Přejít na výpis diskuzí
Nové video ukazuje tisíc tváří Skyrimu
8.11.2011 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Ja se bojim,ze tam zase bude slavny Bethesda styl copy/paste dungeonu a dalsich veci a taky ze bude temer chybet prezentace pribehu.
Mozna s nejakym OOO modem vyzkousim, jinak si tenhle konzolovy port asi necham ujit. -
Nesrovnavej pribehove RPG a RPG s volnym obrovskym svetem. Je to nesmysl. Ja rad hraji oba typy rpg a u obou typu mam sve favority.
-
Nesouhlsim. Vzdyt ja si ze zacatky myslel ze se divam prave na Gothic. Oproti Oblivionu je to obrovsky skok kupredu. Ve vsech smerech(co se tyce grafiky/prostredi...)
-
mam rad TES serii.. ale nejakym zpusobem na me pusobi hrozne umele cele to prostredi, ti lide a tak vsechno.. oproti treba Zaklinaci nebo Ghoticu.. i tak se ale tesim
-
až pristi tyden sry, bad muv kiddo
-
Zdravim, kdyz mam hru predobjednanou u X-Zone, prijde mi uz v patek, nebo az za nekolik pracovnich dnu ? Dekuji za odpoved
-
Parádní video. Konečně jsou ty lokace zase zajímavé, každé město vypadá jinak a originálně, stejně jako v morowindu. Oblivion mě tímhle zklamal, hlavní město hnusný, a pak pár stejně navržených měst, s hradem, zdmi a domy, které byli akorát lehce pozměněné. Jako kdyby někdo zaspal. Za to na tyto nádherné lokace už se těším teď, a až tam budu pobíhat v pátek, bude to ještě lepší. Už aby to tu bylo!
-
silný příběh, žádné neustálé tahání za ručičku, hodně textu, které ma smysl číst... jo, morrowind byl opravdu skvělý. a já si ho užíval s grafikou oblivionu, takže jsem nemohl nadávat ani na zastaralou grafiku. *4*
-
Počítal jsem to. Tisíc jich neni, ale stejně to vypadá skvěle.
-
No to je pravda ,snažil som sa videt všetky taketo svety a tažko povedat ktory je krajši či oblivion ,gothic 3, two worlds 1,2 ,arcania, divinity 2 ,drakensang, dragon age -proste každy ma vlastnu ruku tvorivosti respektive generovanosti , ale nelze neupriet že zaklínač svojsky neviem ako to povedat (klasicko , europsko,polsko,slovansky dizajn) ale čo najtažšie je všetko robit ručne a dat do toho atmosferu a viemeže tak svety tvoria CD PROJECT A PYRANHA BYTES.I ked zaklínač je uzavrenejši stale mam pocit že je to ten poctivy autenticky svet s genialnou atmosferou a pribehom a hudbo.A skyrim vyzera naozaj zaujimavo .
-
Dark Souls minulý týden :-D
-
Volny pohyb uzavrenym koridorem zboznuju ale grafiku mel peknou o tom zadna.
-
William Ho zmlatil hold za manzelkou a navic vevodkyni se nereze *16*
-
nepamatuji si hru, která by si zasloužila absolutní hodnocení. snad svého času GTA San Andreas ano. Zásadní není jen hratelnost a grafická podoba, ale též množství bugů a nedodělků.
-
Porovnávat zaklínače s Oblivionem či Skyrimem je jako porovnávat COD s Armou. Obě ty hry jsou skvělé, ale každá úplně jinak. Ono je poněkud snazší udělat detailní tunel než udělat detailně celý svět.
-
U mna čo sa tyka umeleckosti sveta vždy viedol aj vedie zaklínač, proste je to uzavrene respektive polouzavrene podla kapitol.Čiže každa kapitola sa odohrava inde a v danej kapitole je pohyb celkom voľny.Možno ten svet sa zda menši ale aj tak ma nadchol najviac tou rozmanitostou ,dizajnom ,sceneriami a deatailami ako ostatne hry.Keby som mal vymenovat najkrajši les aky som videl je to zaklínač 2 ,to iste sa tyka hradov,miest,klaštorov...I ked zaklínač 2 je ponekud kratši i tak sa mi zdal monumentalnejši ako ostatne hry a som prvy krat v tom lese stratil.Rozdiel medzi klimy medzi oblivion a skyrimom by som nepovedal že je až taky velky. Skyrim ma len ten rozdiel že je naozaj roznorodejši a viac sa začina podobat deatialami zaklínačovi.
-
Ač bych si to velice přál... na TES sérii jsou kladeny vysoké nároky, takže se bojím, že dostane zase "jenom" 9 :)
-
Nezdá, je to tak.
-
Hmm...no když jsem poprvý střílel z luku, tak mi nedělalo zase takovej problém se na 10m trefit do asi 50cm kruhu. Netrefit se na dva metry...no leda holka, která to prostě nenatáhne, nebo neudrží tětivu v prstech.
-
Nojo, vypadá to tak, ale vážně to funguje. :)