Přejít na výpis diskuzí
Nové video ukazuje tisíc tváří Skyrimu
8.11.2011 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Nad 200 metrů dostřelí možná tak ty nejsilnější luky jako byl anglický dlouhý, ale dostřel většiny luků byl do těch 200m.
-
čtu si tady ty prispevky nove generace hracu a nejak se mi dela blbe, tenhle dil tes s klidnym svedomim vynecham
-
Koukám na to až teď, v pokoji zhasnuto a ticho, na stole mi hoří nějaká svíčka co tu zapálila přítelkyně a koukám.. dychla na me ta atmosfera, řekl bych až velkolepost, vypadá to krásně.. a už teď vím, že tohle musím mít a pátek je ještě tak daleko. Snad to XZONE pošle už ve čtvrtek, jinak se o vikendu zblaznim.
-
Doufám, že budu moct pomáhat Císařskejm a srovnat ty barbary do latě.
-
Já se ale netěším, bojím se, že nebude stát.
-
prebíjať sa dá aj za menej ako sekundu http://www.youtube.com/watch?v=NxzrahUUTi8 *1* ale jo, máš pravdu samozrejme *3* Len dúfam, že tak ako v Oblivione nebude dostrel šípu príliš limitovaný - bolo možné dostreliť pekne daleko.
-
lenže "zelených" RPG je plná pr*el, takže volba zimného prostredia a v nížinách jesenné prostredie je úplne luxusná volba pre Skyrim. A ktomu sneženie a polárna žiara ... hmm a keďže mám zimné prostredie rád (podľa mňa zlepšuje a zintímňuje atmosféru) tak ja som spokojný.
-
Když jsem si hru předobjednal, doufal jsem, že mě nezklame. Ale teď vím na jisto, že mě nezklame *1*
-
NE! NE! NE! Nepodívám se na to! Musím to do pátku vydržet! Je to ak těžké!
-
čo sa ti na tom nezdá ?
-
200m? to snad ne
-
Stredovek a POCTIVE FANTASY .Jasne že je už aj vychodne alebo tie americke fantasy alebo veci kde sa len zabijaju sekaju ,zachranuju svety zabije drači bos tak toto už nieje povdodne fantasy.Zaklínač autenticky fantasy stredovek riznuto vyvažene tak to ma byt.Najlepšie je ked stredovek spojeny s mytmi pribehmi.
-
Sociálnit půjdu ve středu, až opadne prvotní nadšení *4*
-
No, vlastně pro trénovanýho lučištníka to bude jinak než pro děcka na dětským dni..jasně, neber mě vůbec v potaz :D :D :D
-
Jesli v te hre na pc budou stejne textury jako na ten xbox nebo psko ze ktereho je to vydeo tak se zebliju a vratim se zpet k oblivionu a lepsim texturam je sice hezke ze voda vypada nadherne ale ze hadry a textury na trzisti nahani az strach no nebudu ve me zatim ani jedno stech videji duveru proc bych za to mel utracet jedinou korunu .
-
Luk je zbran určená k palbě nad 200m. Kuše do 200m. Ale je to hra a ne zrovna smyslplná, proč to řešit, když v 99% stříleček střílíte z automatické pušky do jednoho místa (bez zpětného rázu a fyziky střely), nehledě na to, že k přebití stačí 1,5s
tak at se klidně střílí s lukem na 2m :-) -
To se tak normálně střílí..není to tak lehký trefit se kam chceš i z takové vzdálenosti
-
Hospodu a socializaci s ní spojenou vynechat nemůžeš jinak bys nebyl normální. Přece nechceš být no-lifer.
-
tak jestli byl morrowind tvoje první rpg a rovnou tě chytlo tak to blahopřeju :D
-
tim pádem by se člověk mohl bránit tím, že je to pravě fantasy, tak proč se řeší to, že střílí z takové blízkosti? když už by teda měli podle někoho střílet z větší dalky? bych řekl, že je to uplně jedno..