Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Projíždím Respekt od té doby, co ho mám předplacený, což je hodně dlouhá doba :), ale nic takového jsem v něm teda nenašel. Spíš mě napadá jako příklad Maxim, ten je hodně neformální vůči čtenáři. Ale tady mi to stylem připomínalo spíš Game Page. Ostatně kdyby byl pro třicátníky, tak jako cílovka bych neměl zaznamenat žádnej problém, ne?
  • KingCobra už zapadá prachem a zaostala, její sláva vzešlá z akčních filmů 80-tých let je tatam a konkurence v podobě brazilských Taurusů nebo amerického S&W je obrovská. Jen pro zajímavost, Magnum je název specifické ráže, potažmo kulky (její konstrukce), viz .44 MAGNUM, 45 Winchester Magnum, 500 Magnum atd...
  • Hory85
    parádní věc, zkusim.....
  • pochopis ze pokud si zakoupis jakoukoliv Source engine hru tak mas pristup k Source SDK a vo to tu jde ?
  • Blog je přesně to, co mě při čtení tohoto webu napadá čím dál častěji. Úplně "nejlepší" jsou rádoby odborné úvahy, které rád plodí zejména Aleš Smutný (ale i ostatní), který dokáže na jednoduché informaci postavit článek plný ničím nepodložených osobních domněnek a spekulací.
  • Nesmysl, já to četl na jejich foru a je nepravděpodobné že by hra běhala ještě na tom starém Source na kterém běhala i dvojka. Já věřím tomu že to bude vyžadovat až hry které jsou prostě po EP1 nebo dokonce EP2, a myslím že až to vyjde tak se uvidí že jsem měl pravdu.
  • Foxtrot_cz
    Tady je to video:
    http://www.youtube.com/watch?v=7O-LopmeppI
  • Veskoslav
    Tak finančně podpořím, to je jedno.
  • Tyhle vytky na vizualni stranku vazne nepochopim.Kluci si vzali obrovske sousto a popravde je to takovy maly zazrak,ze na te hre jeste ted delaji a nesekli s tim hned na zacatku.
    Tech lidi je par,z ruznych koutu sveta a je tedy logicke,ze hra takoveho rozsahu jim nejaky ten patek potrva a ze se to projevi i na vizualni strance je snad pochopitelne.
  • hehem nechci rejt, každému, co jeho jest. Ale tenhle jakože pohodářský styl je právě výsadou třicátníků (projeď si blogy nebo třebas i Relfex nebo Respekt). Mě osobně to dost leze krkem, protože jako mladší generace v tom vidím takovou tu hranou odvázanost. Ale co. Ty koleje, co hráče nezabíjejí, mi vadí asi víc .)
  • Nevím co se vám nelíbí.... Pro mě HL je kult a kult vždy bude....tohle to mě jen potěší před naší nejočekávanější HL3 :D:D takže hrajem hrajem !!
  • K..rva .... Je to HALF LIFE .... :D:D
  • Video je fuč. Fix it fix it fix it fix it.....fix it fix it fix it fix it fix it!! :-(
  • deridon
    King Cobra byla kuličková zbran od mých vietnamských překupníku hraček.
  • CrazyDiamond
    Tak opotřebovávání věci si už nepamatuji, spíš mi vadily samotné dungeony. Opravdu nemám rád šestipátrové dungeony, kór když nejsou zrovna kvalitně navrženy (srovnej třeba s BG2), k tomu ten mdlý soubojový systém. Pro mě ty dungeony byly skutečně utrpením.

Dále mě štvaly questy, resp. jejich řešení. Ve meště nabereš cca 10 questů, které vypadají docela zajímavě, hlavně když ti ně navnadí na skutečné pátrání, hledání důkazů apod. Pak přijde realita, která vypadá tak, že rozluštění prakticky veškerých questů nalezneš - řekl bych, že docela nelogicky - právě ve zmíněných dungeonech. Ksakru proč?
  • Děckám to může přijít v pohodě a osobně to beru tak, že Games.cz tu není jen pro nás +- třicátníky.
  • Inquisitor
    Mě asi nejvíc vadilo to přehnaný opotřebování věcí. Ono v šesti patravym dungeonu, kdy se člověk po každym patře musel vracet do města, to bylo o nervy.
  • CrazyDiamond
    Zrovna grafika bylo to poslední, co by mi na té hře vadil.
  • Inquisitor
    Jo ta hra má svoje chyby, ale mě se líbila. Hodně lidí si stěžovala na grafiku, ale má to svojí atmosféru.
  • Klasický magnum? A z kterého roku? Pochybuji, že bys našel rozdíl mezi Taurusem, KingCobrou a "magnumem".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit