Přejít na výpis diskuzí
Novinky o bitvách, animacích a multiplayeru Total War: Rome II
18.6.2013 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Nevíte někdo zda bude další národ nebo je už todle konec ?
-
-
Ahoj,
je to muj nepodlozeny odhad, ale urcite bych ocekaval par DLC s narody + unitama do mp.
Jinak na 99% ma prijit DLC s krvy, ted to bude bez ni (kvuli age ratingu), tak pocitam ze to nebude jedine dlc ;-)
-
-
Mě teda nejvíc sere absence Cesty Avatara. Proč to odstraňovat, když to fungovalo... Navíc, lidi chtějí sbírat věci, chtějí aby jejich generál vypadal co nejhezčeji, tak proč to. Bitvy aspoň měli nějaký smysl.
-
-
tak tady budou rozdilné kultury V japonsku byla jenom jedna takže tam to fungovalo
ale tady ne. nebo by jsi chtěl aby jsi měl vedle legionařu postavené Barbarské Bersekery ?
-
-
Koupím až podle toho jestli vyjde Blood pact dlc, nebo bude možnost zapnout krev přímo ve hře. Shogun 2 bylo celkem dobré RTS, ale až s krví to byla ta skutečná řežba. Fanoušci dětinských blbinek jako pán prstenů si asi myslí že ve středověkém boji se plácali po zádech meči, ale realita byla trochu jiná. Krev a usekané končetiny a to musí být i v rome 2. Není nic trapnějšího nežř když se v shogunovy 2 válely po zemi mrtvoly a nikde ani kapka krve.
-
-
Viz reakce vise,
od developeru -> v zakladu krev nebude, a vazne zvazuji blood DLC jako v shogunu. Base hra nema dle devu obsahovat (kvuli ratingu, v US se na to dost hledi) -
ty vole ale vopisovat jenom ode mě nemusíš
-
Ale prosimte, nebud zas takovej detailista, v zadne serii TW, krev nikdy nehrala roli a osobne je mi uplne jedno, jestli tam bude nebo ne, radeji bych privital vylepsenou YntelYgencY pocitace.
-
-
tady jde o to že to dodává realismu k čemu je pak detailní animace aby to vypadalo Realně když tam nebude krev to jako lidi nemaj krev ? ale to že to daji jako dlc to se mi hnusí měli to udělat jako v mediavalu 2 krev dostatečná a níjak brutalní
-
-
Ne asi
-