Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    GTA IV pro mě byla nuda, Nico mi přišel jako blb a postavy okolo něj jako blbové, co ho jen využívali. Vedlejší aktivity to tentokrát nezachránily. Předchozí díly mě bavily, ale už se mi to prostě obehrálo. Nebo jsem z toho motherfuckerování a nereálných karikatur vyrostl. A taky mě udivuje jaké je okolo GTA takové haló.
    • Tak s debilnymi postavami v stvorke musim len suhlasit, ale bolo to tak 50 na 50, niektore boli fajn, hlavne zo zaciatku, inak stvorka nebola ziadna slava, to je fakt!
      • Mato1987
        vám obom kape na karbid? keď opomeniem tú otrasnú optimalizáciu na PC, tak bola GTA IV revolučná herná záležitosť v mnoho smeroch.
        • Revolučná...ale nuda.
          Kromě pár momentů to bylo GTÁčko spíš jen názvem.
          Tý hře chybělo tolik featur, až to pěkný nebylo.

Liberty City se sice povedlo, ale k ničemu to nebylo vzhledem k tomu, že se tam skoro nic nedalo dělat. A když už si člověk konečně našel nějakou zábavu, tak zase dostal další trapnej telefonát od jednoho ze svých super "přátel".

Pevně doufam a i pomalu začínam věřit, že se ta "pětka" přiblíží a možná i překoná San Andreas, co se zábavy týče. GTÁčko by mělo bejt hlavně ta zábava a až potom si může dovolit nabalovat další věci a ne, že v tý hře budou chybět prvky, který byly už v topdown GTÁčkách.
        • Cosi
          V čem byla revolučnější oproti Vice City nebo San Andreas?
          • Cosi
            MAto: S vámi nemá smysl diskutovat, v této diskuzi jste arogantní, sprostý a věříte si jen svojí pravdě. Hned vaše první reakce, jestli nám kape na karbid je neopodstatně agresivní, stejně jako reakce na Veskoslava. A neneguji vše, fyziku jsem uznal a průměr u dialogů neznamená špatné.
            Pokud se mi tu budete snažit vysvětlovat svou pravdu, tak se nikam nedostaneme a je tato diskuze zbytečná. Přijde mi to jako by se bavil nevěřící s křesťanem. Každý se budeme přesvědčovat o opaku a vyjdeme z toho akorát namíchnutí.
            • Mato1987
              ⇈⇈⇈ paranoia at its best.
          • Mato1987
            napr. fyzikálny engine Euphoria, mám pokračovať?
            • smejki : ok, je to tvoj nazor s tou fyzikou, ale fyzikalny sandbox to urcite nieje, v provom rade je to mestsky sandbox, fyzika tam funguje ako sekundarna cast hry, nie ako hlavna, to mas trochu pomylene.
              Dalej uz vobec nechapem v akej skladbe misii a subojoch je GTA dobre? v podstate to nieje ziadna slava, misie su jedna ako druha, navyse je samotna strelba dost nezazivna, hovoril som to, hovorim to a budem to hovorit do kedy sa to v GTA nezmeni a to - od ceskej druhej Mafie by sa v tomto smere mali este vela co ucit.
            • Mato1987
              máš pravdu, no musíš uznať, že tá fyzika bola vážne revolučným prvkom, žiadna hra, okrem nejakých technických diem, sa nedokázala vyrovnať euphoria a bullet enginu.
            • smejki
              maťo, mulťák, replay editor a "příběh" ještě z žádný hry v posledních 20 letech neudělal revoluční dílo. Já ti vůbec neberu oblibu GTA4, taky ho mám moc rád, ale člověče, najdi si definici slov revoluce a evoluce. GTA4 bylo evolucí sebe sama s tím, že v některých relativně podružných rovinách došlo (z technických a finančních důvodů) k devoluci.
            • Mato1987
              to nemá vôbec zmysel s tebou diskutovať, všetko bez argumentov neguješ, absolútne zbytočná diskusia..
            • Cosi
              Taky fyziku pro vyblbnutí beru. Multiplayer byl zbytečný, replay editor - někdo ho používal? :) dialogy - průměr. Budeš trochu pozitivně zaujatý vůči této hře.
            • Mato1987
              multiplayer, replay theatre editor, dialógy, mám pokračovať?
            • smejki
              unreall: to nejseš schopnej přečíst čtyři slova a pochopit jejich význam? GTA je SANDBOX, FYZIKÁLNÍ, z MAJORITNÍ části. tzn.: ano, pořádný fyzikální engine dělá z GTA4 dobrou hru. Hru, kterou samo GTA chce být a vždy bylo - FYZIKÁLNÍM SANDBOXEM.

"Dobrá grafika dělá ze střílečky dobrou hru", "dobrá fyzika udělá z tetrisu dobrou hru", "dobrej příběh udělá ze Need for Speed dobrou hru" a "dobrá fyzika udělá z RPGčka dobrou hru" jsou všechno ekvivalentně debilní prohlášení, která tu já nečiním.

Ono je to ve finále trochu jinak. Důležitost prvku se asi nejlíp posoudí tak, že si řekneme "byla by hra X horší, kdyby neobsahovala prvek Y?". Já nevím jak ty, ale já když si dosadím za X GTA4 a za Y fyziku, tam mi vychází jedno velké "ANO, byla by o hodně horší". Naopak pokud si za X dosadíš MoH:WF a za Y grafiku, kterou ta hra má, vyjde ti "NE, byl by to stejný šit, akorát by byl technologicky lehounce zastaralejší".

Další důležitou součástí GTA4 jsou souboje a skladba misí. a v obou je GTA4 dobré. Jen mise dokázal vytáhnout na ještě vyšší úroveň datadisk Ballad of Gay Tony.

A na závěr, aby bylo mezi náma jasno, já GTA4 za revoluční neoznačil a nehodlám to dělat. *3*
            • Cosi
              Ano alespoň ještě jeden příklad.
            • smejki : Ano, fyzika v hrach je fajn vec, ale sama o sebe zrovna dobru hru neurobi (pominiem radsej fyziku aut v stvorke). Medal of Honor Warfighter ma tiez jednu z dolezitych sucasti hier - dobru grafiku, ale hra samotna stoji za velke...netvrdim samozrejme,ze GTA 4 je spatna hra, ale oznacovat ju za revolucnu a odovodnit to len fyzikou? ta bola predsa na svoju dobu kvalitna aj v Red Faction 1.
            • smejki
              unreall: ve fyzikálním sandboxu? mnoho
            • Radsej nepokracuj, pretoze fakt neviem, co ma spolocne fyzika s dobrou hrou.
            • radeji ne urcite si delas jenom srandu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit