Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Pokud je pro tebe jednoduchý člověk hloupý, a složitý naopak intelektuál, tak potěš koště...
  • He7he
    Totální odpad je třeba Dota, tohle alespoň baví. Souhlasím ale s tím, že oproti dřívějším kouskům to jsou díly poněkud slabší i když Modern warfare 3 naopak své podsérii ostudu v žádném případě neudělal.
  • He7he
    Povězte gumolín, co vy si představujete pod takovýma hrama pro intelektuály a světový mistry?
  • He7he
    Určitě na jednu stranu velká škodice - pokračování World at war by znělo jednak slibněji a Black Ops 2 podle mýho to avizovaný zasazení slušně vyčerpal. Buď to tam těm třem útvarům tématicky vyhovuje a nebo, a to pravděpodobněji, Activision nemá chuť měnit dosavadní podkladový standardy a prozatím stále zakaneluje tvůrce. Ale zase, tohle studio je záruka kvalitních dílů, ať už je jejich téma historie nebo futuristický srandičky, takže bez obav.

Tak či tak, s klidným svědomím očekávám kvalitní singleplayer díl. AW nebyl vůbec špatnou záležitostí, ale jakmile se toho chytnou Treyarch, je o výborný a lepší scénáře a inovace v sérii postaraný. Teaser sice toho tradičně ho*no prozradil, dá však z toho mála co bylo slyšet vyvodit, že by se hra mohla znovu postavit na "flashback" scénářích kolem čísel Mason famílie a tím si projít alespoň některý pasáže za vychladnutý války nebo jiných tradičnějších konfliktů. Jsem zvědav na trailer.
  • Mne sa prvý black ops náramne lúbil, kampaň bola perfektná a multiplayer hratelný až dovtedy kým nezačali dlc vychádzať , stravíl som tam dokopy okolo 50 hodín, takže ako blops III bude na štýl jedničky tak sem s tým, ak to bude podobné dvojke tak ďakujem neprosím, blops II bola totižto neskutočne debilný diel, pravdepodobne najhorší diel série...ale záverečná pesnička od A7x mu hodnotenie troška zdvihla :D
  • VaZqeZ_EU
    https://www.youtube.com/watch?v=c92OpNUm3Pw
  • Ach jo... vypadá to na další laserovou šemovačku, samoházecí a wallhack granáty atd. ... *13* fakt jsem se těšil na ww2 téma. Po "x" letech to asi budou první CoD, co si už fakt konečně nekoupím. Advanced Warfare byl posledním hřebíčkem do rakve CoD a podle počtu stávajících AW pc hráčů si to nemyslím sám *11* no třeba se BO3 vytáhnou...ale moc v to nedoufám.
  • To si konečně zahraješ i ty, viď?
  • jindra.veliky
    spis naopak. MW serie me bavila narozdil od Black Ops
  • VaZqeZ_EU
    Spíše se mně zdá, že ta budoucnost ve hrách je stále stejná. Bohužel žádná, nebo jen minimální invence zobrazení budoucnosti, vede nevyhnutelně k nudě...
  • Spaste duši!!!
  • VaZqeZ_EU
    ...pro jednoduché lidi = jednoduché hry *3*
  • Souhlas. Už je té budoucnosti njak moc. CoD4 bylo docela super (svěží vítr), mw2 taky super. Ale pak už to šlo nějak dolů. Ikdyž musím říct, že Black Ops 1 mě ještě docela bavily, kromě příšerné optimalizace.
  • to at si strcej nekam
  • Raději další Brothers in Arms! Jediná hra co uměla udělat druhou světovou pořádně ohl. singlu.
  • P.S.
    mohli by angažovat nejakeho dobreho herce jen doufam že to nebude nejakej skrachovanej blbec jako ten hňup co hral ve hre o te holce s mimozemštanem
  • kampaň bude luxusní navzdory tomu co tvrdí pc hlupáci luza, jako tomu bylo u AW. Multak je to samy co unreal tournament takže koho to baví ok, muj šalek čaje to není ale proto na to nebudu plivat
  • Morraw
    První BO super. Druhý o něco slabší. Ale i tak se na BO3 těším. Takový MW3 ,Ghosts a AW jsou totální odpad.
  • erikse
    Fakt jsem docela doufal, že se to vráti zpátky do WW2. Škoda, valčící roboti moc atraktivně pro mě neznějí. *16*
  • už dost budoucnosti! Zpět 2. světovou válku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit