Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Black Mesa, kompletní předělávky Half-Life
7.8.2012 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
hnusny jsou predevsim Polackovy novinky. "Jste s videem hotovi? Vyborne!" pripadam si jak na blogu ctrnactiletyho parana
-
-
Děckám to může přijít v pohodě a osobně to beru tak, že Games.cz tu není jen pro nás +- třicátníky.
-
-
hehem nechci rejt, každému, co jeho jest. Ale tenhle jakože pohodářský styl je právě výsadou třicátníků (projeď si blogy nebo třebas i Relfex nebo Respekt). Mě osobně to dost leze krkem, protože jako mladší generace v tom vidím takovou tu hranou odvázanost. Ale co. Ty koleje, co hráče nezabíjejí, mi vadí asi víc .)
-
-
Projíždím Respekt od té doby, co ho mám předplacený, což je hodně dlouhá doba :), ale nic takového jsem v něm teda nenašel. Spíš mě napadá jako příklad Maxim, ten je hodně neformální vůči čtenáři. Ale tady mi to stylem připomínalo spíš Game Page. Ostatně kdyby byl pro třicátníky, tak jako cílovka bych neměl zaznamenat žádnej problém, ne?
-
-
Mně ti přijde, že tiscali (ale herní weby obecně) snad ani žádnou cílovku nemaj: na jedné straně stojí děti, pro které - upřímně řečeno - je psát hlouběji úplně zbytečné, na druhé straně odrostlejší generace, v níž nakonec valná většina vnímá hry jako nezávazné narkotikum po práci. Pak asi pět nebo šest zastydlých naivů, kteří se ve hrách stále ještě snaží najít nějaký potenciál. A teď si představ, žes novinář, který už má po letech nějakou tu praxi a názor, a máš psát pro tohle složení čtenářstva. To je absolutní schíza. Maxim i Respekt můžu proklínat jak chci, ale alespoň vím, že první čtou namachrovaní realitní makléři a druhý jakože liberálové. Tady se ale vlk nemá šanci nažrat a koza vždycky zůstane na.raná.
Mně blogový způsob apriori nevadí, třebas RPS je fajn, jenže úroveň tamnějších textů je dnes někde úplně jinde, navíc je to projekt, který začínal tak s dvaceti čtenáři - to by v případě zavedeného webu znamenalo řízenou devoluci .) -
-
Mě to, co v poslední době předvádí Petr Poláček a Aleš Smutný, vadí docela hodně. Je to kombinace nenápadité neformálnosti a prvoplánových myšlenek. Připadám si jak blbec, když to čtu. Způsob blogu není a priori špatný, ale proč to nedělají jako třeba Honza Modrák na svém webu. Nemyslím teď přesně obsahově, ale spíš stylem.
Pokud jde o cílovku, tento styl skutečně není určen pro nikoho. Nejvíc mi sedne asi Adam Homola, i když by taky mohl ve výše zmíněném smyslu ubrat, byť je k tomu pravděpodobně tlačen.
-
-
-
Blog je přesně to, co mě při čtení tohoto webu napadá čím dál častěji. Úplně "nejlepší" jsou rádoby odborné úvahy, které rád plodí zejména Aleš Smutný (ale i ostatní), který dokáže na jednoduché informaci postavit článek plný ničím nepodložených osobních domněnek a spekulací.
-
-
-
Léčíš si snad nějaké komplexy z dětství? Takové tupé řeči bych právě očekával na blogu nějakého čtrnáctiletého ultra hyper cool niga gangsta borečka.
-
Ty si blb. *7*
-
-
Čo bolo na tom videu hnusné? Mne sa pred očami odvíjalo znovuzrodenie legendy...
-
-
K..rva .... Je to HALF LIFE .... :D:D
-
-
Musim obdivovat jejich trpělivost. Dělat jednu věc celou dekádu, to chce pevný nervy. Já už bych do toho asi kop :). A jestli se toho jednou dožiju, tak si to rád zahraju.
-
-
Tak jsou hry, kterým by prospěla i dekáda navíc. Viz tvůj nick. :)
-
-
Jo ta hra má svoje chyby, ale mě se líbila. Hodně lidí si stěžovala na grafiku, ale má to svojí atmosféru.
-
-
Zrovna grafika bylo to poslední, co by mi na té hře vadil.
-
-
přesně tak.. Hl byl pokaždé o příběhu... Když by měl HL3 bežet pod DOS-em tak si to stejně koupim a zahraju :))) *5*
-
Mě asi nejvíc vadilo to přehnaný opotřebování věcí. Ono v šesti patravym dungeonu, kdy se člověk po každym patře musel vracet do města, to bylo o nervy.
-
-
Tak opotřebovávání věci si už nepamatuji, spíš mi vadily samotné dungeony. Opravdu nemám rád šestipátrové dungeony, kór když nejsou zrovna kvalitně navrženy (srovnej třeba s BG2), k tomu ten mdlý soubojový systém. Pro mě ty dungeony byly skutečně utrpením.
Dále mě štvaly questy, resp. jejich řešení. Ve meště nabereš cca 10 questů, které vypadají docela zajímavě, hlavně když ti ně navnadí na skutečné pátrání, hledání důkazů apod. Pak přijde realita, která vypadá tak, že rozluštění prakticky veškerých questů nalezneš - řekl bych, že docela nelogicky - právě ve zmíněných dungeonech. Ksakru proč?
-
-
-
-
-
-
Kde je klasický magnum? Tydle nový udělátka, to je ale bída. O hnusné hudbě, která nemá s tou původní nic společného se nebudu ani zmiňovat. A ty elektrický koleje, který mě několikrát málem v jedničce zabily, to je doufejme jen hloupý vtip..
-
-
A kde jsou ty rozmazané textury, poloprázdné chodby a hranatí nepřátelé? A co originální zvuky? Počkat, tady něco nehraje - to už bych si rovnou mohl zahrát původní HL :D Ale ne, teď vážně - zbraně mi přijdou Ok, a co se týče ostatního, tak určitě ještě ledasco projde změnami - však ten mod je stále WIP ;-)
-
Klasický magnum? A z kterého roku? Pochybuji, že bys našel rozdíl mezi Taurusem, KingCobrou a "magnumem".
-
-
King Cobra byla kuličková zbran od mých vietnamských překupníku hraček.
-
-
A nebyla tak poruchová, jak Omega. Každopádně nejlepší kuličkovky byly z Itálie. Ty, které se prodávaly u nás jim nesahaly ani po kotníky.
-
KingCobra už zapadá prachem a zaostala, její sláva vzešlá z akčních filmů 80-tých let je tatam a konkurence v podobě brazilských Taurusů nebo amerického S&W je obrovská. Jen pro zajímavost, Magnum je název specifické ráže, potažmo kulky (její konstrukce), viz .44 MAGNUM, 45 Winchester Magnum, 500 Magnum atd...
-
-
-
-
to nikoho neznervoznilo to zamireni koltem v 1:03? me teda prebehnul mraz po zadech kdyz sem to videl. nic proti tomuhle projektu (*14* HL) . ale tyhle moderni "vychytavky" bych tam teda nemusel.
-
-
co sem vyčetl z rozhovoru s jedním z vývojářů na jejich foru půjde tato funkce vypnout...
-
Tak mně to ani nevadí. Přijde mi to jako dobrý a hlavně přínosný nápad. Vypadá to s tím "realističtěji" - však každá zbraň má ta mířidla od toho, aby se přes ně mířilo, ne? :D No a komu se to nelíbí, tak to nemusí ve hře používat ;-)
-
čo je na to špatné ? toto je jeden z moderných prvkov ktoré majú aspoň nejaký zmysel.
-
-
No jo, ale není to ould skůl *2*
-
-
Me spis znervoznuje ze muze byt nekdo tak blbej. Preber si to jak chces.
-
Pisou ze jediny co ma mireni je ten kolt a kus. Nic jinyho. A kolt je pry v tomhle modu 2x pomalejsi na strileni. Prevzali to z HL DM.
-
-
Tedy, nic moc. *7* Po tak dlouhým vývoji bych čekal o dost lepší grafiku. Je to samozřejmě jen modifikace Half Life 2, ale i tak.
-
-
Tyhle vytky na vizualni stranku vazne nepochopim.Kluci si vzali obrovske sousto a popravde je to takovy maly zazrak,ze na te hre jeste ted delaji a nesekli s tim hned na zacatku.
Tech lidi je par,z ruznych koutu sveta a je tedy logicke,ze hra takoveho rozsahu jim nejaky ten patek potrva a ze se to projevi i na vizualni strance je snad pochopitelne.
-
-
Hlasi vojakov su hnus, povodne boli cez masku a vysielacku, toto sa mi nehodi. Po 8smich rokoch je mi uz celkom sumak tento mod, ale tak zahram si.
-
-
Dej si facku... *10*
-
-
No já čumím na tu rychlost NPC, sice jsou menší mušky na AI (konkrétně, když jim nepřijde divný, že mezi nimi přistála dálkově odpalovaná nálož), ale na to, že je to práce fandů, je to super a mnohá profesionální studia, by si z toho měla vzít příklad. Obrovský palec nahoru za hudební doprovod, a co se týče rozhovorů a a dalších zvuků, tak i ty hodnotím velice dobře. A po dlouhé době tu je zase nějaká hra s klasickým HUDem.
-
Tahle mise byla.. peklo a.. už si ani nepamatuji kdy jsem naposled viděl hpčka a armor v dolním rohu obrazovky.. to asi není dobře že už to je tak dlouho *1*
-
-
Je to jen dobře, teď se modlit aby to nezačal každý kopírovat *3* a poznal by se podle toho old-school titul, co stojí za zahrátí, takový symbol toho, žeje hra dobrá, ael to je utopie *15*
-
-
Ani si nedovedu představit jaka to musí bejt piplačka.