Přejít na výpis diskuzí
Nové obrázky z GTA V jako omluvenka za absenci informací o hře
12.7.2012 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
Klin tvoji matky taky porodil jednoho skudce uhadnes koho myslim ? Je to tezke... *2*
-
-
Hochu, tobě toho víc nevychází ...
-
-
vyborny argument naprosto jsi me tim uzemnil to budu dlouho rozdychavat :)
-
-
To byla reakce na osviceneho nejak mi to nevyslo :-))
-
-
Bude tam i pohled zvrchu jako v GTA?
-
-
Nie, ale môžeš sa posadiť na monitor :P
-
-
Nevím jak vy ale já ve druhém obrázku vidím park velmi velmi podobný ba i schodný s parkem v GTA SA...malé domky okolo pro gangstary...někde za námi by měl být most kde né jednou určitě každý projel autem a něco málo zmasakroval xDDD....tajně doufám že to bude mít alespoň něco společného s SA!
-
-
jo ten druhý obrásek je super, ten schodný park mě vzrušil jdu si zmasakrovat šuldu xDDD
-
-
Já nechápu, co všichni pořád řeší. To, že hra vyjde v období Duben, Květen, Červen je jistější než smrt na procházce v noci po Vítkovicích. Vždyť kdy naposledy vyšla nějaká hra od R* mimo toto období a co víc, kdy naposledy vyšly dvě hry od R* v jednom roce?
-
Předobjednáno už měsíce :D Jedno kdy vyjde! Musí bejt!
-
-
som na tom tak isto už takmer pred pol rokom som to predobjednával
-
-
Dneska jsem asi po roce konečně instalnul Just cause 2 a se všim na max je toopravdu užasný snad nejlepší grafika a ještě v tak rozlehle hře je opravdu něco tak doufam, že gta zase nastaví latku o něco vejš.
-
-
Podle tech screenu to teda rozhodne nevypada. Ale jsou z konzolove verze, na PC to snad bude vyrazne lepsi.
-
-
Mno ja pocitam ze je to grafika z konzolove verze kde uz to asi az tak o moc lepsi nez 4ka byt nemuze. Ani posledni Saint Row na tom neni lepe. Spis me zajima jestli budou delat PC verzi a jak bude vypadat. Hlavne me zajima jestli nebudou mit nejaky novy vychytavky co se tyce fyziky.
-
-
Což o to, PC verze třeba bude. Otázka je, jestli to bude tak zase tak "skvěle" optimalizované....
-
Tak zrovna fyzikální model doufám zachovají. S Euforií je úžasná zábava. Já bych spíš ocenil pořádný anti-aliasing.
-
-
To je screen z xbox/ps3 verze? prazdny ulice + zadny vyhlazovani *1*
-
-
Ono IV taky vyhlazování na PC neměli jestli se nepletu.
-
-
Ale tak co. SA vypadalo taky hur nez GTA 3 a slo tam hlavne o moznosti, otevrenost atd. *5*
-
Ta grafika je naprosto otřesná..
-
-
Když se člověk poblije, stále vidí zvratky poměrně čistě, tohle se nedá přirovnat ani k týden rozloženému teleti.
-
-
Nemáš nějaké problémy s mozkem? Třeba že zkapalněl a vytekl ušima?
-
ty seš ale prase....
-
-