Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to nechápu. Vy si všichni stěžujete na grafiku, jak je to strašný, ale proč? Vždyť ta grafika vypadá náhodou hezky. A i kdyby nebyla kdovíjak dokonalá, tím líp, alespoň to rozjedou i starší stroje. Ale vážně, ta grafika je pěkná, je vidět že v dnešní době jde skoro všem jen o grafiku. Mě jde hlavně o to, aby v tom městě byla spousta vedlejších aktivit, to mě na GTA vždycky táhlo nejvíc. Otevřenost a hodně vedlejších aktivit.
    • walltar
      Já taky nevím co je za problém .... u GTA nebyla grafika nikdy nějak extra dobrá. Ten otevřený svět něco stojí.
      • je tam totiž málo bloomu, bluru, depth occacions a neni to coolově rozmazaný a všechny ty další serepetičky, co maj dnešní hi-tech hry
        • Přesně jak říkáte o grafiku v takto otevřené hře s tolika možnostmi nikdy ani nešlo a přesto byla svkělá. Jak píšete ten obrovský otevřený svět, kde si můžete dělat co chcete si bere svou daň. Hold to není úžasně nascriptovaná hra plná sekvenčních přechodů, kde mačkáte jen 2 tlačítka a musíte chodit jen po vyznačené trase - jó to se pak kochá okolím, když hned za tím barákem po vaší levici je vzduchoprázdno...
  • Osviceny
    Ano nerdská hra pro nerdy a jejich mastné prsty od mastné hlavy . Nerdi maji pozitek z hrani GTA větší, než z pro ně neexistujícího vyvrcholení.Jejich pos@@@ý život, který od dob vydání San Andreas let stál za ohromné H...o se najednou zprijemnil pocitem litosti a marnosti nad sebou samými . A nerdi se zas zavrou u sebe doma a roky nevyjdou ven, nezajima je ze jini lide v evrope jsou napadani cernou zveri a muslimske klíny rodi jednoho skudce za druhym, ne, jim jeto jedno!!! Ano nějake levicacke sionistické kapustnacké prase rekne, ze to dela i majorita, oo muj boze, no jiste zeto dela, ale mam se nechat mlatit, okradat a zivit i ty druhy? ptam se proc proc!! Ne ale nerdi u GTA to nezajima jejich první stouch bude maximalne do bramborove kase a virtualni vzruseni nad neexistujici postavickou nake wizardky ci gay nerda nad muzem s velkym svalemm u nohy. Ale jednou vam to dojde, ze vas byt okupuje romska rodina a najednou zjistite ze v baraku nejde elektrina a vase slast, nad jebanim milionu neexistujich nepratel skončí a vy se zamyslíte až vám budou romové klepat na vaše bila vratka ze mate jit pryc . achjo jednou to pochopite a budete me dekovat za to, ze vam to nekdo rekl. Takže masturbujte si nad vaší modlou dále, je to váš život, snad pochopíte, že ty super ultra mega íber extra killing možnosti v GTA jsou jen smyšlené neexistující vyrtuální kody, které napsal stejný upocený nerd jako vy....
    • A jéje na EG tě to přestalo bavit? :D ale musíš sám uznat, že tohle tvoje "poselství" je tentokrát jedno ze slabšího :(
      • Osviceny
        A mě to někdy bavilo? Jaá píšu pravdu, kterou bohužel hráči nechtějí slyšet... nevím jak to tedy může být "SLABŠÍ"
        • Osvícený? Tebe osvítil nějaký k***t ne? :D:D:D běž si léčit ty komplexy jinam prosim tě.
          • vlastik.plaminek
            Toho osvítilo leda plutonium.
            • Osviceny
              řekl Vlastík Plamínek *6*
        • Takový srágory tu číst fakt nechci. Běž se vykecat jinam. *7*
        • walltar
          Spletl sem se ... tomuhle vytekl mozek ušima. Táhni zpátky na svoje fašounský fórum.
        • smejki
          nechtěl bys být činčilou?
        • Chocholoušek už jede:-D
          • A co říkáš na konec světa?? Já bych řek, že nás nerdi svými zkušenostmi z hraní zachrání takže si je neber do huby milouši *12*
    • Nerdi hrají diablo , wow a podobné ultrasračky a né gta , ty nerdská nulo *15*
    • Shaker
      Nerad to rikam, ale tohle je typicky ceska povaha... kritizovat, navazet se do systemu, ale kdyz nekdo takovyho cloveka vybidne, at s tim teda neco udela, kdyz je to spatne, tak si sedne a cumi do zeme... Za me, chlapce, tahni zpet na novinky.cz nebo idnes a ne*er se mezi svobonej paranskej lid tady na games.cz.
    • Radovane? *15*

http://exotopedia.org/wiki/Norm%C3%A1ln%C4%9B_ps%C3%A1t_hodlat_nehodl%C3%A1m
    • Zfetovany nebo ozraly ?
      • oboje :)))
    • Jedeeeem a nezastavujem. Pojd *1*
      • conflig
        Osviceny: Beztak se ti to nedaří nainstalovat a proto si tak nasr*ný *1*
      • OSVICENY: To mam jako vzit kulomet a postrilet co nejvice cernych, abych dokazal, ze mi na svete zalezi? Nebo jinak si tve poselstvi nevykladam *1*

GTA mam rad a nemyslim si, ze me bude nekdy nekdo z domu vyhanet a je pravda, ze o ostatni se moc nestaram, ale az mi pujde o muj kejhak, tak neboj - nejak urcite zakrocim.
  • Dneska jsem asi po roce konečně instalnul Just cause 2 a se všim na max je toopravdu užasný snad nejlepší grafika a ještě v tak rozlehle hře je opravdu něco tak doufam, že gta zase nastaví latku o něco vejš.
    • Podle tech screenu to teda rozhodne nevypada. Ale jsou z konzolove verze, na PC to snad bude vyrazne lepsi.
  • Ten první obrázek je asi San fierro vzadu je asi most Golden Gate.
  • Doufam ze se poucli z Max Payne 3 co se tyce optimalizace a GTA na tom bude stejne tak dobre. Snad nejsem jediny clovek ktereho prekvapila optimalizace MP3 podle me je naprosto vyborna.
    • Shaker
      taky sem docela cumel, ale precejen max mel mensi lokace
      • třeba tady bude za každou druhou křižovatkou cutscéna, aby zakryla loading, jako v MP3 *1*
        • Shaker
          cutscena ve stylu cekani na zelenou :D
      • Plus tam nebolo treba ziadnu fyziku aut, chovanie ludi atd. Proste klasicky koridor vs otvoreny svet.
  • jindra.veliky
    Ale tak co. SA vypadalo taky hur nez GTA 3 a slo tam hlavne o moznosti, otevrenost atd. *5*
  • jindra.veliky
    To je screen z xbox/ps3 verze? prazdny ulice + zadny vyhlazovani *1*
    • rancor1223
      Ono IV taky vyhlazování na PC neměli jestli se nepletu.
  • Mno ja pocitam ze je to grafika z konzolove verze kde uz to asi az tak o moc lepsi nez 4ka byt nemuze. Ani posledni Saint Row na tom neni lepe. Spis me zajima jestli budou delat PC verzi a jak bude vypadat. Hlavne me zajima jestli nebudou mit nejaky novy vychytavky co se tyce fyziky.
    • Což o to, PC verze třeba bude. Otázka je, jestli to bude tak zase tak "skvěle" optimalizované....
    • rancor1223
      Tak zrovna fyzikální model doufám zachovají. S Euforií je úžasná zábava. Já bych spíš ocenil pořádný anti-aliasing.
  • Ze je grafika stejna jako v GTA IV? Na to se*e pes, hlavne at je v tom meste co delat
    • tak tak, navic kdyby byla grafika jeste lepsi tak uz to asi na tom 4roky starym kramu co mam nerozjedu xD
  • mirekdusinojc
    Ok, fair enough, pojďme teď rozebrat pixel po pixelu a vyždímat nějaké ty zaručeně pravé a budoucí herní prvky, jak je u každého materiálu z GTA dobrým zvykem. Mám jeden, budete moc lítat helikoptérou! Ale jinak sem v koncích.
    • rancor1223
      Pořád chybí pořádný anti-aliasing *9*
    • cumpi3
      sedět u rybníka? Asi tam bude i rybaření *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit