Přejít na výpis diskuzí
Nové obrázky ukazují různorodost světa v Grand Theft Auto V
12.11.2012 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Pamatuji si, jak jsem u III a VC propařil neskutečně mnoho hodin, to stejné přišlo se SA, u čehož už to ale hraničilo se závislostí. GTA byla prostě modla. Pak přišla čtyřka. Nebyla nic extra v porovnání se třemi zmíněnými díly, ale byla dost solidní a dohrál jsem ji dvakrát. Zkrátka bavila a na optimalizaci jsem si stěžovat nemohl, neboť jsem ji začal hrát až když už bylo vše v pohodě.
A proto silně doufám, že R* přinesou s pátým dílem něco, co dá zapomenout na "dost solidní" čtyřku a naservírují něco, co překoná zábavností všechny doposud vydané díly. Nemožné? No uvidíme... -
No nejoblibenější díl navždy pro mě bude GTA II s hláškou Gouranga, elektrickou zbraní atd. GTA III mě už tak nebavilo, nebylo to ono. Vice City to zlepšilo, ale srdcovka navždy zůstala u GTA II. Pak přišlo GTA IV a jeho katastrofální optilmalizace, horší snad než Rage v době vydání. Bohužel mi přišlo, že GTA IV přidala na tuposti nepřátel ještě o něco krapet navíc....Hlavní příběhová linie mě jaksi neoslovila a "žijící" město mi přišlo nějak tak sterilní. Ale při zjišťování informací ohledně V. dílu mám takové, řekněme lepší pocity a dorbou "náladu". Pokud dokáží dotáhnou to, co naslibovali, nepoběží to řekněme na silně dosluhujících konzolích (ačkoliv teď vesele smažím Halo 4 a vypadá to moc pěkně), bude to dobře optimalizované atd. Tak by to mohla být více než dobrá hra.
-
-
blá blá blá *6*
-
AI je asi nejvetsi fail GTA serie...bud waypoint script nebo sloup.
Porad ale jedna z mala serii, co si zachovala kvalitu. -
Zapomněl si na jednoznačně nejlepší díl série: GTA San Andreas. *3*
-
-
Ten jsem nikdy nedohrál, proto ho nechci soudit:) Ale nejlepší v rámci 3D určitě, ale v rámci značky GTA to je pro mě II. díl:)
-
-
A co stará dobrá jednička?
-
And remember - Respect is Everything!
-
-
-
-
celkem by mě zajímalo, proč tolik lidí nadává po různých diskusích na GTA IV, a to jako že opravdu zajímalo, protože já sám jsem ten díl zatím ještě nehrál... San Andreas mě ve své době bavilo dost dlouho, ale k tomuhle jsem se v záplavě her s novým PC ještě nedostal *1* mohl by mě někdo uvést do obrazu? co bylo tak špatně?
-
-
Zadny wau sice GTA4 neprineslo, ale porad vysoce zabavna hra v porovnani s dnesnim trashem. Uz jen pro ty dialogy stoji za to ji zahrat.
-
Dva hlavni duvody muzou byt
1. Totalne odflakla konverze na PC
2. Rockstar vyrobil uplne uzasne zivouci virtualni mesto, ale samotna hra byla ponekud "meh", mise byly repetitivni, nezajimave, nedavaly hraci zadnou svobodu jak je plnit, jelo se prakticky podle tri mustru (nekam dojed a vystrilej nejake typky, nekam dojed a dej si s nekym zavod, nekam dojed a vystrilej nejake typky a pak si s nimi dej zavod v pripravenem vozidle), vedlejsi postavy byly divne, "randici" mezihry typu "vezmi kamose na obed" strasne nudne a nezazivne.. zkratka lidem prislo lito a skoda, ze kdyz uz udelali tak uzasne mesto, nedodali do nej i stejne uzasnou hru :) -
-
Osobně já třeba z optimalizací hry neměl sebemenší problém ale je fakt že jsem jí zakoupil víc jak rok po vydání hry a stala se pro mě společně z příběhem z Liberty City jako nejlepší díl série a překonala i mojí srdcovku Vice City,GTA 2 mě nikdy moc nebavil a San Andreas z gangsta stylem o chudákovi negříkovi z ghetta...no nebyl to můj šálek kávy ale ta mapa byla super.
-
-
okrem otrasnej oprimalizácie, ktorú čiastočne opravili asi po pol roku , bola tá hra takmer dokonalá.
-
-
Jo jo, v patnácti letech, když se si hrál na gangstery, by mi to taky přišlo jako dokonalá hra...
-
-
díky, môžeš mi povedať ešte niečo podrobnejšie ohľadom môjho života zpred 4 rokov ?
-
-
Proč jako? Ty mě vůbec nezajímáš. Já se bavil o sobě...
-
-
-
Asi si každý představíme pod pojmem "téměř dokonalá" něco jiného. Z mého poledu byla GTA IV jenom průměrná hra, co nepřinesla žádné "wau" do herního světa.
-
-
Tak v GTA IV byl posun ve fyzice lidí a vozidel.Nebyli to takové papírové jako předchozí díl.
Proto se ve městě pak dobře blblo.Také se vozidla lépe ničila.
Ten pohyb lidí,vozidel a samotné město bylo pro mně více uvěřitelné než předchozí díl.
- Také se myslím,že to nebylo tak šílené jako předchozí díly,kde jsem mohl chodit s rotačním kulometem po ulici a kosit vesele co se dá.Navíc hrdina byl v minulosti dost odolný. -
-
darmo to tu budeš vysvetlovať zasranom, ktorý nemajú ani poňatia o tom čo tu tárajú.
-
-
zatial som nikoho neurážal, každý si isté výrazy vyloží podla toho svojho a mimochodom nikde som netvrdil to čo tu ty tak vehemetne prezentuješ.
Takže pouvažuj nad sebou a pozri sa triezejšie na vec, hneď bude potom diskusia zmysluplnejšia. Takto tu len strácame čas a nedopracujeme sa k ničomu. -
Čekal jsem, kdy začneš urážet;) No nic, s tebou diskutovat nemá smysl, protože kdo nezbožňuje to tvoje GTA, tak je podle Tebe odpad a kdo ví co ještě. Kolik ti je, že máš takové názory? 10-15? To bych chápal. I já se mnohdy zachovám jako idiot, zbytečně a přehnaně reeaguji. Ale když vidím ty tvoje reakce, tak se musím pousmát.
-
myslím, že poslednou vetou si to popísal brilatne.
-
hlavne klid kazdej mame sve oblibene hry knihy zeny? xD na ktere nedame dopustit :) ale to je tezka diskuze ja vidim nedokonalosti tam kde ty ne a jinde to muze byt zase jinak ja osobne moc chataktery kteri za minutu reknou 10 fuck moc nemusim bohuzel mi ani v jednom gta nesedl hlavni hrdina a postavy taky ne no a co se tyka samotneho hrani tak jsem vetsinou jenom jezdil mestem a sem tam postrilel nekolik lidi a hru zase rychle vypnul
-
-
-
tak to ťa ľutujem, apropo, ktorá hra pre teba priniesla do herného sveta to akési bližšie nešpecifikované "wau" ?
-
-
Téměř dokonalé hry se zapisují do historie her, což GTA IV rozhodně ne;)
-
-
a že kto tu uráža a je zaujatý, kamarát ty si presný prototyp imbecilného prudiča.
-
Kolega Veskoslav.
Ty píšeš nějakou promakaně objektivní rozsáhlou studii nebo odkuď bereš tyhle vědomosti o stavu toho, co se má a co ne, pokládat do prachu dějin? -
Takže ještě hlupák, co přečte první slovo.....Když nevíš, co přinesl Warcraft do světa her a v rámci RTS kam to posunul, tak se prosím Tě příště na nic neptej, když nehceš odpověď. Pak jsi totiž za provokujícího šaška akorát....
-
začal som čítať a náhle Warcraft III , tam som skončil.
-
Tak mezi hry, co se staly legendou či mají blízko k dokonalosti a přispěly k hernímu průmyslu: Warcraft III a systém hrdinů, NFS IV, kdy ukázal zničitelné vozidla a následné následky poničení na jízdní vlastnosti, Thief v rámci Stealth prvků, Diablo- jiné "RPG", WoW: masivní rozšíření internetových MMORPG mezi obyčejné lidi, Resident Evil a Silent Hill, Crysis 1 atd. GTA IV se ztratila v prachu dějin.
-
neodpovedal si síce na otázku, ale iné som od teba ani nečakal
-
-
-
-
-
-
Ty obrazky jsou tak divne rozmazany kvuli tomu, ze tam neni vyhlazovani hran hadam.
-
Jen doufám, že co nejdříve oznámí i datum vydání na PC, ať si mohu zakroužkovat v kalendáři *5* Do té doby mi asi zůstává jen tiše závidět konzolistům *4*
-
Jinak ten lesk aut v prvním obrázku je hroznej *11*
-
Příběh prý bude mít kolem 25 hodin...bohužel nevím kolik mělo SA díky vedlejším blbostem *1* takže nemůžu hodnotit jestli je to na poměry GTA málo či dost *1*
-
-
Ono dost záleží právě na těch vedlejších blbostech. Bez nich bylo třeba GTA IV někde kolem 10 hodin, ačkoliv tam i po dohrání byla zábava na další hodiny.
-
U GTA4 byl achievement za dohrání "kampaně" za méně než 30h, takže asi na poměry GTA trochu méně, ale pořád dost.
-
-
Jo dobře :),já hrál GTA IV cca 60-80 hodin když jsem to hrál prvně,což je dost když si člověk veme že tam není co dělat *1*
Pak jsem to hrál sem tam,pak i znova od začátku apod ,takže GTA V pro mě bude určitě 100+
-
-
-
Docela rozdíl v míře detailů v 4. obrázku (puška) a šestym (vzorek pneumatika)
-
Doufám že to bude dobře optimalizovaný a ne jako poslední díl. *13*
-
-
Jestli PC verze vubec bude.
-
-
Asi tak. Třeba se rozhodnou, že "nevděčný PCčkáři na poslední GTA nadávali, tak jim na*erem!" *1*
-
-
-
Hmm...pojde chodit v riflovej bunde po chodniku, to uz hej :) Ale nie, vyzera to fajn, len nech uz konecne prekopaju to ovladanie postavy, opakujem sa sice, ale to ma na stvorke fakt sralo, teda ani nie tak sralo, ako som nechapavo krutil hlavou nad tym, ako to tak mohlo niekomu v R pripadat dobre... *3*
-
-
souhlas, nespocitam kolikrat jsem umrel kvuli tomu ze Niko behal dokolecka okolo auta jak deb1l misto aby do nej nastoupil (protoze si hra usmyslela ze musi nastoupit druhymi - zablokovanymi dvermi), kolikrat jsem sletel ze strechy, kdyz jsem chtel jen povylezt na okraj a misto toho predvedl "leap of faith" s rozplacnutim na chodniku o 30 metru niz, kolikrat se zasekl o nejakou neviditelnou prekazku a nechal se rozstrilet a kolikrat jsem nadaval na nefunkcni cover system, kdyz si misto kotoulu do krytu stoupnul doprostred silnice pred popravci cetu policajtu :D
-