Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem se koukal na nějaké video ze skyrimu na oficiálních stránkách a podle toho videa budeme moci protivníkům odsekávat hlavy. *14*
    Paráda *5*
  • No tak mytologiu to je jasne ma poriadnu a bolo by dobre keby bola plno využita lebo niekedy som pocit že tie rozne knižky a pribehy akokeby nepatrili do toho sveta a hlavne nech to nekonči zabitim nejakeho dračieho bosa ale tie knihy s pribehym a mytologiou v hrach velmi rad čitam ale naujaujimavejšie boli v zaklinačovi nevie či preto že dielo podla knihy.Aj v dragon age, ale proste už všetko sa mi zda take podobne na rychlo nasekane aky bolo toho čo najviac .Zaklínač je s tymi knihami priam spojeny lebo on už sam o sebe ako umelecke dielo vyznieva akoekby sme čitaly nejaku knihu.
  • Hairy_Ass
    A taky bude mít zcela určitě perfektní příběhové pozadí (teď nemyslím vlastní děj Skyrimu - od toho nečekám zázraky), protože svět TES má hodně propracovanou historii a mytologii.

Kupříkladu se hodně těším na odkazy na minulé díly - jestli se neobjevila nějaká nová informace o Nerevarinovi, co se stalo s Císařstvím po událostech v Oblivionu (podle trailerů ale zjevně stále existuje *4* ), jestli budou po krajině rozesety uzavřené brány do Oblivionu, atd...
  • Nedovolim si povedat či bol oblivion dobry alebo zly ,ked som videl prvy krat skyrim tiež som si povedal že to je oblivion ale po čase zmena ,zamysle som sa.Skyrim asi prva poriadna severska hra tak prečo ju neskusit, vyzera čim dal tim lepšie ,roznorodejšie ,atmosferickejšie ,deatilnejšie ,možno bude nejake pribehove prekvapenie .A najlepšie je ked svet spojeny a poprepleteny ,čiže aj temne ,atmosfericke lokacie ,pekne prirodne scenerie ,lesy,hrady, hory,žlaby,samoty....ked to vyde tak to bude genialne .
  • MrSanta
    To je slovo chlapa *5*
  • Placas nesmysly. Otec nahodou Oblivion stale hraje,takze muzu porovnavat. Oblivion vypada graficky i prostredim o nekolik urovni hure ve vsech smerech. Opet dodavam-soude dle tohodle videa. Hru jsem samozrejme jeste nehral.
  • Hairy_Ass
    V Oblivionu akorát přibyly nějaké ty minihry (páčení zámků, přemlouvání...), jinak byla hratelnost víceméně stejná - že byla hra poměrně nevyvážená, to je věc jiná, ale to mody spolehlivě opravily - což je jedna z věcí, proč mám k sérii TES naprostou důvěru (narozdíl od jiných fantasy rpg sérií), protože ať by vývojáři hru sebevíc pokazili, tak je to naštěstí obrovská modařská komunita, která to opraví. *3*
  • Podle me,pokud jde o atmosferu,dostava Gothic 3 tezce na prdel:) Soude jen dle videii,samozrejme.
  • Ne nevim. U podobnych her me vzdycky bavilo prozkoumavani sveta. Pribeh a questy byly pro me na vedlejsi koleji. A Oblivion se nijak vyrane hreatelnosti neodlisoval od Morrowindu.
  • Uplne o zimu mi nejde, proste se mi libi jak to je ve Skyrimu.. a Gothic 3 jsem hral a Nordmar me nejak zvlast neuchvatil..
  • Ještě že mám tolik práce, že si ani nevšimnu, že pátek už přišel, protože ta dvě poslední videa jsou neskutečná...
  • MrSanta
    Díky, moc pěkné video. Centurion je perfektní.
  • MrSanta
    Já nevím co myslíš. Nějak jsem v hratelnosti neviděl zásadní rozdíly oproti Morrowindu.
  • kazdy mluvi o grafice ale vzpomel s nekdo na hratelnost? ta v oblivionu nebyla nic moc, takova konzoloidni arkada vite co myslim
  • jaky skok? ja myslel ze se divam na oblivion, jediny skok je v lod (uroven detailu vzdalenych objektu)
  • jestli chceš videt co znamena ve hre poradna zimni atmosfera zahraj si gothic 3 ne tohle
  • bomba!!! Z traileru sala paradni tajemna atmosfera.. temna obloha, poletujici snih, zamlzene hory v pozadi, mesta severskeho stylu a ta polarni zare.. proste krasa... Tohle je neco jinyho nez pobihani po proslunenych louckach v Oblivionu :)) (PS: nevim proc ale u nekterych zaberu jsem si vzpomel na Hru o truny a to uz neco znamena :-D)
  • Hairy_Ass
    Nové video zobrazující souboje ve Skyrimu.

http://www.youtube.com/watch?v=RdQ0P7VMKVQ

PS: Ten mechanický centurion potěšil! *3*
  • Proc lezes na forum o hre,ktera te ocividne nezajima? Tahle herni serie neni dokonala,ale rozhodne patri ke spicce freeform RPG her. Kterych je koneckoncu mene a mene.
  • Hype Hype hype, prodat a rychle sbalit kurfy, než nám lidi namlátí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit