Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím reálné argumenty, jinak se nikam nedostaneme..
  • Mart9
    Stačí se dívat kolem sebe průzkume
  • Mart9
    *15* Super názor, palec nahoru *15*
  • To jsou dva zcela odlišné žánry.
  • He7he
    Žádná Killzone odnož se od toho čekat nedá, ale podle prvních nástinů to zavání trochu po terminátorsku a třeba to představí vizi světa, kde že nejen zůstávají protivníkem nějaký ty radikální skupiny, ale že ten závod v technologii se tak nějak vymkl z ruky.
  • USA pripravuje vsechny ty osmilete hrace pro budouci konflikt, az dospeji do naboroveho veku tak ta technologie uz bude aktualni, vymyvani mozku a propaganda primo ve vasem obyvaku
  • Posledních pár dílů mě nestálo ani za to, abych to kradl *11*
  • Dělal jsi nějaký průzkum, že s jistotou můžeš říct, že totožný názor má většina? Zajímají mě konkrétní čísla, výsledky...
  • Kozy
    Advanced Advanced Warfrare?
  • Když se zuby nehty brání WW2, tak ať tu budoucnost udělají trošku neobvyklou.

Buď ať jdou do extrému a udělají něco z doby kdy už se dávno kolonizují planety.
    Nebo období post-apokalyptický. Nebo nějaký šílený cestovaní časem. Nebo něco temně kyberpunkového na motivy P. K. Dicka, nebo Gibsona.

Takhle pořád omílají to samé téma boje s terorismem.
  • jákekoliv CoD > Pillars of Enternity...
  • V tomhle dile zmacknete na zacatku X a na koncu X, mezi tim bude 6 hodin tuposti, debility a zoufalstvi.
    Testeri sou pry opice, ktery umi zapnout a vypnout konzoli.
  • Mart9
    Protože mám v tomhle podobný názor jako většina hráčů. N a s r a t na budoucnost, chci hrát reálný konflikt.
  • Ty mně vždy rozesměješ :))) co takhle změnit Biebra na Chaplina ?
  • TheGGG
    Yesss. Díky bohu se vykvajzli na WW2. To znamená, že tu máme každý rok jednu military sci-fi FPS pecku. Mulťák mě nezajímá, ale doufám, že singleplayer si zachová svojí standardní vysokou kvalitu a úroveň. Zatraceně natěšenej na nějakou super tajnou badass operaci. koho teď zajímá nějaký kickstarter?
  • Nové Cod mně zajímá tolik jako třeba počasí na Aljašce
  • "Teď je ta pravá doba..", to je ovšem pouze tvůj subjektivní názor. Proč předpokládáš, že jiní jsou blbouni, ovšem ty máš patent na rozum?
  • Mart9
    Je vidět, že o tom rozhodují blbouni. Teď je ta pravá doba na návrat do druhé světové. Z tohodle období je herní sucho, navíc 70 let od konce války...
  • He7he
    Co že to?
  • He7he
    Kdyby se toho chytl Gearbox se svým momentálním heroicky tendenčním retro-komedy-tyjátr--inovačně-iluzorně-justičním kursem, tak z toho nevyjde nic, co by mělo téhle původní charakteristice dostát. Už Hells highway nebylo úplně výsledkem předpokládaný a snaha na značce postavit šaškárnu to korunovala. Vidět pokračování kolem Bastogne bych si nechal taky líbit, jenže Pičford bohužel nemá na to náladu ani vize ani plány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit