdybych byl hnidopich, mohl bych namítnout, že se klidně tak může jednat i o elfa nebo člověka, protože ti taky mohou konvertovat ke Qunu, a stanou se pak qunarijci.
            Proto bych byl opatrný při spojování slov "qunari" a "rasa".
            Ale jak říkám, je to jen detail.
            • Amylee.Anderson
              Až tam bude nabídka a u těch rambičů bude napsáno "qunari", tak je žaluj.
  • Kr.Pa
    DA1 byla průměrná hra, ořezané pravidla DaD, provařený příběh, sic zajímavé úkoly. Stála mě pouze za stažení. Za ušetřené peníze jsem si na GoGu raději koupil Neverwintry a KOTORy.
  • Pokud tam pujde hrat proti inkvizici jako takova destrukce zevnitr, budu o tom uvazovat. Ale posilovat je to teda ani nahodou.
  • Khanemis
    Inu, působí to zajímavěji jak první Dragon Age, který považuji dosud za ne příliš povedenou hru, která více jak na vlastních kvalitách stavěla na, ve své době, opravdu velmi vlezlému marketingu. Dragon Age 1 měl celkem dobře zpracovaný svět se zajímavým příběhem, ale, dle mě, velmi nezvládnutým level designem (stále se opakující situace, kdy se např každý "přepad", dal cítit na hony daleko) a některými detaily, které jsem měl problém zkousnout.

Dvojka byla akčnější a komornější, což některým částem hry celkem prospělo, na druhou stranu působila poněkud nedodělaně.

Trojka přichází s fajn koncepty (vlastnit a spravovat vlastní frakci je vždycky super, doufejme, že to bude mít dostatečnou hloubku) a mnohem výraznější produkční hodnotou (když si vezmu, že třeba v jedničce ani hlavní postava nemluvila:). Jen se mi moc z ukázek zatím nezdá ten soubojový systém. Vypadá strašně rutinně, klasické přehnané efekty, které ve skutečnosti nedávají zdaleka takové zranění jak by se podle vzhledu slušelo, postavy sekají naprázdno do sebe (kdy už někdo udělá konečně v těhle AAA hrách pořádný kontaktní souboj se zbraněmi jako tomu bylo už třeba v Jedi Academy?) atp. Také se obávám toho, jak se opět příběhové volby hlasitě prohlašují jako důležitý prvek her, což často vede k tomu, že jsou ve hře rozhodnutí jen pro to, aby tam byla. Ale nechci zbytečně brblat, zatím to působí slibně. Držím jim palce:)
  • PravyMonty
    Jak vidno, tak se tu už zase dohadujete o "užívání" obouručních mečů, tudiž přispěji svou troškou:
    Obouručáky vážily asi tak 3kg, a v bitvě byly úplně na kakanec, jelikož se jimi v bitevní vřavě nedalo pořádně rozpřáhnout(jedni z mála co ho používali v bitvě byli skotové) leda, že by jste se napřahovali jako kovář kladivem(což bylo na kakanec ještě víc, protože jste se přitom nemohli krýt), to by se částečně vyřešilo, kdyby jste používali meč bastard. Aby jste využili plnou sílu obouručáku, tak by jste museli být namakanci jak arnie, ale potom by možná byla výhodnější bojová sekyra nebo válečné kladivo
    Ti co tvrdí, že "bojování" je ve videu reálné, se velmi mílí, jen tak ze srandy si zkuste obléct polo plátovou zbroj, v ruce držte hořící obouručák(že ho to nepálí), a bežte si dělat kotouly do pouště, uvidíme jak dlouho vás to bude bavit.
    • TheGGG
      aha, takže celé století i více používali vojáci meč, který je na h*vno *3*
    • Choď si zahrať Simsa, keď chceš realitu. A potom sa nezabudni sťažovať, že je nereálne, aby sa človek prezliekol tým, že začne rotovať.
    • Kdo videl film "Maso a krev" s Rutgerem Hauerem, tam je perfektne videt obourucni mec a situace, na ktery se pouzival...a hned na zacatku.
  • Prohlizec stoji zaprd musel jsem to najit na youtube, kazdopadne uz se tesim =)
  • Psalo se někde že je to podle skutečných událostí, že tu řešíte jestli jde v tom brnění a s tím mečem bojovat ? :D Ty jo oni tam jsou draci jestli pak jich ve středověku taky pár potkali. Pokud chcete simulaci tak radím zajít na historický šerm a nehrát Dragon age nebo jakékoliv fantasy rpg. -.-
    • no, este 5 rokov tymto trendom uz nebude rozdiel medzi Sonicom a hrami od Bioware ;)
      • sipecka
        Proč tu urážíš Sonica?
  • Bože to vypadá NÁDHERNĚ !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit