Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Black Mesa, kompletní předělávky Half-Life
7.8.2012 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
No jo, ale není to ould skůl *2*
-
čo je na to špatné ? toto je jeden z moderných prvkov ktoré majú aspoň nejaký zmysel.
-
Léčíš si snad nějaké komplexy z dětství? Takové tupé řeči bych právě očekával na blogu nějakého čtrnáctiletého ultra hyper cool niga gangsta borečka.
-
Tak jsou hry, kterým by prospěla i dekáda navíc. Viz tvůj nick. :)
-
Me spis znervoznuje ze muze byt nekdo tak blbej. Preber si to jak chces.
-
The only requirement to play Black Mesa will be that you own any Source Engine game on Steam
-
Ty si blb. *7*
-
hnusny jsou predevsim Polackovy novinky. "Jste s videem hotovi? Vyborne!" pripadam si jak na blogu ctrnactiletyho parana
-
Čo bolo na tom videu hnusné? Mne sa pred očami odvíjalo znovuzrodenie legendy...
-
Musim obdivovat jejich trpělivost. Dělat jednu věc celou dekádu, to chce pevný nervy. Já už bych do toho asi kop :). A jestli se toho jednou dožiju, tak si to rád zahraju.
-
Kde je klasický magnum? Tydle nový udělátka, to je ale bída. O hnusné hudbě, která nemá s tou původní nic společného se nebudu ani zmiňovat. A ty elektrický koleje, který mě několikrát málem v jedničce zabily, to je doufejme jen hloupý vtip..
-
Pisou ze jediny co ma mireni je ten kolt a kus. Nic jinyho. A kolt je pry v tomhle modu 2x pomalejsi na strileni. Prevzali to z HL DM.
-
to nikoho neznervoznilo to zamireni koltem v 1:03? me teda prebehnul mraz po zadech kdyz sem to videl. nic proti tomuhle projektu (*14* HL) . ale tyhle moderni "vychytavky" bych tam teda nemusel.
-
Tedy, nic moc. *7* Po tak dlouhým vývoji bych čekal o dost lepší grafiku. Je to samozřejmě jen modifikace Half Life 2, ale i tak.
-
Hlasi vojakov su hnus, povodne boli cez masku a vysielacku, toto sa mi nehodi. Po 8smich rokoch je mi uz celkom sumak tento mod, ale tak zahram si.
-
Je to jen dobře, teď se modlit aby to nezačal každý kopírovat *3* a poznal by se podle toho old-school titul, co stojí za zahrátí, takový symbol toho, žeje hra dobrá, ael to je utopie *15*
-
No já čumím na tu rychlost NPC, sice jsou menší mušky na AI (konkrétně, když jim nepřijde divný, že mezi nimi přistála dálkově odpalovaná nálož), ale na to, že je to práce fandů, je to super a mnohá profesionální studia, by si z toho měla vzít příklad. Obrovský palec nahoru za hudební doprovod, a co se týče rozhovorů a a dalších zvuků, tak i ty hodnotím velice dobře. A po dlouhé době tu je zase nějaká hra s klasickým HUDem.
-
Jj, mělo by to být zdarma ale myslím že mít jen HL2 nestačí, musí být myslím buď EP1 nebo dokonce možná i EP2 protože ten "mod" používá už jeho pokročileší verzi a ne tu ze základního HL2. Ale nevím zda je to ta verze z EP1 nebo už 2.
-
a nesmis bejt tlustokozec, tem to prej nepujde :/
-
zastava srdce tohle must have i kdybych měl umřít už aby to bylo čekám na to už cca 4 roky a vypada to že se fakt snad i dočkám ♥ ♥♣♥