Přejít na výpis diskuzí
Nové obrázky z GTA V jako omluvenka za absenci informací o hře
12.7.2012 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
Já to nechápu. Vy si všichni stěžujete na grafiku, jak je to strašný, ale proč? Vždyť ta grafika vypadá náhodou hezky. A i kdyby nebyla kdovíjak dokonalá, tím líp, alespoň to rozjedou i starší stroje. Ale vážně, ta grafika je pěkná, je vidět že v dnešní době jde skoro všem jen o grafiku. Mě jde hlavně o to, aby v tom městě byla spousta vedlejších aktivit, to mě na GTA vždycky táhlo nejvíc. Otevřenost a hodně vedlejších aktivit.
-
-
Já taky nevím co je za problém .... u GTA nebyla grafika nikdy nějak extra dobrá. Ten otevřený svět něco stojí.
-
-
je tam totiž málo bloomu, bluru, depth occacions a neni to coolově rozmazaný a všechny ty další serepetičky, co maj dnešní hi-tech hry
-
-
Přesně jak říkáte o grafiku v takto otevřené hře s tolika možnostmi nikdy ani nešlo a přesto byla svkělá. Jak píšete ten obrovský otevřený svět, kde si můžete dělat co chcete si bere svou daň. Hold to není úžasně nascriptovaná hra plná sekvenčních přechodů, kde mačkáte jen 2 tlačítka a musíte chodit jen po vyznačené trase - jó to se pak kochá okolím, když hned za tím barákem po vaší levici je vzduchoprázdno...
-
-
-
-
Obrázky parádní, doufám že hra bude celkově taky, minimálně tak dobrá jako San Andreas, pač to podle mě bylo best of GTA. Hlavně zajímave, nápaditej a dlouhej příběh se spoustou vedlejších mísí a možností, zajímavý charaktery a hned to bude super. Doufám v pořádně nařachanej Soundtrack co mi bude opět krásně ladit s projíždkou nějakou lokalitou.
-
-
Mě se dokonce zdá, že půjde o San Andreas v novém grafickém kabátě, podle videa a screenů ty lokace vypadají velmi podobně.
-
-
Hlavně ať to neni stejně dementní jako SA (a ty).
-
-
Já ti dám dementa !! nevím, co se ti na SA nelíbilo a je mi to srdečně u zadku, ale to, že se to někomu líbí, není důvod ho pomlouvat. To dělaj jen ubožáci !!
-
-
To s tim dementem bylo na čupačupse za to jeho trollení celej den (ostatně reaguju snad na tebe?). A SA nemám rád, příliš mnoho zbytečných prvků, rapu a podobnejch blbostí. IV mi sedly líp.
-
-
pribehove a hlavni postavou jednoznacne Vice City, moznostma San Andreas a grafikou + fyzikou GTA 4, kdyz tohle vsechno Rockstar hodi do petky a prida tomu multiplayer ve stylu SA-MP modu na San Andreas, tak tu mame hit roku... Jen jeste vedet kteryho :)
-
-
-
-
Vždyť je to Los Santos
-
-
-
Panebože co tu všichni plácáte jak je GTA po zadu? GTA IV je rok 2008 a ta hra mě baví až do teď, což se nedá říct o žádné jiné hře, kde jen dohrajete 9hodinovou příběhovou linii a už není co dělat - hru dám do špajzu a už si jí nikdy nepustím. To samé GTA III, Vice City, San Andreas vždy mi předchozí díl vydržel až do vydání nového. Co se týče grafiky, tak pokud máte dobrý PC a dáte textury na max. tak se v ohledu s neuvěřitelným VYUŽITELNÝM PROSTOREM hře jen tak něco nevyrovná. Miluji, když si ve hře můžu dělat, co se mi zlíbí, miluji, když to má dlouhý a přesto skvělý děj. Proto miluji GTA a je to pro mě nejlepší herní série co jsem kdy hrál (a to jsem jich hrál vážně hodněě) a myslím, že nejsem jediný, když jen trailer má na youtube za půl roku 20 000 000 zhlédnutí :-) těším se jak blázen a věřte, že z konzole se dá vymačkat ještě více. To, že konzole trošku herní průmysl svojí omezeností brzdí je sice pravda, ale upřímně, kdo má v dnešní době počítač, který by rozjel hry, jejichž HW požadavky jsou větší než ty konzolové?… Navíc si to dneska každý pepík stáhne a pak se diví, že se na PC již 50% her vůbec nevychází, já se tomu nedivím.
-
-
ja som hral vsetky Half-Life tolko krat ze sa to neda ani spocitat a nepotrebujem ani otvoreny svet :) ani jedno GTA mi nevydrzalo v PC dlho...taka hra ze povozim sa postrielam ponahanam s policajtmi a zdarec :D
-
-
No je vidět, že ti to v PC doopravdy nevydrželo moc dlouho, protože pak bys nemohl napsat ,,povozim sa postrielam ponahanam s policajtmi a zdarec" *5* Half-Life je klasika daného žánrů a nikdy bych si nedovolil tu hru hanit ačkoliv to není můj šálek kávy. Hold co člověk to názor, rozdíl je v tom, že pouze nějaký člověk dokáže uznat respekt a kvalitu i tomu čemu zrovna neholduje, ale ví, že si to náležité ocenění (uznání) zaslouží. Nic víc… V tom je ten rozdíl mezi námi
-
-
Josefe, měl by ses ostříhat
-
-
-
Jak jsme psal níže ten obrovský otevřený svět, kde si můžete dělat co chcete si bere svou daň. Hold to není úžasně nascriptovaná hra plná sekvenčních přechodů, kde mačkáte jen 2 tlačítka a musíte chodit jen po vyznačené trase - jó to se pak kochá okolím, když hned za tím barákem po vaší levici je vzduchoprázdno...
-
-
Doufam ze se poucli z Max Payne 3 co se tyce optimalizace a GTA na tom bude stejne tak dobre. Snad nejsem jediny clovek ktereho prekvapila optimalizace MP3 podle me je naprosto vyborna.
-
-
taky sem docela cumel, ale precejen max mel mensi lokace
-
-
třeba tady bude za každou druhou křižovatkou cutscéna, aby zakryla loading, jako v MP3 *1*
-
-
cutscena ve stylu cekani na zelenou :D
-
-
Plus tam nebolo treba ziadnu fyziku aut, chovanie ludi atd. Proste klasicky koridor vs otvoreny svet.
-
-
-
2? Chabá omluvenka...dal bych jim neomluvenou hodinu
-
Ze je grafika stejna jako v GTA IV? Na to se*e pes, hlavne at je v tom meste co delat
-
-
tak tak, navic kdyby byla grafika jeste lepsi tak uz to asi na tom 4roky starym kramu co mam nerozjedu xD
-
-
Mi ani nedošlo, že GTA IV je rok 2008. V roce 2012 je to pořád skvělá hra a až bude GTA V... prostě "must have"!!
-
-
skvela hra nez zjistis ze ve meste neni co delat a pribeh stoji od otevreni tretiho mesta za starou belu *7*
-
-
No tak si sežeň DLC - obzvlášť Tony je velmi vypečený...
-
Hraju to pořád dokola a ve městě je vždy co dělat. Někdy mi stačí jen tak lítat po městě a prostě to žije a baví mě to. :) Ale každýmu to sednout nemusí no.
-
-
skvela hra pokud si nainstalujes icenhancer a das hq textury.
-
-
Na kompu možná, na ntb mi to nejde 1) malý výkon grafiky, 2) základ to má na enb series a ten nepodporuje nvidia optimus, takže i s obyč enb (to by mi noťas vpohodě utáhl), mi to nejde, protože se to zapíná přes intel grafiku :( Škoda, ten enb s dobrým konfigem by sednul. Ale i tak je to dle mě skvělá hra pořád.
-
-
-
Jak byl takovej ten realistickej mod do GTAIV, tak to vypadalo i líp :)
-
-
Na ten mod potřebuješ PC za 20000 Kč aby ti to nějak jelo, takže já se jim moc nedivím.
-
Snad ten mód vydají i na nové GTA.Tam konečně člověk vyžije dobré PC.Takto to je pořád stejná grafika,stejné nároky a stejné porty.Když ta konzole má pořád stejný HW není se bohužel moc čemu divit :(
-
Ta hra je optimalizovaná na současné konzole, nemůže tedy nabídnout o nic víc, než už nabídlo GTA IV, ty screeny jsou opravdu horší, než z modifikované verze GTA IV na PC.
U GTA o grafiku nikdy moc nešlo a i tak bych řekl, že vypadá skvěle.
-
-
-
Pro ty, co to nemůžou vydržet...
youtube.com/watch?v=eJewF_G9070 trochu toho pohybu ;) -
Jen doufam ze vyjde na PC a hlavne aby byla normalne optimalizovana a pres Steam :))) i s Achievementama GfWL je zlo!!! btw. jak byl optimalizovaný Max Payne 3? nehral sem ho muze nekdo prosim rict? vim ze na tom budou delat asi jiny lidi ale mozna nam to da trosku sanci.
-
-
Max Payne 3 je asi nejlépe optimalizovaná hra na RAGE enginu, oproti GTA IV a L.A. Noire mi to jelo daleko líp a s lepší grafikou.
-
-
Přesně tak.
-
-
Max Payne 3 byl na PC optimalizován naprosto otřesně, samý glitch a bug, problémy s animací a plynulostí hry, optimalizace na GPU minimální, hra mrzne a shazuje systém, modrá obrazovka, GTX680 při 1080p jen na 60-70 fps, uvaří to grafiku, kondenzátory na základní desce vyteklé, zdroj vybuchuje, rozvody odpadají i v okolí deset kilometrů od baráku. Pohyby ve hře konzoloidní, paňdulák narvaný v rohu místo uprostřed, jediný formát 16:9, jinak vždy roztáhlá obrazovka, maximální rozlišení 1080p, zvuk škrčí.
-
-
vynechal si tu cast, ze spousti v procesorech deffaultne zakazane stepeni jadra, coz muze vyvrcholit az v jaderny vybuch! ;-p
-
Dle mě byl Max optimalizovanej perfektně ;-) na 5 let starym pc na high detajly. To svědčí o všem.
-
-
To svědčí akorát o tom, že byl optimalizován na konzole s v té době pět let starým HW, stejně jako váš krám, kterémuz říkáte PC, na high end byl optimalizován naprosto mizerně a stále je, zkuste nejnovější GTX680 a uvidíte, že za chvíli poběžíte pro hasící přístroj.
-
-
ako sa vám debilom s "novým" železom smejem, načo vám je v roku 2012 680 gtx? mne bežal mp3 na 60 fps min. 29 fps pri very high detailoch a to mám gtx295 a C2D8500...
tí chytrejší počkajú až výjde nová generácia konzol a následne kúpia nové železo ktoré bude už aj pekne zlacnené a vhodné na kúpu, však len koko s t by vyhadzoval za novú grafiku takmer 500 euro, každý racionálne rozmýšlajúci človek, ktorý vidí do herného biznisu aspoň troška musí vedieť že nové železo sa kôli konzolám kúpiť neoplatí... -
-
máte pravdu, ale mě nejde o hry, já chci podpořit vývoj technologií, mě jsou hry úplně ukradené
-
-
-
-
Pokud byl Max otřesně optimalizován, pak neznám slovo pro kvalitu optimalizace u GTA 4, sorry.
-
-