Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    rozhodopádně, ale to je natolik složitý a náročný systém (oproti pár particlům), že se ho jen tak nedočkáš (zvlášť pokud ho chtějí mít jen volitelný). Ono bohatě stačí, když se někteří padlí ještě na bojišti hýbou a převalují (s tím přišel Shogun 2). Navíc v realitě ta krev moc necáká a neulpívá na zbrojích a la Dragon Age, ale prostě pomalu vytejká do hlíny a do tkanin. Takže se obávám, že kdyby to chtěli zavést v nějaké kvalitě, furt by to bylo divadýlko.
  • ales.smutny
    Vzpomínám na jedno z prvních dem Rome, kde byli nějací sekerníci, kde přepálili ten efekt nárazu a od celé jednotky odletovali protivníci víc jak v Třístovce :)
  • smejki
    počkej, počkej, počkej. Původně říkáš "K čemu indikaci zásahu katapultem". Na to ti odpovídám. O formě feedbacku, tedy jak moc létají/řvou/hoří, se vůbec nebavím. Že je to přepálené ještě neznamená, že samotný princip je blbě. Navíc tohle bylo v TW vždy. Maně vzpomínám na zásahy dělem v Medievalu 2, které taky byly výrazné a viditelné přes půl mapy.
  • Keyz
    To pak souhlasím.

Ale kdyby to bylo věrohodně tak bych to bral. Pohled na bojiště, kde váli končetiny a zmasakrované lidi by mohl být dobře mrazivý.

A není to nic nového. Ve válečných dokumentech to je pořád.
  • Keyz
    To jsem myslel, že hru hrají hráči co trochu rozumí RTS a tedy poskytují jinou zpětnou vazbu než " Lidé po zásahu katapultem musí letět 10m vysoko abych poznal, že je něco trefilo." Krev, tam nespí být jinak bych se z toho *11* "

Btw je nějaký reálný mód pro starší díly, kde je poškození zhruba jak má být? Tohle bych tam rád měl, pak ten pocit, z toho jak boje byli brutální a celé to bylo na ho*no by dostali na věrohodnosti. Tohle je velký sranda podle videa. Pošlu vojáky a bavím se, rád bych se trochu děsil toho, že to bude pro ně masakr.
  • smejki
    Nepřítomnost krve mě těší. u Shoguna jsem to koupil v nějakym balíku a nejradši bych to vypnul (nevim jak, ani jsem to ještě nezkoumal), protože je to děsně přepálené. Z každého vojcla vytryskne asi dvacet litrů krve ještě navíc nijak pěkne udělané.
  • takže když v bitvě pobiju pár tisíc vojáků a zbytek nechám pro výstrahu po boji popravit, případně v bratřckovi Medieval rozjedu inkviziční procesy a začnu upalovat ve velkém, je to v pořádku, když se při tom neobjeví kapka krve. svět je divný *1*
  • smejki
    protože feedback
  • Ach jo, mne zajima AI a to zejmena na globalni mape. To, jak bude vypadat zasah katapultem je mi, s prominutim, u p*dele...
  • To bych netvrdil, jasně, není to Crusader Kings ani Europa Universalis, ale do arkádovosti má TW hodně daleko. Jestli ano, tak je to proto, aby si hru užili obě skupiny hráčů. A podle mých zkušeností se všemi díly se to stále daří. Navíc - velkou roli hraje obtížnost kampaně a bitev. A kdo přesto nebude spokojen, poslouží mu modifikace od komunity, které to vytáhnou zase o trochu dál. Viz. hardcore Europa Barbarorum, tam mi to comp natřel pořádně.
  • Keyz
    Škoda té krve, jako by to zásadně ovlivnilo prodeje hry. Stejně si to každý koupí jak chce.
    Takové komedie, okolo.

Ten katapult snad úplně opraví. K čemu indikaci zásahu katapultem? Mně je jedno co koho zasáhlo, v boje je důležitý výsledek. Když budu mít ztráty, tak se podívám, co se děje a uvidím například ten katapult.
  • Total War byl vždycky spíše arkádou a každým dílem je to citelnější, tak nevím, čemu se najednou divíte.
  • To se nedá předem odhadnout. Přes poušť by se teoreticky mělo jít hůř.
    Záleží také na typu cest a povrchu. Např. - v jedničce je sryté město amazonek (severní Skythie), aby se tam hráč dostal, musí obejít okruh hustého lesa si deseti tahy.
  • Je pravda, ze me to taky trochu zarazilo, jeden sutr odhodi 50 vojaku kolem sebe:d triera odhodi rozpulenou jinou trieru (v realu celkem casto uvizla zaseknuta) Tak snad sem ji to poradne povede vypilovat. Co me ale trosku vic zarazi je 2D mapa. Tak velky mesta mi teda nepridou uplne koser, kdyz naky mesto je stejne velky jako CR. A vubec meritko cele mapy mi pride mensi. Mam pocit ze vyprava napr,do stredu germanie bude otazkou jen na 2-5 tahu:( Asi sem zmlsanej Third age, tam je mapa pekne rozslehla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit