Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x: Prosím tě, ty už sem nic nepiš a neshazuj už tak dost nízkou úroveň tohoto webu. Co příspěvek od tebe, to kopa smradlavého demagogického hnoje. Předpokládám, že ty tvé hloupé kecy nechce nikdo z tvých přátel (jestli vůbec takový imbecil má nějaké přátele) poslouchat, tak ty kraviny musíš ventilovat aspoň tady.
  • Vidím, že mám štěstí, když jsem nad Armou 3 zlomil hůl dřív, než mi přišla 3. část kampaně. Víc frustrace bych už neunesl. Nikdy bych nevěřil, že se jako fanoušek OFP a realistických stříleček vůbec, propadnu na pozici hatera, ale ta hra je fakt sra*ka.
  • V arme se dmntni AI neumi schovat ani za tu bednu ... takze vypravej neco o dobrym konceptu ...
  • 2Y: a ty ses naprostej de…bil ... http://zpravy.idnes.cz/pilot-ktery-strhl-lanovku-pujde-do-vezeni-fin-/zahranicni.aspx?c=990305_113558_zahranicni_jpl

A presne stejne to dopada se vsema jejich vrazdama.
  • Maďaři jsou rasa? Oh fuck
  • Magister_Peditum
    Tohle si běž řešit na servery typu Novinky, iDnes nebo parlamentní listy. Tam budeš mít dostatek vděčného publika. *7*
  • Ona rychlost pohybu Ai je hodně závislá od bojového režimu který jí nakážete
    takže když jí nastavíte boj tak logicky se bude pohybovat pomalu od krytu ke krytu vzájemně se krýt atd
    ovšem pokud nastavíte režim pozor tak se mi nikdy nestalo že by AI nestačila ani když jsem jí zkoušel cíleně utéct
    jinak zmiňovanou misi jsem dohrál na první pokus nepřátelskou techniku není problém zničit přes UAV dřív než začne být nebezpečná
  • I ten největší tupec si hledá někoho na koho koukat z vrchu, aby se cítil lépe.
  • ...říká ovce co věří, že všechno co se děje píší v novinách ...
  • Ježíší, prosím tě, dej mi nový SWAT A R6, at mohu po nocích zachranovat sličné ženštiny a topit se v krvi terostistů / bít je při zatýkání. Já ti na počest obětuji deset býků, uspořádám týdenní orgie, budu vždy pomáhat babičkám na přechodu a také malým dětem a nikdy již ani mouše křídla neutrhnu!
  • Jarinovi : pojmy si pleteš sám, s definicí terorismu má problém i Wiki. Nemá to nic společného s civilisty, ti jsou odedávna součástí vojenské mašiny, živí ji, vyrábějí zbraně, a nechávají se rekrutovat, a tak vyjímat je ze zodpovědnosti obzvláště v "demokracii", ve které údajně vládnou lidi sami může jen blb a nebo politik, ale i ten otočí sotva mu teče do bot, a nebo z toho koukají peníze.
    Byla Hirošima a Nagasaki největší teroristické útoky v dějinách nebo vládou schválený plán jak zlomit Japonsko?
  • pravdu mas
  • Ano no, to sa tiez cudujem ze nespravili sami tvorci. Ak chces nainstaluj si komunitny mod "TPW mods" ktorý ti tu iluziu medzi inym vytvori :)
  • Kvôli jednému dementovy nemusíš byť rasistický
  • Hanzales
    Reakce na prudiče: Já vám nevím, tož to nehrajte, nekupujte :) Však je to taky pro lidi, co to hrát chtějí a které to baví. Z mého pohledu jsem třeba za 6 kil dostal parádní pískoviště s mapou obrovskou jak prd*l. Přinejmenším to občas pustím, vyblbnu se, nebo zahraju nějakou misi, kampaň. Taky jsou prostě hry, které poskytnou základ právě pro mody a komunitu (kterou to baví). Bez toho byť třeba ne dokonalého základu by nevzniklo nic dalšího. A to opomíjím úplně multiplayer, do kterého se konečně taky chystám. Potkal jsem se na Steamu s nějakým Švédem a hned jsme pustili pár misí, atmosféra parádní, hodně brzo ráno, skoro tma, déšť, ležíme tiše za šutrama obhlížejíc vesničku pod námi, akorát projíždí hlídka, kde jinde tohle člověk zažije? :) Už se těším, až skočíme do pořádné MP bitvy, kde je být součástí velkého řízeného týmu radost. Btw takhle jsem si kvůli Assetto Corsa přidal na Steamu hafo lidí a většina nejen že Armu3 má, ale taky ji docela dost hraje ;o) Jen taková statistická...
  • Nehraje? Tak proč neobsahuje kampaň možnost vyzkoušet si obě strany? Naopak si troufám tvrdit, že schéma je velmi jednostranné. Jednotky NATO = ochránci míru, Rusové/muslimští rebelové/XY = agresoři (popravy civilistů, masové hroby - jedno velké klišé) . To má být objektivita? Už od operace Flashpoint jsme žádný kontroverzní okamžik, která by nám ukázal, že ne vše, co děláme je zcela v pořádku, nezažili. Kdyby nás alespoň jednou tvůrci postavili před morální dilema, ve kterém bychom museli kupříkladu vybombardovat vojenskou základnu, která je však v centru obydlené oblasti a jedním vrzem by to odnesla krom vojenských jednotek, pěkná řádka civilních obyvatel.
  • co mají lidi proti slovákům fakt nepochopím :/
  • MODY a ADDONY nikoho nezajimaj... nepojizdny auto si zcela jiste taky muzes zcela zadarmo servisovat sam.

Jinak k tem bugum - klasicka neodladenost eng = FPS litaj bez ohledu na HW sem tam ... coz platilo uz pro flashpoint. Trvale dmntni ai, a to jak enemaku (kde nad tim clovek este mavne obcas rukou) tak predevsim spolubojovniku (kde to velmi casto vede k tomu, ze misi nelze vubec dohrat). Doprdele pokud to neumej tak at mi ty dmnty nepridelujou, v 50% misi mam chut je postrilet sam. Nebo ty snad budes stat uprostred pole v palbe a budes cekat, az tvuj velitel najde 25 polozku z 54tyho podmenu ... a da ti prikaz zalehnout? Nebo ti prijde normalni na pesaka strilet RPGckem s kumulativni hlavici ... ??? Variantne "na bodaky" proti tankum? Vysvetli mi, proc si ten AI dmnt neumi z mrtvoly vzit zasobnik?
  • x - a tys měl asi vraženou hlavu mezi hýžděmi během posledních 10 let, kdy byl v novinách rozpitváván každý civilista zabitý US vojákem v Iráku / Afghánistánu, viď?
  • Jop, kdyz vojak US army sestreli lanovku a zabije pritom 20 lidi, tak je pekne potichu a nahonem odklizen do US, jen aby nemohl byt popotahovan za vrazdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit