Přejít na výpis diskuzí
Nové obrázky z GTA V jako omluvenka za absenci informací o hře
12.7.2012 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
Konzole hateri... nikoho váš názor nezaujíma... hrajte si na pc a nekritizujte... fakt je to už otrepané, mne konzola vyhovuje viac ako pc a mám aj pc, len to tu nikomu necpem v každej diskusií aké su konzole strašné... konzole tu boli, sú a budú ... zmierte sa s tým!
-
-
Tak tos přehnal! JAK MÁM HRÁT NA PC, KDYŽ VŠECHNY HRY JSOU OPTIMALIZOVANÉ NA TY VAŠE PODĚLANÉ KONZOLE? Není co hrát! Nároky konzolistů jsou minimální, stačí jim chlast, sex, rychlé auta a peníze a pořád dokola, nic komplexního, nic náročného, prostě jen a čistě ubohý konzum! Je to k zblití!
Jo a všichni vlastníci PC sou vytříbení herní gurmáni kteří by špatnou hru nikdy nekoupil.... Tak by mě zajímalo kdo ty hry pro PC kupuje? Nebude to konzolistická konspirace? Kupují si hry pro PC aby to vypadalo že na PC se hrajou porty. Lol někteří lidi sou fakt mimo.
-
Hodne inteligentná reakcia... bohužial je to tak tým že si každy deň vypláchneš hubu na diskusnom fore nadavkami na konzole nič nezmeníš...
-
-
Ale jo, před chvíli jsme se tady dohodli s Pepou, Frantou a ogarem8412, že je potřeba odstranit všechny, kteří jsou ochotni platit za ten blivajz, co tady dnes vychází jako hry.
-
-
Fakt že hry sú dnes iné ako ked som začínal hrávať... ale to boli aj filmy, hudba.... ja si nemyslím že konzole niečo brzdia... je to len nenažranosť autorov...hardware s tým nemá nič spoločné a konzolisti už vobec nie...
-
-
Resource based economy je zajímavý pohled na řešení současných problémů ve světě, ale spojovat Jacque Fresca s bojkotováním videoher, z důvodu, který s tim nemá vůbec nic společného, je docela úlet :)
-
Ok, řeknu ti to jinak. Peníze dnes nemají žádnou podkladovou hodnotu, ale přesto jsi jimi ty i většina dalších ochoten platit. Tak se na to prostě vykašlete a investoři budou mít po prdeli, nikdo jim desetkrát zrecyklované Duke Nuke, NHL, NFS, GTA, CoD nekoupí, hráběma na ně, zrušit monetární systém.
-
-
-
-
Som nehral este ani 4ku, lol.
-
-
Nápodobně.. Po fiasku s názvem San Andreas za GTA peníze nehodlám utrácet. SA byla nejhorší moje koupě hry. Po pár hodinách mi ta negerská atmosféra tak lezla na nervy, že sem to odinstalovat, hodil do skříně a od té doby tam vzorně leží.
-
-
Souhlasím SA byl nejlepší díl, pokud pomineme ten první kterým celá tahle série začala :D. Hlavním dílem kterým SA přispělo k tomu, aby bylo nejlepší je dle mého názoru volnost. Zahrnuli do toho venkov a přírodu což bylo velké plus. To se také ukazuje, jelikož pětka naznačuje opět příchod krajiny a ne jenom města... Jinak co se toho města v SA týče, podle mě dobře zvládnuté :-). Grafika nic extra a i přesto si to pustím klidně znovu i dnes..
-
San Andreas nejlepsi dil vole
-
San Andreas a fiasko? *15* *15* Jsi maximální mimoň!
-
Tak tady musím reagovat, ačkoliv patřím k těm co onu negerskou kulturu nesnáší, tak SA mělo šmrnc jako žádný jiný GTA. Právě, že SA vystihlo život gangů a podobných sraček jak se patří. A hra samotná je i přes slabší grafiku peckou daného žánru. Nejlépe zpracované město co jsem ve hrách zažil. *8*
-
-
-
Ten první obrázek je asi San fierro vzadu je asi most Golden Gate.
-
!
-
No tak grafika bude nejspis ten samej lehce upravenej sajrajt jako GTA IV nevyladena zabugovana ...... ale zatim si necham trochu ty nadeje ze to bude lepsi ale moc tomu nedavam
-
-
Tim, ale myslíš PC verzi viď? Protože na konzolích jsem si žádného zabugované sajrajtu nevšiml :-) a to tu hru hraji do dnes.
-
-
souhlasím , tedy alespoň na půl.... měl jsem možnost hrát jak PC tak PS3 verzi... Pc byla zabuguvaná o dost více a hlavně naprosto neoptimalizovaná, ale na PS3 se bugy taky našli a nebylo jich tak úplně málo ... avšak pravda na PS3 mi to rozhodně nekazí požitek ze hry...
-
-
-
Je to určitě posun, ale stále je ta grafika dost směšná, vždyť to se rozjede na PS3/XBOX, doufal jsem v to, že GTA V už bude pro next gen a bude podle toho vypadat. Tohle je jako šmoulí vesnice pro nejmenší.
-
-
Bude to na X-box 360 a PS3(je to momentálně výkonem normální průměr, ne každý chce dát 30 000, aby si něco zahrál), protože PCéčkáři si to zase někde stáhnou a to už by jsme se s takovou šestky nemuseli dočkat, kdyby pětku nikdo nekupoval. A bude pro Tebe už X-box 720 a PS4 next-gen, nebo mají zčít dělat rovnou X-box 1440 a PS5?
-
-
Máš pravdu, stáhnu si to *14*
-
XBOX720 a PS4 next gen? Jejich HW byl highend před pěti lety, teď je to low end, současný next gen by pro mě byl XBOX5760 a PS7. Cena konzole by byla kolem 50k CZK a nativní rozlišení 5120×2880 px.
-
-
-
Tento rok to dle mě nevyjde. A omluvenka to teda není, ať se na mě nezlobí.
-
-
Výjde to nejdřív příští rok na jaře, spíš v létě, při tom ta hra byla technologicky pozadu už před pěti lety a to ještě ani neexistovala.
-
-
to si z lacného kraja :D high end "komp" je aj za 60-70 tisc KČ...čiže 2000-2500 ojro
-
-
Už za těch 20-30 seženeš komp, na kterým rozjedeš cokoli. Abys dosáhl těch 60-70, tak bys tam musel cpát naprosto nesmyslnej hardware, jako jsou ty úplně nejdražší GPU či CPU, u kterejch si připlácíš spousty tisíc za pár procent výkonu navíc, kterej u her ani nepoznáš.
-
No to je celkem jedno ne? Jestli 30K nebo 60K .... za 30K už je slušný stroj. Důležité je, že lidi co mají dneska konzole nedají za PC ani 30K natož 50K.
Pro mě je max 35K za bednu bez příslušenství max, víc bych do PC nedal a celkem mě to stačí.
-
-
-
-
-
No nic moc... Viděl sem lepší grafiku a to byly loňské hry...
-
-čím více se jim to bude dařit, tím méně budou pro hráče na statických záběrech něčím poutat-
To je ostatně důvod, proč je dnes fotografie jen okrajovou záležitostí pro pár retro-šílenců. Realistický statický obrázek je něco jako šedivá dlaždice. -
-
Prosim uz neber drogy prokazes sluzbu sobe tim ze si nebudes nicit zdravi a prokazes sluzbu take nam protoze nebudeme muset cist takove ho*na :)
-
Tobě to sezení u kompu asi trvale poškodilo mozek
-
-
Ano nerdská hra pro nerdy a jejich mastné prsty od mastné hlavy . Nerdi maji pozitek z hrani GTA větší, než z pro ně neexistujícího vyvrcholení.Jejich pos@@@ý život, který od dob vydání San Andreas let stál za ohromné H...o se najednou zprijemnil pocitem litosti a marnosti nad sebou samými . A nerdi se zas zavrou u sebe doma a roky nevyjdou ven, nezajima je ze jini lide v evrope jsou napadani cernou zveri a muslimske klíny rodi jednoho skudce za druhym, ne, jim jeto jedno!!! Ano nějake levicacke sionistické kapustnacké prase rekne, ze to dela i majorita, oo muj boze, no jiste zeto dela, ale mam se nechat mlatit, okradat a zivit i ty druhy? ptam se proc proc!! Ne ale nerdi u GTA to nezajima jejich první stouch bude maximalne do bramborove kase a virtualni vzruseni nad neexistujici postavickou nake wizardky ci gay nerda nad muzem s velkym svalemm u nohy. Ale jednou vam to dojde, ze vas byt okupuje romska rodina a najednou zjistite ze v baraku nejde elektrina a vase slast, nad jebanim milionu neexistujich nepratel skončí a vy se zamyslíte až vám budou romové klepat na vaše bila vratka ze mate jit pryc . achjo jednou to pochopite a budete me dekovat za to, ze vam to nekdo rekl. Takže masturbujte si nad vaší modlou dále, je to váš život, snad pochopíte, že ty super ultra mega íber extra killing možnosti v GTA jsou jen smyšlené neexistující vyrtuální kody, které napsal stejný upocený nerd jako vy....
-
-
A jéje na EG tě to přestalo bavit? :D ale musíš sám uznat, že tohle tvoje "poselství" je tentokrát jedno ze slabšího :(
-
-
A mě to někdy bavilo? Jaá píšu pravdu, kterou bohužel hráči nechtějí slyšet... nevím jak to tedy může být "SLABŠÍ"
-
-
Osvícený? Tebe osvítil nějaký k***t ne? :D:D:D běž si léčit ty komplexy jinam prosim tě.
-
-
Toho osvítilo leda plutonium.
-
-
řekl Vlastík Plamínek *6*
-
-
-
Takový srágory tu číst fakt nechci. Běž se vykecat jinam. *7*
-
Spletl sem se ... tomuhle vytekl mozek ušima. Táhni zpátky na svoje fašounský fórum.
-
nechtěl bys být činčilou?
-
Chocholoušek už jede:-D
-
-
A co říkáš na konec světa?? Já bych řek, že nás nerdi svými zkušenostmi z hraní zachrání takže si je neber do huby milouši *12*
-
-
-
-
Nerdi hrají diablo , wow a podobné ultrasračky a né gta , ty nerdská nulo *15*
-
Nerad to rikam, ale tohle je typicky ceska povaha... kritizovat, navazet se do systemu, ale kdyz nekdo takovyho cloveka vybidne, at s tim teda neco udela, kdyz je to spatne, tak si sedne a cumi do zeme... Za me, chlapce, tahni zpet na novinky.cz nebo idnes a ne*er se mezi svobonej paranskej lid tady na games.cz.
-
Radovane? *15*
http://exotopedia.org/wiki/Norm%C3%A1ln%C4%9B_ps%C3%A1t_hodlat_nehodl%C3%A1m -
Zfetovany nebo ozraly ?
-
-
oboje :)))
-
-
Jedeeeem a nezastavujem. Pojd *1*
-
-
Osviceny: Beztak se ti to nedaří nainstalovat a proto si tak nasr*ný *1*
-
OSVICENY: To mam jako vzit kulomet a postrilet co nejvice cernych, abych dokazal, ze mi na svete zalezi? Nebo jinak si tve poselstvi nevykladam *1*
GTA mam rad a nemyslim si, ze me bude nekdy nekdo z domu vyhanet a je pravda, ze o ostatni se moc nestaram, ale az mi pujde o muj kejhak, tak neboj - nejak urcite zakrocim.
-
-