Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video je fuč. Fix it fix it fix it fix it.....fix it fix it fix it fix it fix it!! :-(
  • Foxtrot_cz
    Tady je to video:
    http://www.youtube.com/watch?v=7O-LopmeppI
  • Veskoslav
    Moc rád si to pak koupím.
    • Amylee.Anderson
      Já měla za to, že to je zadarmo, jenom musíš mít nějakou hru, co běží na source engine.
      • Veskoslav
        Tak finančně podpořím, to je jedno.
      • Jj, mělo by to být zdarma ale myslím že mít jen HL2 nestačí, musí být myslím buď EP1 nebo dokonce možná i EP2 protože ten "mod" používá už jeho pokročileší verzi a ne tu ze základního HL2. Ale nevím zda je to ta verze z EP1 nebo už 2.
        • The only requirement to play Black Mesa will be that you own any Source Engine game on Steam
          • Nesmysl, já to četl na jejich foru a je nepravděpodobné že by hra běhala ještě na tom starém Source na kterém běhala i dvojka. Já věřím tomu že to bude vyžadovat až hry které jsou prostě po EP1 nebo dokonce EP2, a myslím že až to vyjde tak se uvidí že jsem měl pravdu.
            • Navíc HL2 taky už dávno neběží na tom starém Source enginu, několikrát byl aktualizovaný, onehdy jsem si ho zahrál znovu v daleko lepší grafice než kdysi. Jede pravděpodobně dokonce na stejné verzi jako EP 1 a 2. Jo kdyby to někdo měl legálně, tak by věděl.
            • pochopis ze pokud si zakoupis jakoukoliv Source engine hru tak mas pristup k Source SDK a vo to tu jde ?
      • a nesmis bejt tlustokozec, tem to prej nepujde :/
  • Krása, jen: ty koleje mu nic nedělaly?! Grrr
  • i kdyby to trvalo dalsich osm let tak kazdej fanousek prvniho halfu si to rad zahraje
  • to nikoho neznervoznilo to zamireni koltem v 1:03? me teda prebehnul mraz po zadech kdyz sem to videl. nic proti tomuhle projektu (*14* HL) . ale tyhle moderni "vychytavky" bych tam teda nemusel.
    • co sem vyčetl z rozhovoru s jedním z vývojářů na jejich foru půjde tato funkce vypnout...
    • martin.mirejovsky
      Tak mně to ani nevadí. Přijde mi to jako dobrý a hlavně přínosný nápad. Vypadá to s tím "realističtěji" - však každá zbraň má ta mířidla od toho, aby se přes ně mířilo, ne? :D No a komu se to nelíbí, tak to nemusí ve hře používat ;-)
    • DangerousDave
      čo je na to špatné ? toto je jeden z moderných prvkov ktoré majú aspoň nejaký zmysel.
      • No jo, ale není to ould skůl *2*
    • Me spis znervoznuje ze muze byt nekdo tak blbej. Preber si to jak chces.
    • Pisou ze jediny co ma mireni je ten kolt a kus. Nic jinyho. A kolt je pry v tomhle modu 2x pomalejsi na strileni. Prevzali to z HL DM.
  • Hory85
    parádní věc, zkusim.....
  • Keyz
    Hlavně aby to někdy vyšlo.Je možné,že bude dříve HL 3 než tohle vydají.
    • Spíš bude dřív ten HL waiting simulator, protože by se líp prodával *15*
  • Muze mi nekdo vysvetlit, co na tom delaji 8 let?
    • Třeba to dělají jen když na to mají čas a náladu?
      • asi jo, nebo u toho moc huli :))
        • tohle hodne vysvetluje http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/09/interview-what-happened-to-black-mesa-source-part-1/
  • BoB.2
    Ani si nedovedu představit jaka to musí bejt piplačka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit