Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně tak.. Hl byl pokaždé o příběhu... Když by měl HL3 bežet pod DOS-em tak si to stejně koupim a zahraju :))) *5*
  • co sem vyčetl z rozhovoru s jedním z vývojářů na jejich foru půjde tato funkce vypnout...
  • Dej si facku... *10*
  • vlastik.plaminek
    A nebyla tak poruchová, jak Omega. Každopádně nejlepší kuličkovky byly z Itálie. Ty, které se prodávaly u nás jim nesahaly ani po kotníky.
  • Daniel Junek je Raminator = hlavni designer Black Mesa modu. Roky maka na hre, kterou si zanedlouho zaddarmiko zahrajes.
  • Mě to, co v poslední době předvádí Petr Poláček a Aleš Smutný, vadí docela hodně. Je to kombinace nenápadité neformálnosti a prvoplánových myšlenek. Připadám si jak blbec, když to čtu. Způsob blogu není a priori špatný, ale proč to nedělají jako třeba Honza Modrák na svém webu. Nemyslím teď přesně obsahově, ale spíš stylem.
    Pokud jde o cílovku, tento styl skutečně není určen pro nikoho. Nejvíc mi sedne asi Adam Homola, i když by taky mohl ve výše zmíněném smyslu ubrat, byť je k tomu pravděpodobně tlačen.
  • i kdyby to trvalo dalsich osm let tak kazdej fanousek prvniho halfu si to rad zahraje
  • tohle hodne vysvetluje http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/09/interview-what-happened-to-black-mesa-source-part-1/
  • No po pravde rezeco, sleduju to od zacatku a uz to trva nejak dlouho. Aby z toho pak nebyl propadak jako treba posledni Duke.
  • jen abys pak nebyl nepříjemně překvapen, kdyby se tak vskutku stalo
  • Mně ti přijde, že tiscali (ale herní weby obecně) snad ani žádnou cílovku nemaj: na jedné straně stojí děti, pro které - upřímně řečeno - je psát hlouběji úplně zbytečné, na druhé straně odrostlejší generace, v níž nakonec valná většina vnímá hry jako nezávazné narkotikum po práci. Pak asi pět nebo šest zastydlých naivů, kteří se ve hrách stále ještě snaží najít nějaký potenciál. A teď si představ, žes novinář, který už má po letech nějakou tu praxi a názor, a máš psát pro tohle složení čtenářstva. To je absolutní schíza. Maxim i Respekt můžu proklínat jak chci, ale alespoň vím, že první čtou namachrovaní realitní makléři a druhý jakože liberálové. Tady se ale vlk nemá šanci nažrat a koza vždycky zůstane na.raná.

Mně blogový způsob apriori nevadí, třebas RPS je fajn, jenže úroveň tamnějších textů je dnes někde úplně jinde, navíc je to projekt, který začínal tak s dvaceti čtenáři - to by v případě zavedeného webu znamenalo řízenou devoluci .)
  • Navíc HL2 taky už dávno neběží na tom starém Source enginu, několikrát byl aktualizovaný, onehdy jsem si ho zahrál znovu v daleko lepší grafice než kdysi. Jede pravděpodobně dokonce na stejné verzi jako EP 1 a 2. Jo kdyby to někdo měl legálně, tak by věděl.
  • asi jo, nebo u toho moc huli :))
  • Třeba to dělají jen když na to mají čas a náladu?
  • Muze mi nekdo vysvetlit, co na tom delaji 8 let?
  • Daniel Junek mi moze fajcit moj cteny KRASNY , NADHERNY A UZASNY penYs *1*
  • Ked sem sa prvy krat dozvedel ze sa pracuje na predelavke HL1 do komplet source engine tak sem sa rozpustal jak decko u zmrzliny, casem ked nebyli zadne info sem si rikal skoda ze nic nove neni, ale toto video je pecka , sice mohli dat elektrinu do tech koleji, ale to je mozna zvolenou obtiznosti hry, inac sem na to moc tesim *14*
  • martin.mirejovsky
    Nejsem úplný fanoušek Half Life, ale hrál jsem všechny díly a cením si jich. Dnes i o to víc, že takové hry už se prakticky nedělají. Proto se na tuhle předělávku hodně těším a upřímně jsem zvědavý, jak se autorům povede. Rozhodně jim fandím. Zatím to vypadá víc než slibně ;-)
  • martin.mirejovsky
    A kde jsou ty rozmazané textury, poloprázdné chodby a hranatí nepřátelé? A co originální zvuky? Počkat, tady něco nehraje - to už bych si rovnou mohl zahrát původní HL :D Ale ne, teď vážně - zbraně mi přijdou Ok, a co se týče ostatního, tak určitě ještě ledasco projde změnami - však ten mod je stále WIP ;-)
  • martin.mirejovsky
    Tak mně to ani nevadí. Přijde mi to jako dobrý a hlavně přínosný nápad. Vypadá to s tím "realističtěji" - však každá zbraň má ta mířidla od toho, aby se přes ně mířilo, ne? :D No a komu se to nelíbí, tak to nemusí ve hře používat ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit