Přejít na výpis diskuzí
Nově oznámené Call of Duty: Black Ops III nás zavede do temné budoucnosti
10.4.2015 | Adam Homola
81 příspěvků
-
Duty Ex: Prepubescent Warfare
-
Call of Zbytečnost 94: Hvězdné války *7*
Proč to probůh dělají... proč... -
spíš jen trolluješ
-
Nemrmlejte. Budoucnost je ok, natož ta temná, to zní hodně lákavě. Problém spíš bude hra samotná. Pořádná doomovka z temné budoucnosti by mi vůbec, ale vůbec nevadila.
-
STRCTE SI CENZURU DO PRD3LE STRCTE SI CENZURU DO PRD3LE
STRCTE SI CENZURU DO PRD3LE
STRCTE SI CENZURU DO PRD3LE
stacilo by nerozdavat bany na zaklade osobnich preferenci a nikdo by tu nemusel spamovat -
Svým způsobem je dobře že se vrátí zpátky BO, na druhou sdtranu z té budoucnosti mám trochu strach už 2jka byla docela budoucnostní tak ted aby to nezkonily a nebylo to moc scifi. Nevrazily moc velký klín do téhle jinak celkem slibně restartující se série. *4*
-
No to je dost. Souhlasná kliknutí u prvního příspěvku jen potvrzují má slova.
-
Taky jsem doufal, obrovská škoda. Nezbývá než projet call of duty 2 po 150té a brothers in arms to samé. Teď zase jen svítící pušky, samonaváděcí granáty, štíty a neviditelné roboty :(...
-
Dobrý, interaktivních filmů je málo. Ještě velkou dávku onoho trapného amerického patriotismu a je z toho větší kanál než televize *11*
-
Co to proboha meleš?
-
Přijdeš mi trochu jednoduchej. Nicméně jsem si potvrdil, že se jedná pouze a tvůj subjektivní názor, přičemž v zájmu svého duševního zdraví raději končím.
-
nein nein nein!! skoda... cekal jsem druhou světovou :(
-
temná budoucnosti je to, že všechny hry jsou jen projekty z KS s mizernou grafiku a bez animací či A.I. To je dle mého temná budoucnost. Takže že by CoD se postavilo KS? Uvidíme. Jsem rozhodně nahypovaný...
-
zalezi jesti tomu opravdu nevěři, to už by k smíchu nebylo
-
Black Ops III nás zavede do temné budoucnosti.... Do temné minulosti kdy budou další díly nekonečné série Call of Duty.
-
Chceš čísla? Máš je mít. Pro hru z reálného konfilktu je 64,5 % hráčů s mozkem. Na budoucnost jim sere pes a zbytek hráčů.
-
Na zasmání fakt dobrý ale
-
facepalm
-
to nevadí, jen jsem vyjádřil názor....
-
To ze cod je serie pro blbouny a deti snad vi kazdej *1*
V budoucnosti bude mit kazda zbran autoaim ale cpat to do soucasnych zbrani to by prece nebylo realisticke !