Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se mi to nebo to jede na upraveném enginu z Oblivionu??
  • 90 prispevku a Jindra.Veliky tu nema zatim ani jeden? Co se stalo princi Harrymu?
  • Tak tohle video mě navnadilo asi nejvíc ze všech ostatních. Atmosféra je skvělá a opravdu nechápu názor že je scenérie šedá nebo dokonce depresivní. Jistě takových lokací tam jistě bude dost, jde přeci o drsný sever, ale na druhý straně kouzlo nížinných vesnic a měst to vyvažuje. A nejen to, dokonce se mi zdají přívětivější než u minulých TES. Nebyl sem rozhodnutej ale asi jo, po víkendu si skočim pro krabici:))
  • skaven123
    Morrowind - 9, Oblivion - 9 ...stavme sa ze teraz padne 10 *12*
  • Gratulace
  • už je udělaná
  • no, aj moja zena zapali sviecku a ja cucim do monitoru a poctivo makam na T32 a IS7 vo WOT (teda aspon do piatku), ale tu tvoja teoria konci nakolko je v 6 mesiaci hehe :-)
  • Nevíte jestli na to má být čeština?
  • Přítelkyně zapálí svíčku..... no asi něco očekává, a ty čučíš do monitoru. Takhle lidstvo brzo vymře. *7*
  • Mechwarrior_bw
    darmo sa to snažíš zahovoriť, v reálnych bitkách sa strielalo úplne bežne cez 200 m, s ľahšími šípmy i na 300m... fyzika jednoducho nepustí.

Napokon Henry VIII sám ustanovil, že minimálna hranica na ktorú musia jeho lučištníci dostreliť je práve 200m ... priemerne strielali na 220-240 m. Najlepší mistři nedostrelili maximálne do 250 ako si písal ale kludne aj do 400 yardov, čo je nad 360 m.
  • Hairy_Ass
    Mechwarrior: Nechci tady už rozvíjet diskusi, která je opět mimo téma, ale ten tvůj "nejslabší typ" je sice nejslabší longbow, ale pořád je mnohem silnější než většina používaných luků - na tom foru většina píše, že střílejí s lukem kolem 30 - 50 lb a dostřel se tedy jen v lepším případě blíží ke 200m. A nakonec asi budu muset uvést na pravou míru, proč píšu o pořád o těch 200m, inu protože jsem od začátku diskuse bral za fakt, že se bavíme o reálné střelbě z luku, ne nějakých hypotetických zásazích - přečti si něco o reálných bitvách, kde se s luky střílelo. *3*
  • johnny: Ak ty konkretne nebudeš hrať tuto hru, tak si tu všetci podrežeme žily, ja ešte aj na nohach a potom skočim pod vlak !! *1*
  • si počkej pár měsíců a nějaký fanoušek ti udělá takový textury, že se i crysis (jednička, dvojka byla hnůj) bude stydět... *3*
  • TES jde prostě jinou cestou než koridorovka zaklínač. Zaklínač je fajn, ale kdo rád otevřené světy a trochu jiné fantasy, TES je jasná volba. K tomu je TES série celkem "umírněné" fantasy - takže žádné "úchylné" postavičky jako v asijských fantasy RPG. *4*
  • podle příspěvků v diskuzi hodnotíš hru? nebo co tě vede k vynechání skyrimu? pokud si opravdový fanoušek TES, skyrim vynechat prostě nemůžeš. jistě, nemusíš si ho kupovat hned a počkat na normální cenu a na patche a modifikace. to třeba udělám já.
  • cože? *1*

přírody je tam všude spousta... stačí se podívat na tu spoustu screenů, co je venku. Jo, jestli čekáte deštné pralesy, tak to tady fakt nenajdete. *3*
  • s timhle opravdu nemeli moc prace vzdyt tam neni radna priroda jen sem tam nejaka genericka ruina a osamoceny strom. lol tohle hrat nebudu
  • bobsh
    prosim, řekni že si děláš srandu, ať můžu jít v klidu spát...
  • Ty vole, to by mě zabilo.
  • MidnighT91
    Zeleň je i jehlyčnatý les a nevylučuje se jím podzimní počasí ani sníh... Představte si tu situaci... Je noc, jste uprostřed lesa, hustě sněží a víte že někde kolem vás běhá smečka vlkodlaků kteří třeba umějí lézt po stromech takže nikdy nevíte odkud vyskočí... V kombinaci s nočním hraním z pohledu první osoby a dobrou zvukovkou by taková atmosféra dokázala nadělat pěknou paseku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit