Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Hlavně aby to někdy vyšlo.Je možné,že bude dříve HL 3 než tohle vydají.
    • Spíš bude dřív ten HL waiting simulator, protože by se líp prodával *15*
  • BoB.2
    Opravdu husí kůže HL je pro mě opravdu srdcovka.
  • Amylee.Anderson
    Uá, husina! Já se na to tak strašně těšim *14* I ta hudba zní hodně dobře *14*
    • zastava srdce tohle must have i kdybych měl umřít už aby to bylo čekám na to už cca 4 roky a vypada to že se fakt snad i dočkám ♥ ♥♣♥
  • Veskoslav
    Moc rád si to pak koupím.
    • Amylee.Anderson
      Já měla za to, že to je zadarmo, jenom musíš mít nějakou hru, co běží na source engine.
      • Veskoslav
        Tak finančně podpořím, to je jedno.
      • Jj, mělo by to být zdarma ale myslím že mít jen HL2 nestačí, musí být myslím buď EP1 nebo dokonce možná i EP2 protože ten "mod" používá už jeho pokročileší verzi a ne tu ze základního HL2. Ale nevím zda je to ta verze z EP1 nebo už 2.
        • The only requirement to play Black Mesa will be that you own any Source Engine game on Steam
          • Nesmysl, já to četl na jejich foru a je nepravděpodobné že by hra běhala ještě na tom starém Source na kterém běhala i dvojka. Já věřím tomu že to bude vyžadovat až hry které jsou prostě po EP1 nebo dokonce EP2, a myslím že až to vyjde tak se uvidí že jsem měl pravdu.
            • Navíc HL2 taky už dávno neběží na tom starém Source enginu, několikrát byl aktualizovaný, onehdy jsem si ho zahrál znovu v daleko lepší grafice než kdysi. Jede pravděpodobně dokonce na stejné verzi jako EP 1 a 2. Jo kdyby to někdo měl legálně, tak by věděl.
            • pochopis ze pokud si zakoupis jakoukoliv Source engine hru tak mas pristup k Source SDK a vo to tu jde ?
      • a nesmis bejt tlustokozec, tem to prej nepujde :/
  • Ze neni zajem? Samozrejme ze je! Zvlaste v dnesni dobe COD klonu.:-)
  • Krása, jen: ty koleje mu nic nedělaly?! Grrr
  • Od 1:21 sem málem dostal zástavu, než sem se dozvěděl, že to nemluví Gordon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit