Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle mise byla.. peklo a.. už si ani nepamatuji kdy jsem naposled viděl hpčka a armor v dolním rohu obrazovky.. to asi není dobře že už to je tak dlouho *1*
    • Je to jen dobře, teď se modlit aby to nezačal každý kopírovat *3* a poznal by se podle toho old-school titul, co stojí za zahrátí, takový symbol toho, žeje hra dobrá, ael to je utopie *15*
  • Ze neni zajem? Samozrejme ze je! Zvlaste v dnesni dobe COD klonu.:-)
  • Čo bolo na tom videu hnusné? Mne sa pred očami odvíjalo znovuzrodenie legendy...
    • K..rva .... Je to HALF LIFE .... :D:D
  • Nevím co se vám nelíbí.... Pro mě HL je kult a kult vždy bude....tohle to mě jen potěší před naší nejočekávanější HL3 :D:D takže hrajem hrajem !!
  • Daniel Junek mi moze fajcit moj cteny KRASNY , NADHERNY A UZASNY penYs *1*
    • Daniel Junek je Raminator = hlavni designer Black Mesa modu. Roky maka na hre, kterou si zanedlouho zaddarmiko zahrajes.
    • jen abys pak nebyl nepříjemně překvapen, kdyby se tak vskutku stalo
  • BoB.2
    Opravdu husí kůže HL je pro mě opravdu srdcovka.
  • Amylee.Anderson
    Uá, husina! Já se na to tak strašně těšim *14* I ta hudba zní hodně dobře *14*
    • zastava srdce tohle must have i kdybych měl umřít už aby to bylo čekám na to už cca 4 roky a vypada to že se fakt snad i dočkám ♥ ♥♣♥
  • No já čumím na tu rychlost NPC, sice jsou menší mušky na AI (konkrétně, když jim nepřijde divný, že mezi nimi přistála dálkově odpalovaná nálož), ale na to, že je to práce fandů, je to super a mnohá profesionální studia, by si z toho měla vzít příklad. Obrovský palec nahoru za hudební doprovod, a co se týče rozhovorů a a dalších zvuků, tak i ty hodnotím velice dobře. A po dlouhé době tu je zase nějaká hra s klasickým HUDem.
  • Inquisitor
    Musim obdivovat jejich trpělivost. Dělat jednu věc celou dekádu, to chce pevný nervy. Já už bych do toho asi kop :). A jestli se toho jednou dožiju, tak si to rád zahraju.
    • CrazyDiamond
      Tak jsou hry, kterým by prospěla i dekáda navíc. Viz tvůj nick. :)
      • Inquisitor
        Jo ta hra má svoje chyby, ale mě se líbila. Hodně lidí si stěžovala na grafiku, ale má to svojí atmosféru.
        • CrazyDiamond
          Zrovna grafika bylo to poslední, co by mi na té hře vadil.
          • přesně tak.. Hl byl pokaždé o příběhu... Když by měl HL3 bežet pod DOS-em tak si to stejně koupim a zahraju :))) *5*
          • Inquisitor
            Mě asi nejvíc vadilo to přehnaný opotřebování věcí. Ono v šesti patravym dungeonu, kdy se člověk po každym patře musel vracet do města, to bylo o nervy.
            • CrazyDiamond
              Tak opotřebovávání věci si už nepamatuji, spíš mi vadily samotné dungeony. Opravdu nemám rád šestipátrové dungeony, kór když nejsou zrovna kvalitně navrženy (srovnej třeba s BG2), k tomu ten mdlý soubojový systém. Pro mě ty dungeony byly skutečně utrpením.

Dále mě štvaly questy, resp. jejich řešení. Ve meště nabereš cca 10 questů, které vypadají docela zajímavě, hlavně když ti ně navnadí na skutečné pátrání, hledání důkazů apod. Pak přijde realita, která vypadá tak, že rozluštění prakticky veškerých questů nalezneš - řekl bych, že docela nelogicky - právě ve zmíněných dungeonech. Ksakru proč?
  • Od 1:21 sem málem dostal zástavu, než sem se dozvěděl, že to nemluví Gordon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit