Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Black Mesa, kompletní předělávky Half-Life
7.8.2012 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Video je fuč. Fix it fix it fix it fix it.....fix it fix it fix it fix it fix it!! :-(
-
Tady je to video:
http://www.youtube.com/watch?v=7O-LopmeppI -
Moc rád si to pak koupím.
-
-
Já měla za to, že to je zadarmo, jenom musíš mít nějakou hru, co běží na source engine.
-
-
Tak finančně podpořím, to je jedno.
-
Jj, mělo by to být zdarma ale myslím že mít jen HL2 nestačí, musí být myslím buď EP1 nebo dokonce možná i EP2 protože ten "mod" používá už jeho pokročileší verzi a ne tu ze základního HL2. Ale nevím zda je to ta verze z EP1 nebo už 2.
-
-
The only requirement to play Black Mesa will be that you own any Source Engine game on Steam
-
-
Nesmysl, já to četl na jejich foru a je nepravděpodobné že by hra běhala ještě na tom starém Source na kterém běhala i dvojka. Já věřím tomu že to bude vyžadovat až hry které jsou prostě po EP1 nebo dokonce EP2, a myslím že až to vyjde tak se uvidí že jsem měl pravdu.
-
-
Navíc HL2 taky už dávno neběží na tom starém Source enginu, několikrát byl aktualizovaný, onehdy jsem si ho zahrál znovu v daleko lepší grafice než kdysi. Jede pravděpodobně dokonce na stejné verzi jako EP 1 a 2. Jo kdyby to někdo měl legálně, tak by věděl.
-
pochopis ze pokud si zakoupis jakoukoliv Source engine hru tak mas pristup k Source SDK a vo to tu jde ?
-
-
-
-
a nesmis bejt tlustokozec, tem to prej nepujde :/
-
-
-
Krása, jen: ty koleje mu nic nedělaly?! Grrr
-
i kdyby to trvalo dalsich osm let tak kazdej fanousek prvniho halfu si to rad zahraje
-
to nikoho neznervoznilo to zamireni koltem v 1:03? me teda prebehnul mraz po zadech kdyz sem to videl. nic proti tomuhle projektu (*14* HL) . ale tyhle moderni "vychytavky" bych tam teda nemusel.
-
-
co sem vyčetl z rozhovoru s jedním z vývojářů na jejich foru půjde tato funkce vypnout...
-
Tak mně to ani nevadí. Přijde mi to jako dobrý a hlavně přínosný nápad. Vypadá to s tím "realističtěji" - však každá zbraň má ta mířidla od toho, aby se přes ně mířilo, ne? :D No a komu se to nelíbí, tak to nemusí ve hře používat ;-)
-
čo je na to špatné ? toto je jeden z moderných prvkov ktoré majú aspoň nejaký zmysel.
-
-
No jo, ale není to ould skůl *2*
-
-
Me spis znervoznuje ze muze byt nekdo tak blbej. Preber si to jak chces.
-
Pisou ze jediny co ma mireni je ten kolt a kus. Nic jinyho. A kolt je pry v tomhle modu 2x pomalejsi na strileni. Prevzali to z HL DM.
-
-
parádní věc, zkusim.....
-
Hlavně aby to někdy vyšlo.Je možné,že bude dříve HL 3 než tohle vydají.
-
-
Spíš bude dřív ten HL waiting simulator, protože by se líp prodával *15*
-
-
Muze mi nekdo vysvetlit, co na tom delaji 8 let?
-
-
Třeba to dělají jen když na to mají čas a náladu?
-
-
asi jo, nebo u toho moc huli :))
-
-
tohle hodne vysvetluje http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/09/interview-what-happened-to-black-mesa-source-part-1/
-
-
-
-
Ani si nedovedu představit jaka to musí bejt piplačka.