Přejít na výpis diskuzí
Nové video představuje partyzánský způsob boje v Arma 3
28.3.2014 | Adam Homola
52 příspěvků
-
bohužel ne
-
Heleď, když si kupuju nějakou hru, tak předpokládám že bude fungovat "straight out of the box" a ne, že ještě budu muset vysedávat u internetu a hledat, které mody do toho ještě nacpat, aby to fungovalo tak, jak má.
-
Na mnohé z týchto vecí máš módy a addony ktoré to opravia a pridajú ešte viac nového obsahu ZADARMO
-
"" ...např. když vám někdo označí cíl, místo aby se terč držel pajduláka, tak ten terčík pluje někde po krajině... ""
Pokud se tohle děje pri neustálém vizuálním kontaktu s vojákem, tak je to bug. Ale pokud zajde za překážku, tak to ukazuje předpokládanou cestu vojáka, až znova navážeš vizuální kontakt, tak se terčík opět vycentruje. -
Ale takhle přesně to vypadá ve hře čulibrku .)
-
nemá, plete si pojmy s dojmy, ARMA byla v tomhle ohledu vždy neutrální a zobrazovala obě strany konfliktu rovnoceně, nehraje si na hodnou a zlou stranu, v realitě pro to navíc neexistuje precedens, protože guerilových bojovníků NATO po světě opravdu moc nechodí a "terorista" je zločinec který svých cílu dosahuje útoky na bezbranné civilní obyvatelstvo, když voják NATO vezme AK-47 a začne uprostřed Václaváku střílet do civilistů, je z něj terorista, bez ohledu na to co byl předtím
-
A nemá snad pravdu?
-
bohuzěl, je tu i dost omezených tupců... jako ty.
-
Nechci mluvit za něj, ale když už se ptáš, tak mě hned pár věcí napadlo: 1. propadávání terénem (zkus vylézt na skály) 2. chůze po schodech do věže 3. zvuky minigunů 4. chování AI s vozidlem na cestě 5. neschopnost AI si samostatně vzít munici atd... Jo a jedna vizuální věc... To je fakt takový problém udělat, aby se letadlo po pádu vybuchlo a rozledělo se na kousky? Vypadá to fakt idiotsky, když někdo sestřelí stíhačku, ta zčerná a pak hořící skáče po terénu jak gumová hračka...
-
Jenže v koridorové střílečce se "enemáci" umí tak maximálně skrýt za bednu a vykouknout až budou střílet a nebo přiběhnout na přesně stanovené místo. AI v Armě je sice špatná, ale ty si jako myslíš, že kdybys dosadil inteligenci z koridorovek do otevřeného terénu, že to bude nějak fungovat? Koncept toho, jak AI v Arme funguje je dobrý, ale hru shazují drobnosti, které pak velmi znepříjemňují některé mise.
Chybí tam třeba základní příkazy pro spolubojovníky, něco jako "všichni rychle ke mně", "krycí palba" apod. A pro momenty, kdy AI není schopna držet se s vozidlem na cestě by bylo dobré mít i možnost jim jasně vytyčit cestu, které se budou držet zuby nehty, něco takového už tam Bohemka stopro má, jen to nepoužívá pro vozidla, ale jen pro letectvo v některých "cutscénách" -
a které to podle tebe jsou?
-
Jiste, on je zcela neresitelny problem, aby se vojak kterymu stojis za zadama aspon otocil tvym smerem ... V arme zcela bezna vec ... protoze si holt zvolil cestu, kterou ses vyhnul sepnuti nejakyho toho triggeru.
Nehlede na to, ze arma se zcela oficielne chlubi tim, ze je simulatorem pechotniho boje, takze by se podle toho umela dmence mela chovat. V lecjaky koridorovy strilecce se enemaci chovaj lip. -
Nejsmutnejsi na tom je to, ze ty nejviditelnejsi chyby jsou stale stejne uz od dob flaspointu ... a jsou tam porad.
-
Hahaha, kdyz jsem cetl ten tvuj popis mise, tak jsem si tak z 95 procent vybavil presne i muj prubeh. U me zpozdeni transporteru zase vyvolala dvojice milencu z druzstva. Pet chlapku pri rozkaze nasednou naklusalo a nastoupilo, ale tihle dva sli ssssstrrrassssnnne pomalu tesne za sebou dvacet metru asi pul minuty, nez dokraceli do auta.
-
Jasně tady je to samý vyzrálý intelektuál, ...jako ty.
-
Vrať se, prosím, na seznam.cz.
-
Guerillový bojovník NATO = partyzán, guerillový bojovník "protivník "= terorista.
Ještě že si v tom můžu udělat jasno ve hře od war gum, co si rádi hrají na zabíjení, a pak posílají ubrečené dopisy z vězení. -
Tak ja nevim. Na partyzanskou valku jsem se prave v Arma3 dost tesil. Porad jsem si delal nadeje ze tam alespon dodatecne zakomponuji civilni ambient ktery udela tu atmosferu ziveho prostredi. NIC. Partyzanska valka ve vyklizenem vojenskem prostoru kde ti akorat bzuci vcely pred nosem a vsude kolem lezou hady? Hmm tak nic. Asi mam jinou predstavu, nejsem cilova skupina, hold se s tim smirim. Tak snad se alespon dokopu k te treti epizode kampane. Zatim vubec nemam chut tu hru poustet.
-
hezky se na to kouká ale na to mám kino
-
čoboly to prebolí...