Přejít na výpis diskuzí
Nově oznámené Call of Duty: Black Ops III nás zavede do temné budoucnosti
10.4.2015 | Adam Homola
81 příspěvků
-
Prosím reálné argumenty, jinak se nikam nedostaneme..
-
Stačí se dívat kolem sebe průzkume
-
*15* Super názor, palec nahoru *15*
-
To jsou dva zcela odlišné žánry.
-
Žádná Killzone odnož se od toho čekat nedá, ale podle prvních nástinů to zavání trochu po terminátorsku a třeba to představí vizi světa, kde že nejen zůstávají protivníkem nějaký ty radikální skupiny, ale že ten závod v technologii se tak nějak vymkl z ruky.
-
USA pripravuje vsechny ty osmilete hrace pro budouci konflikt, az dospeji do naboroveho veku tak ta technologie uz bude aktualni, vymyvani mozku a propaganda primo ve vasem obyvaku
-
Posledních pár dílů mě nestálo ani za to, abych to kradl *11*
-
Dělal jsi nějaký průzkum, že s jistotou můžeš říct, že totožný názor má většina? Zajímají mě konkrétní čísla, výsledky...
-
Advanced Advanced Warfrare?
-
Když se zuby nehty brání WW2, tak ať tu budoucnost udělají trošku neobvyklou.
Buď ať jdou do extrému a udělají něco z doby kdy už se dávno kolonizují planety.
Nebo období post-apokalyptický. Nebo nějaký šílený cestovaní časem. Nebo něco temně kyberpunkového na motivy P. K. Dicka, nebo Gibsona.
Takhle pořád omílají to samé téma boje s terorismem. -
jákekoliv CoD > Pillars of Enternity...
-
V tomhle dile zmacknete na zacatku X a na koncu X, mezi tim bude 6 hodin tuposti, debility a zoufalstvi.
Testeri sou pry opice, ktery umi zapnout a vypnout konzoli. -
Protože mám v tomhle podobný názor jako většina hráčů. N a s r a t na budoucnost, chci hrát reálný konflikt.
-
Ty mně vždy rozesměješ :))) co takhle změnit Biebra na Chaplina ?
-
Yesss. Díky bohu se vykvajzli na WW2. To znamená, že tu máme každý rok jednu military sci-fi FPS pecku. Mulťák mě nezajímá, ale doufám, že singleplayer si zachová svojí standardní vysokou kvalitu a úroveň. Zatraceně natěšenej na nějakou super tajnou badass operaci. koho teď zajímá nějaký kickstarter?
-
Nové Cod mně zajímá tolik jako třeba počasí na Aljašce
-
"Teď je ta pravá doba..", to je ovšem pouze tvůj subjektivní názor. Proč předpokládáš, že jiní jsou blbouni, ovšem ty máš patent na rozum?
-
Je vidět, že o tom rozhodují blbouni. Teď je ta pravá doba na návrat do druhé světové. Z tohodle období je herní sucho, navíc 70 let od konce války...
-
Co že to?
-
Kdyby se toho chytl Gearbox se svým momentálním heroicky tendenčním retro-komedy-tyjátr--inovačně-iluzorně-justičním kursem, tak z toho nevyjde nic, co by mělo téhle původní charakteristice dostát. Už Hells highway nebylo úplně výsledkem předpokládaný a snaha na značce postavit šaškárnu to korunovala. Vidět pokračování kolem Bastogne bych si nechal taky líbit, jenže Pičford bohužel nemá na to náladu ani vize ani plány.