Přejít na výpis diskuzí
Novinky o bitvách, animacích a multiplayeru Total War: Rome II
18.6.2013 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
no tak po zhlédnutí videa vidím že se překvapení nekoná :/ Úžasné grafické pozlátko je sice fajn na pohled, ale já měl za to že to má být hra ze starověku a ne z nějaké fiktivní země. 8m vysoká balista? Loď přepůlená vejpůl? Balisty či co to bylo na lodích? Nechci tu být za rýpala, ale tohle opravdu zaujme jen mainstream a ostatní zůstanou u prvního říma. A důvod? Protože lidi začnou volat po větší realističnosti a tu jim ani modeři nedají. Jak by se dali prodat DLC, pokud by hra podporovala moderskou komunitu,že? Když k tomu přidám ještě absenci dema, tak mám pocit že na warez scéně bude pěkná sklizeň. Achjo....
-
Já se na to těšil ale moc mě to nezaujalo po tomhle Gameplay tak jsem zrušil objednávku a počkám si nějaký měsíc jak to bude potom vypadat. Miluji starověk ale tohle co předvedli mě moc nezaujalo.
Rozpulení celé lodi při nárazu a podobně to je strašně přehnané. Gigantické katapulty co to sakra je ??? Ano při obléhání ano ale při bitvě tam jsou účinnější malí praky a balisty a ne katapulty určené k obléhání.
Celkově ta bitva se mě jevila taková zvláštní hlavně boj na Moři a současně na souši tam člověk nebude vědět co dříve (hlavně ty HW nároky potom na bojišti na vodě a na souši). Raději bych více realistické bitvy lépe propracované.
Trochu me rozčiluje že nebude DEMO ..... tam si člověk vyzkoušel jestli mu to jede na jaký detaily a popřípadě jestli mu hra vyhovuje a buď ho to navnadilo nebo ztratil zájem či zjistil že na to zatím nemá PC .... takhle je to na houby. -
Ee, ber to tak, ze kdyz na tebe AI zautoci 4x s 1/4 army co mas, nebo 1x ale s celym stackem, tak je to jiny zazitek. AI by mela byt vybalancovana na vsech urovnich, pro lepsi zazitek ze hry.
-
Hele,
s tou piramidou opatrne, velmi vazne se zvazuje, ze piramidy nejsou z kusu opracovaneho kamene, ale naopak neco jako nase malta. A to uz spachat zas tak problematicke neni.
Obecne ale mas pravdu, postupy (a hlavne zpusob mysleni) se meni s vyvojem. A ze neco nedelame tak, jak se to delalo pres 100 lety neznaci ze to nezbytne neumime, ale obvykle to znaci "mame jiny postup". Ci "nedelali bychom to tak neefektivne, protoze mame lepsi.. (model,postup,cokoliv)." -
Viz reakce vise,
od developeru -> v zakladu krev nebude, a vazne zvazuji blood DLC jako v shogunu. Base hra nema dle devu obsahovat (kvuli ratingu, v US se na to dost hledi) -
Jj, take by me zajimalo, jak zapracuji na bitevni AI :-)
Jinak utocnik to ma vzdy horsi, protoze obrance si vybira kde fightit ;-) -
Ahoj,
je to muj nepodlozeny odhad, ale urcite bych ocekaval par DLC s narody + unitama do mp.
Jinak na 99% ma prijit DLC s krvy, ted to bude bez ni (kvuli age ratingu), tak pocitam ze to nebude jedine dlc ;-) -
No takhle to bylo někdy v reálu.
-
Nevíte někdo zda bude další národ nebo je už todle konec ?
-
Jsem zvjedavej na umělou inteligenci poslat jednotky útočit do kopce proti balistám, ohnivejm koulím, jezdecvu a střelcům není dobrej nápad
-
Možno by bolo dobré nechať to tam ako nejaký mod. Až bude mať človek odohraných pár desiatok hodín, možno bude hľadať nejaké spestrenie, niečo na zasmiatie. Toto by mohlo fungovať.
-
ty vole ale vopisovat jenom ode mě nemusíš
-
tak tady budou rozdilné kultury V japonsku byla jenom jedna takže tam to fungovalo
ale tady ne. nebo by jsi chtěl aby jsi měl vedle legionařu postavené Barbarské Bersekery ? -
tady jde o to že to dodává realismu k čemu je pak detailní animace aby to vypadalo Realně když tam nebude krev to jako lidi nemaj krev ? ale to že to daji jako dlc to se mi hnusí měli to udělat jako v mediavalu 2 krev dostatečná a níjak brutalní
-
Jo já myslim že ty týpci jsou vůbec rádi že to postavili tak aby to fungovalo. Kdyby na to koukali Římané tak by si asi říkali "to jsou ale amatéři"... Jsem si jistej že takový věci měli na háku. Na to že to byla jejich první rekonstrukce a ještě k tomu bez uplných znalostí to je docela dobrý. Když si představim že se nějací starověcí inženýři zabívali funkčností této zbraně po několik dekád a stavěli je v obrovském množství tak je saozřejmé že se v tom stali mistry. Možná kdyby tyhle chlápci věnovali celý jejich život válečným strojům starověku tak by to časem taky dostali do ještě efektivnější podoby.
-
http://www.youtube.com/watch?v=DeoielGT2zk zkouška střelby
-
Jo no ale je jasné že je římané měli a používaly, tak asi nebyli tak nepraktické. To že dneska nedokážeme postavit určité věci tak dobře jako ve starověku neznamená že oni to taky nedokázaly.. Ve starověku uměli spoustu věcí, který dnes neumíme... Jako postavit piramidu za pomocí jednoduchých nástrojů. Dnes by na to byla potřeba moderní techniyk a ještě by se nedosáhlo takové preciznosti. Posledně když rekonstruovali Parthenon tak ho uplně zníčili. Protože nevěděli jak ho mají poskládat, protože to byla tak precizní práce, že je velice složité ji rekonstruovat... Lidi ve starověku byli mistři toho co dělali. A jeslti to používali tak určitě pro to měli nějaký důvod...
-
Stavba a následná zkouška této ballisty je někde na youtube ovšem výsledek nejni nijak uspokojivý díky velikosti se jim nedaří dostatečně napružit lana a projektil nedolétne dost daleko. Jsou tam ale k vidění i menší kousky které by pro boj a přepravu byly určitě praktyčtější. Mají sice menší projektil zato jej dokáží vymrštit dál a větší silou takže bych řekl že budou i nebezpečnější.
-
To víš s přítelkyní jsem se rozešel a zlost si vybil v germánii :D
-
To musí mít tvoje přítelkyně a rodiče radost *1*