Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strč si ten svůj nacionalizmus do pr*ele, bratře.
  • To je dobrá otázka, nevím... Možná je to tím, že s těma módama je AI příliš opatrná, samostatná, nepředvídatelná (takže se né vždycky drží skriptu mise). Každopádně vylepšení tu jsou a osobně mi je jedno, kdo je udělal.
  • Nevím, jestli je to módama, ale AI za mnou málokdy zaostává, možná je to tím, že se většinou nikam neženu, pohybuju se od krytu ke krytu a snažím se udržet tým naživu.
    Řízení je tragický nehledě na módy, to máš pravdu. Necháš je řídit civilní auto a za třetí zatáčkou už nemá kolo :-D
    Ale co se toho "plovoucího terče" týče, není to bug, když cíl zmizí z dohledu, tak to ukazuje jeho odhadovanou pozici.
    Třetí část kampaně mě osobně taky zklamala.
  • na druhou stranu, i to technologické demo je pořád X krát lepší, než cokoliv co kdy vyšlo ze západního Maďarska...
  • to je len take technologicke demo a nie hra!!! pepíci neschopní
  • Takže zase je potřeba tam nahrávat X módů. Pokud to teda mody umí spravit / vylepšit, proč s tím nepřišla přímo Bohemka? Snad nejsou takoví amatéři, aby za ně musel hru dodělávat někdo jiný (a zadarmo)
  • Jinak musím říct, že videa od tohoto uživatele (jehož jméno si nikdy nezapamtuju správně) jsou luxusní, vůbec ale nereflektují to, jaká hra ve skutečnosti je. Všechny záběry jsou krásně naaranžované, jenže realita je taková, že v kampani ani misi nepotkáte jediného civila a to, co popisuje video ve hře nezažijete, pokud si to v editoru sami nezkonstruujete. Kdyby mi bylo patnáct a měl fůru volného času jako kdysi při OFP, tak bych to třeba i zkusil, ale takhle nezbývá, než se dívat na videa, které jsou zábavnější než samotná hra.
    Jednu věc to video ale ukazuje dobře a to nestabilní FPS. Je sranda, když vidím, že i oficiální videa od Bohemky se sekají.
    Jinak než mě tady umínuskujete do bezvědomí, tak dodávám, že Arma3 je jediná hra, která mě momentálně baví, jen do ní prostě musím rýpat... Na chyby je potřeba upozorňovat, protože když budete někoho jen chváli, tak svou práci bude odvádět pořád stejně...
  • Má svý mouchy, ale která jiná AI toho tolik zvládne? Když přidáš pár AI módů (TPW enhancement, AI cover), tak je těch much minimum :-)
  • nicmene v bomise interactive se o to taky ani nepokusili... *7*
  • Umělá inteligence je skutečně tragická, ale za chvíli se ti tu nahromadí argumenty, že Arma je především o multiplayeru, což není pravda. Kdyby byla Arma o multiplayeru, tak se Bohemka rok nepiplá s kampaňí a SP misemi a dají tam jen nějaký bothunt.

Např. hodně mě vytáčela mise v poslední části kampaně, kde na začátku navigujete střely přes UAV, pak dobijete město a následně ho bráníte při protiútoku. Na město jsem útočil prakticky sám, protože spolubojovníci byli moc pomalí, přišli do města prakticky v momentě, kdy jsem zabil posledního vojáka. Další část ale byla ještě horší - příjde zpráva o protiútoku a musíte se přesunout do obranné pozice, borec v transportéru nabídne odvoz a já s radostí přijímám, protože vím, jak dlouho by těm imbecilům trvalo přesunout se cca 300m na druhý konec města. Ovšem hned na to zjistím, že jsem udělal velkou chybu, transportér bloudí městem, zajíždí do slepé uličky, aby se pak půl minuty vytáčel a jel zpátky. Na obranou pozici mě dovezl až ve chvíli, kdy jsou nepřátelé 50m přede mnou a tank si nás vesele rozstřílí na kusy... Ok, loadnu to na save ještě před mým útokem na město, vystřílím ho a s velkým předstihem (než příjde zpráva o protiútoku) se přesunuju na obrané pozice, abych měl velký náskok před nepřítelem, než se objeví. Odrážím protiútok (po několika neúspěšných pokusech save&load), můj tým se ke mně doplížil až v momentě, kdy byli všichni nepřátelé pod drnem... Takže přesunout se 300m přes město jim trvalo cca nějakých 5 minut a všechno jsem zase musel vystřílet sám. K tomu naprosto tragický pathfinding vozidel...

Příjde mi, že Bohemka snad používá pořád ty samé (zabugované) skripty ještě od dob původního OFP, proto tam jsou pořád ty samé bugy - např. když vám někdo označí cíl, místo aby se terč držel pajduláka, tak ten terčík pluje někde po krajině... To je teprve sranda, když vám to tento bug dělá při zaměřování řízené střely... Je to nějakých cca 13 let od vydání OFP a tento bug je tam pořád. Kdyby se objevil jednou za 20h hry, tak neřeknu, ale on je na očích pořád.

Jinak Arma3 má své kvality, ale třeba zrovna třetí část kampaně, na kterou jsem se velmi těšil, bylo obrovské zklamání. Příběh byl zajímavě rozjetý a třetí část měla velký potenciál, ale Bohemka ho vůbec nevyužila a naservírovala nám nezáživné random mise a jedden plot twist, který ale působí strašně hloupě.
  • zkus takovou AI naprogramovat a myslím že pochopíš *8*
  • Nikdy nepochopim, jak tak uzasny valecny simulator s takovym neprebernym mnozstvim moznosti, rozsahlou mapou, rozlicnou technikou... ma tak neuveritelne spatnou umelou inteligenci (predevsim) spolubojovniku a jejich ovladani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit